Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pirwa Backpackers Colonial

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 870 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 870 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
9.7

I stay for 3 nights at this hostel and Its a very nice hotel. Cheap price , the room are very clean and the beds confortable. The staff are nice and very helpful. They help me to book a tour to go to the machu picchu and the price is good. I recommand this hotel because its so close to the plaza de armas and nice market so you just can walk and have a lot of fun! Mucho gracias Marc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
9.7

A great hostel in a great location, the staff are lovely and friendly. I was in a 6 birth so away from the noise of the bar. Very cheap meals but no kitchen to prepare your own food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
7.7

Overall we had a relatively good stay. However, the wifi wasn't very good anywhere in the hostel from what we could tell. Another thing we found strange was very loud music at 6 am. Our room did face the common area so it may have only been an issue for our particular room. We also dropped our laundry off the day we arrived at the hostel and didn't get it back until the following day at 9 pm. I speak very little Spanish so maybe there was a slight miscommunication on my behalf.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2017
8.9

Wifi sucks but overall this spot is perfect in just about every other aspect. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Sty 2017
6.6

Bien ubicado Linda casonas WiFi regular Personal poco amable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eduardotomr7419
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
9.7

O único problema foi a porta do banheiro onde se toma banho, que fica aberta para a rua. No resto o hostel é ótimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Sty 2017
8.6

Positives - Good free breakfast. Comfy beds. Excellent location on the San Fran plaza square. Free coca leaves. Comfy sofa in communal area. Near market.Negatives - so cold! My bed didn't have a duvet and was next to the door. Woke up freezing in middle of the night and had to steal someone else's duvet. The patio/communal area is open so on a cold night you'll need extra blankets. Showers/toilets were downstairs and outside in communal area so also freezing when you get out. Laundry expensive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
9.7

Super auberge avec un personnel très gentil. Seul pb il n'y a pas de WiFi dans les chambres mais que dans la partie commune

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • julianacastill7
  • Kolumbia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sty 2017
8.3

Muy básico pero acorde al precio, los trabajadores son muy amables y siempre dispuestos a colaborar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Gru 2016
10.0

Excelente hostel, recomendable en todo sentido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.