Hostelworld.com

Pirwa Hostels Machu Picchu

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
Pirwa Hostels Machu Picchu Located at Tupac Inca Yupanqui # 103, , Machu Picchu.
Pirwa Hostels Machu Picchu
Peru
Machu Picchu Tupac Inca Yupanqui # 103
70% 831
-13.1556819 -72.5237131
Pirwa Hostels Machu Picchu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
6.3

The staff were lovely and was not in a bad location The hot showers were excellent The cleanliness was a little lacking. Not sure if thwy changed the sheets between people moving in and out Breakfast was pretty ordinary

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Maj 2016
5.7

Fine, quiet place to stay for visiting Machu Picchu. I chose t because it was the cheapest. Because of this though the wifi is horrendous and barely works. Bathrooms could use more frequent cleaning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Maj 2016
4.6

It's a fine hostel with beds and showers. The common areas are a bit bland and the staff always seems incredibly bored. My advice is to stay as little as possible in Aguas Calientes. It's a seriously depressing town!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2016
6.6

Habitación sin ventilación, con mal olor. Toallas no muy limpias. Bueno que te den desayuno (básico) a partir de las 4h30 Ok para una noche, pero caro para lo que es.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Mar 2016
6.9

Pretty good hostel. Very nice area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
8.3

Camas muy cómodas, un lugar limpio, y un buen desayuno incluido en el precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Sty 2016
5.1

Tuvimos un gran problema a la hora del pago, los responsables del turno no nos quisieron tomar el descuento de estudiante (10 % OFF con la tarjeta ISIC ) el cuál era anunciado en la propia página de ISIC por la cadena de dicho hostel. A la hora de realizar la cancelación intentaron argumentar que el descuento no podía ser realizado debido a que la reserva no había sido realizada por la propia página del hostel, tras una larga discusión terminaron accediendo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • qaznable
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2015
8.3

While the hostel is far from tthe path to Machu Picchu, it made it up by its friendly staff. The WiFi was okay and the price was not too expensive, when consider Aguas Calientes is an expensive town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
9.1

Staff were really helpful. Gave us maps and info on Machu picchu. Also upgraded my room for free as they had to do some maintenance on my booked room!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.