Hostelworld.com

Pisa Central Station Apartments

Ceny
mapa
Recenzje
5.7
Ocena 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 5.5
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
5.7
Ocena 141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 5.5
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.5
Pisa Central Station Apartments Located at Via Quarantola 20, , Pisa.
Pisa Central Station Apartments
Italy
Pisa 56121 Via Quarantola 20
57% 141
43.7085396 10.3921651
Pisa Central Station Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.3

Tutto bene ..l unico inconveniente il bagno in comune. .sulla prenotazione c era scritto: bagno in camera

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2016
8.0

I stayed here for one week, it's comfy you feel you are at your house. The owner is a kind and helpfull woman The only problem is wifi connection ,it doesnot work most of the time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
5.4

Non vi è stata alcuna permanenza non si sa se per disguidi del sito o altro. Nonostante sia riuscita ad effettuare correttamente la prenotazione on-line, la mattina stessa vengo avvisata che il posto in camerata non era disponibile (senza avere spiegazioni al riguardo ad eccezione di un "siamo pieni signorina, poteva telefonare"). Mi viene offerto un alloggio in un altra parte della città e ad un prezzo maggiorato ma non ho accettato perchè non veniva incontro alle mie esigenze. Non si fa così.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
2.6
Przetłumaczone przez Google

Nie można ocenić, którzy nie mogą uzyskać dostęp do obudowy! Zatrzymaliśmy się przy bramie przez 20 minut (patrz wymiany hostelword).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Lut 2016
2.0

Nunca me abrieron. Me tuve que ir a buscar en donde quedarme.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Lut 2016
2.0

No puedo dar una opinión porque no me abrieron 🙄

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Lut 2016
8.9

It is a nice house, near the train station. There is a beautiful yard that I can hang my staff~ It is a different from the common hostel, it is a house! Never think about I can stay in a house with such price! it is very clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • guilhermevianna431
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Lut 2016
4.9

I couldn't leave my bags there while I was going away and I had to wait to the owner of the apartment to get in. Instead of that, it's a good place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sty 2016
2.0

O local era assustador, cheguei lá e toquei a campainha várias vezes e ninguém abriu a porta e tive que ir alugar um quarto em outro hotel, espero não pagar os 15€ por um serviço que não tive, muito mau!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

pani była bardzo bardzo miły i pomocny, że było w porządku przez nią

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.