Hostelworld.com

Pink House Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 456 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 456 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.9
Pink House Backpackers Located at Carreteria 2, , Malaga.
Pink House Backpackers
Spain
Malaga 29008 Carreteria 2
74% 456
36.7214415 -4.4250869
Pink House Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
4.0

No hay recepción, no hay una persona de referencia a la que poder ditigirte en caso de duda. Las taquillas no estaban disponibles. Hubo overbookoking en mi habitación y le entregaron mi cama a otra persona cuando yo estaba fuera. Movieron mis cosas sin mi permiso y no habia control alguno de quien entraba o salia del hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
3.1

Horrible place: dirty, unsafe and rude staff. Old guys who live there and are a bit threatening at times.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Zimbabwe, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
9.4

Very helpful staff. Will recommend anyone looking for cheap to stay within central malaga .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
7.7

It was a decent place to stay. Great location and easy enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.9

For 10€ à night, it is worth it, clean and the staff are friendly and helpfull. Not far from the town center. Only two negative points: there aren't enough lockers for everyone (but you can leave your bag in reception) and only two shower rooms for everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Kwi 2016
4.6

Hipster place, tags everywhere. ...dirtu kitchen and frige ... bedroom and batroom clean ... staff not very helpful or nice

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Kwi 2016
6.0

Undoubtably a budget hostel! Fine if you just want somewhere cheap to crash. Everything was a bit old a run down. The mattresses were old and the sheets threadbare. All the doors made a lot of noise and you're next to a main road. Easy walk from the main station. No community vibe/atmosphere. Not good for lone travellers looking to make friends.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Kwi 2016
8.9

Short stay, but nice hostel! Terrace upstairs was cozy, good wifi, and lockers but bring your own lock!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Kwi 2016
6.0

Wer nicht pingelig ist und wirklich nur eine zentrale Übernachtungsmöglichkeit sucht, kann dieses Hostel buchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
8.0

Super friendly and very familiar atmosphere. I can recommend this hostel, when you are alternative and open-minded to meet crazy people!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.