Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Pipa Hostel HI

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Pipa Hostel HI Located at Rua Arara, 105, , Pipa.
Pipa Hostel HI
Brazil
Pipa 59178000 Rua Arara, 105
91% 120
-6.2309011 -35.0476074
Pipa Hostel HI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Wszystko bardzo dobrze. Bardzo dobry hostel, bardzo pomocny personel, czyste, duże pokoje i bardzo przestronne schowki.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fremantlefred2540
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Gru 2015
9.1

Friendly staff, good location close to the beach. Decent breakfast, spacious dorms. This is a nice hostel, relatively quiet during the day, no music.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • grifonegro
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Gru 2015
6.0

The rooms were dirty, the hot shower didn't work, rooms were also not sun-proof, disturbing sleep at late hours. Pros were the staff very frendly and easy-going, the breakfast very complete and the large swimming pool area.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Lis 2015
8.6

Nice, welcoming hostel. Only minus Point from my side: no aircon available (at least in the private Room I staid at) - and it gets really hot

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lis 2015
9.7

Very nice place! I will be there other times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2015
10.0

Friendly helpful staff, nice friendly vibe, good internet, cable tv, spacious rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lis 2015
9.1

O albergue é ótimo. Staff profissional e agradável. Sugiro apenas que ponham sabonete nas pias dos banheiros!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Paź 2015
9.7

Um dos melhores hostels que ja fiquei. Ambiente bem na vibe de Pipa, descontraído, bem localizado, sem por menores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2015
10.0

Ein absolut cooles Hostel! Perfekt, um neue Leute kennenzulernen, alles ist sauber und sehr gepflegt, es gibt einen schönen Pool und nette, große Zimmer. Das Personal ist sehr, sehr nett und immer hilfsbereit und kommt abends auch mal mit feiern oder kocht für die Gäste! Nicht alle sprechen sehr gut englisch, aber es reicht auf jeden Fall aus :) Das Hostel ist in jedem Fall zu 100% weiterzuempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • francoisi5860
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Lip 2015
10.0

I would definitely recommend this hostel! Atmosphere out there is great, excellent breakfast, staff is really helpful and nice! The best option in Pipa in my opinion!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.