Hostelworld.com

Pineapple Park Kona

  • 81-6363 Mamalahoa HWY, Kealakekua, HI 96750, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona, USA
Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
Pineapple Park Kona Located at 81-6363 Mamalahoa HWY, Kealakekua, HI 96750, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona.
Pineapple Park Kona
USA
Kailua-Kona Hawaii 96750 81-6363 Mamalahoa HWY, Kealakekua, HI 96750, Hawaii's Big Island
71% 409
19.4984934 -155.9196317
Pineapple Park Kona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
5.7

Showers are close from 10pm to 6am. It was okay, but we wouldn't choose this Hostel again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
7.1

I, it would seem unlike almost everyone else, found the owner to be sweet, and helpful. She greeted me kindly, checked in regularly, even had the courtesy to make sure I was awake, and see if I wanted to move dorms when she was checking to men into my room. The place was clean, the staff was friendly, and it's a beautiful location. Just a warning, if it will bother you that the lounge, dining tables, bathrooms and showers are outside, don't book here, as all are co-ed and open air.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vlarouche2
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
7.1

Great value, and facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Maj 2016
6.0

There is extra fee for single nights

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.0

Nice little Hostel. Pretty remote. So it is a bit tricky to get there and to see some of the really beautiful places around without a car. Even the next supermarket is about a mile away. And if you have to walk you need to go along a busy street without sidewalks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
4.3

Booked my stay I didn't realize it was far away from where I needed to be. About 5 minutes after I looked up the location on Google Maps and realized it was 15 miles from where I need to be I called the hostel directly and spoke to a woman who said she would cancel my stay and refund the $51 deposit. I NEVER got my $ back. I was very disappointed. I've never used hostel World and didn't know how to get my $ back. To this day I still have not received a refund of any kind

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2016
8.9

nice people and staff, no oven in the kitchen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
4.6

Die Mitarbeiter sind sehr unfreundlich und nehmen sich nur sehr kurz Zeit. In der Dusche stinkt es nach Urin und man sieht Kakerlaken.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Mar 2016
3.4

No me gusto nada, y me fui al hotel Manago que está ahí cerquita

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Mar 2016
5.7

The women that worked there was very rude. She didn't seem to get along with anyone at the hostel and would constantly move our personal belongings around after we had addressed it with her to not. The place was very far away from any major towns, but then again the island is very large!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.