Hostelworld.com

Pineapple Park Kona

  • 81-6363 Mamalahoa HWY, Kealakekua, HI 96750, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona, USA
Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
Pineapple Park Kona Located at 81-6363 Mamalahoa HWY, Kealakekua, HI 96750, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona.
Pineapple Park Kona
USA
Kailua-Kona Hawaii 96750 81-6363 Mamalahoa HWY, Kealakekua, HI 96750, Hawaii's Big Island
71% 402
19.4984934 -155.9196317
Pineapple Park Kona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
6.0

There is extra fee for single nights

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
4.3

Booked my stay I didn't realize it was far away from where I needed to be. About 5 minutes after I looked up the location on Google Maps and realized it was 15 miles from where I need to be I called the hostel directly and spoke to a woman who said she would cancel my stay and refund the $51 deposit. I NEVER got my $ back. I was very disappointed. I've never used hostel World and didn't know how to get my $ back. To this day I still have not received a refund of any kind

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2016
8.9

nice people and staff, no oven in the kitchen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
4.6

Die Mitarbeiter sind sehr unfreundlich und nehmen sich nur sehr kurz Zeit. In der Dusche stinkt es nach Urin und man sieht Kakerlaken.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Mar 2016
3.4

No me gusto nada, y me fui al hotel Manago que está ahí cerquita

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Mar 2016
5.7

The women that worked there was very rude. She didn't seem to get along with anyone at the hostel and would constantly move our personal belongings around after we had addressed it with her to not. The place was very far away from any major towns, but then again the island is very large!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
9.7

Pineapple park hostel was a wonderful place and I am glad that I had the opportunity to stay there. The staff were very accommodating and the place itself was very welcoming, clean, and fun to stay at. It was a great bargain for having stayed there a whole week. It's location was not too far from any point of interest and it helped a lot that it was fairly close to the airport (about 30 min drive). My one and only complaint is regarding the hours of the kitchen, which would close at 10 pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • galeno3308
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Mar 2016
7.1

The hostel was good but the onwer was a little bit nit-picking ....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
7.4

Il y a ce qu'il faut et l'ambiance est plutôt sympas. L'inconvénient est que l'on est loin de tout et sans voiture c'est pas pratique. On se sent un peu surveillé par la patronne, je vérifie s'il n'y a pas de vaisselle oublié. C'est un bon point d'approche pour la baie de Kehalakekua et pour ensuite enchaîner sur le parc volcano. Attention les douches ferment à 22h (je me suis fait avoir le premier jour).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
2.0

The lady at the front desk was very rude and not helpful at all. I recommend staying at "my Hawaii" hostel. Which is closer to town and the staff is very friendly and helpful.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.