Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pippies Beach House Rainbow Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2017
8.0

Nice hostel, very quiet mostly used for people hopping over to Fraser Island. The lockers cost a couple of dollars a day so we carried around our important stuff. Lovely people, nice pool, nice kitchen. Would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
8.6

Great hostel, perfect if you are doing the Fraser Island trip with Pippies.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sie 2017
8.6

Schönes Hostel mit gemütlichen Hängematten im Garten. Die Zimmer sind gut und sauber, allerdings wird es nachts relativ kalt darin. Zum Frühstück gibt es nur Toast, kein Müsli. Sonst alles supi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Sie 2017
7.4

Okei but nothing more. Every hostel in rainbow is in the same street. Breakfast only from 7:30 to 8:30. Rooms are quiet big.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2017
9.1

Good hostel, nice location and good kitchen facilities. Wifi pretty inconsistent but air con/fans good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2017
7.4

Appartment ist sehr schlicht. Die Lage ist aber super. Direkt am Strand und 2 Min. zu Fuß bis zum Zentrum. Nette Leute und Atmosphäre im Hostel, dass auch nicht weit entfernt ist. Für einen Kurzaufenthalt okay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2017
7.1

The room was freezing. Hostel not built for winter. I tryed to put some heating in the room but either it was broken or it was only for air conditioning. Except of that, friendly staff, bread for breakfeast. As well no private locker in the room. I would not go there again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jonas417
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
6.6

The Hostel is OK, but nothing more than this. Mattresses are horribly uncomfortable and very noisy. Good enough for a stay before going to Fraser Island, but I wouldn't stay there for anything else.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Cze 2017
8.0

Very chill hostel with friendly staff and comfy hammocks to relax in. Free breakfast and nice kitchen. Beds and matresses were really noisy and couldn't get up to go to the loo in the night without waking the whole room up. Did Fraser island and had the best time with a brilliant tour guide. Wifi was alright but could have done with plugs buy the beds. Good location as was a 3 min walk to beach and shops.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2017
8.6

Not too sure about the other reviews. But hostel was great, had a double room- tour with Nate was awesome!! Best campsite I've been too!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×