Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pippies Beach House Rainbow Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
Pippies Beach House Rainbow Beach Located at 22 Spectrum Street, PO Box 317, Rainbow Beach.
Pippies Beach House Rainbow Beach
Australia
Rainbow Beach Queensland 4581 22 Spectrum Street, PO Box 317
81% 501
-25.9040507 153.0895900
Pippies Beach House Rainbow Beach
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Wrz 2016
7.1

Ganz schönes Hostel. Allerdings eher Übernachtungsmöglichkeit für die ganzen Menschen die entweder auf dem Weg zu einer fraser Tour sind oder zurück kommen, wodurch man als nicht Mitreisender kaum in die bereits gegründeten Grüppchen kommen kann. Ansonsten Schöne Zimmer, mehrere Zimmer haben immer zusammen noch eine kleine Küche und einen eigenen Aufenthaltsraum mit Fernsehr.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Sie 2016
8.0

es gibt nur drei hostels am rainbowbeach aber ich war mit dem ziemlich zufrieden - kosteloses Frühstück gutes wlan hübscher pool und die Toilette mit den duschen waren weitgehend sauer da sie jeden morgen geputzt worden sind - mega viel platz sowohl im zimmer +balkon als auch, das es eine große küche gab und 3-4 zimmer zusammen hatten auch nochmal ne küche - mega tv sogar mit playstation und neflix leider hab ich aber eine Kakerlake im Aufenthaltsraum beim TV gesehen obwohls relativ sauber war

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sie 2016
8.3

Really nice staff (Katie) and nice that there's free breakfast and free wifi! We had a private room (Sunshine) which was like being at a hotel almost.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
7.7

Friendly staff. Clean rooms. My bed was super loud and creaky though. Small lockers for hire. Short walk to IGA and beach/cafes. Right next to the other hostels on the same street. Free sandboard hire for the Sandblow Park (use the bodyboard instead of woodboard)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
9.4

Wi Fi was very good and the staff were very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2016
9.4

we definitely enjoyed our trip to fraser island and even the days at the hostel. thanks especially to our tour guide bratt (king of the minions), lovely to meet you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Lip 2016
9.7

The hostel was friendly and comfy. Good value for money. Everything works. Also went on one of their Fraser tag along safaris which was fantastic. Especially our guide Danny was excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
6.3

2 Bett Zimmer war räumlich nicht abgeschlossen. Wände oben offen - licht und geräusche der nachbarzimmer fielen unmittelbar ein. Nicht zu empfehlen für privatheit suchende gäste.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2016
9.4

Great hostel. Had great Internet that reached all the rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.1

I really enjoyed my stay at Pippie's! The hostel has a great atmosphere, good kitchen facilities and is in a really handy location less than 100m from where the Premier bus drops off. The staff are amazing, very friendly and can't do enough to help (including posting my sandals back to me when I left them behind, thanks guys!). Special mention to Katy who took the time to talk through the Fraser Island tour options with me (despite being really busy!) and then helped me decide on a great tour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.