Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pippies Beach House Rainbow Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2017
9.4

Really nice hostel with welcoming feel. Would stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Lut 2017
5.1

The rooms are small, with suitcases, backpacks and people inside you can barely open the door. The bathrooms were disgustingly dirty and it bad conditions, the floor tiles were broken and pieces were lying around in the shower, hurting my feet. The only positive things are the well working wifi, a clean kitchen and a good air-conditioner. Would not stay here again though, I had hardly any sleep as it was so noisy til late in the evening and early in the morning and the beds are horrible!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lut 2017
7.7

Chambre double agréable climatisée avec douche commune pas toujours très propre. Mais surtout, hostel très bruyant, malgré le couvre feu de 21h30. Bien pour une nuit. Personnel très gentil et disponible et petit déjeuner gratuit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sty 2017
5.4

The hostel was dirty especially the bathroom. There were no lockers and only on street parking. No aircon in rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Sty 2017
9.1

The only problem was, that the rooms didnt have aircon. But still a really nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saradienis7631
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Gru 2016
8.9

As instalações são ótimas. É limpo local e os funcionários são simpáticos. Basicamente gostei de tudo a única coisa que eu não gostei muito foi o colchão, mas de resto está ótimo! Tem café da manhã gratuito também. It's very nice hostel,there is a free breakfast and the staff its friendly. I just don't like the matress, but I want came back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
7.1

Nice hostel but the guys in the reception was such a weed heads. Didn't know nothing and I'm sorry they smelled bad. But racist as well. Otherwise nice common area with a bunch of movies to choose from an USB memory and good kitchen. Breakfast was simple and the pool was a bit old.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Lis 2016
10.0

Trevlig personal! Nära till allt! Sköna sängar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elliotmoore
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
19 Lis 2016
5.4

For the large part, the facilities weren't great and the site in general looked poorly maintained. The main girl at reception was utterly useless and made little to no effort to make guests feel welcome. My advice would be to go to Dingos next door

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lis 2016
7.7

The rooms were to small, and no lockers in the room. They where lockers but you have to pay to use them. The wifi was good, the free breakfast was okay. It wasn't the best hostel i stayed at, but its not the worst. The location is good! Close to the beach and its in the same street at the greyhound bus stop.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.