Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pink Manila Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
6.3

Pas du tout d'ambiance c'est limite si les gens se parlent. Pas mal situé Propreté à revoir Accès à une cuisine pour faire ses propres repas c'est pas mal Staff plutot sympa par contre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Lut 2017
9.4

Great place to stay. The pool and the pooltable are awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

We had a really good stay at pink. We were in a big dorm, and had a few problems with noisy people (not the hostels fault). We partied with the staff and other travellers, it was a really fun place to stay. Pool table, food & alcohol on sight & a pool (although it was freezing cold when we stayed). Staff were friendly and helpful. Area was a little bit poor but close to the train station and lots of areas to eat. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
7 Lut 2017
7.1

We only stayed one night and arrived in the evening. Staff was nice. Dorm rooms were ok but not enough lockers so wasn't really save. The shower didn't really work. Common area was nice and good view. Lots of young travelers drinking.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2017
5.7

Stayed here for one night and wouldn't recommend it as the rooms and bathrooms were not clean. My boyfriend and I both didn't want to use the shower. The main area is nice with the pool, food service (very good food), cheap beer, pool table and books. Staff was very nice and accommodating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Lut 2017
6.3

Et fest-hostel hvor man kun må larme til kl 24, hvilket på ingen måde blev tilgodeset, for dem der gerne ville sove. Toilet og bad var i dårlig stand.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Sty 2017
8.6

Super nette Mitarbeiter, sehr hilfsbereit! Die Anlage ist sehr schön und zentral, nicht ganz einfach am Anfang zu finden aber wenn man einmal weiß wo es ist dann passt das. Der Ausblick von der Terrasse ist super, man hat einen weiten Blick über Manila. Die Zimmer sind ganz gewöhnliche Hochbetten, Wertsachen kann man gut einschließen und ein kleines Frühstück ist auch inklusive. Leider reicht das WLAN nicht bis in den dritten Stock:D aber unten ist es eh schöner

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
9.4

Tolle Atmosphäre im gemeinsamen Bereich und sehr freundliches und hilfsbereites Personal. Dachterass befindet sich zur Zeit noch im Umbau und kann nicht genutzt werden. Leider reicht das WLAN nicht bis in den dritten Stock und ist am Tag sehr langsam aber unten ist es eh schöner. Das Frühstück ist einfach, aber gut. Trotz Party ist es in den Zimmern ruhig. Keine Hängematten da Tachterasse gesperrt. Alles war gut, nur die sanitären Einrichtungen könnten besser sein. Bette sind etwas durchgelege,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.9

enjoyed my stay, great for a night or two.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
8.3

I had a very nice stay there for 4 days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.