Hostelworld.com

Piedra Blanca Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.1
Piedra Blanca Backpackers Hostel Located at Av. Arce N 27, , Uyuni.
Piedra Blanca Backpackers Hostel
Bolivia
Uyuni Potosi Av. Arce N� 27
77% 1596
-20.4631835 -66.8234395
Piedra Blanca Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
6.0

Arrived early from a night bus and waited until 12.30 to check in which was fine although we got 'kicked out' of the breakfast room at 8am, presumably so that we didn't try to eat anything. The whole place is freezing cold and showers and toilets are very open so hard to get privacy, but beds were warm. We just stayed for the night to do a day trip to the flats and wouldn't have stayed any longer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2016
9.4

Amazing place much nicer than I anticipated and far better than the pictures. Only missing a fridge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Maj 2016
6.3

Perfectly fine place to stay for a night before-after the Salt Flats tour, you don't need anymore as there's nothing to do in Uyuni. Wifi rubbish. Clean, but a bit shabby. Breakfast fine. Each room has a little heater that is on 8pm-8am which is good, the room was warm overnight.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
8.0

Nice, simple, backpackerhostel. Nothing special but just nice to stay there for one night. They had heathers and a good amount of layers on the bed. Breakfast was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Maj 2016
6.6

Average hostel, nothing to do in uyuni better to spend as little time there as possible in my opinion.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Maj 2016
7.4

WiFi never really worked. Breakfast was stale bread. Showers weren't brilliant but good enough after the salt flats. Bed comfortable and warm. Still, it was our only option but I would look elsewhere if there was a next time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

I have only stayed here for one night and did not get a chance to eat breakfast because my bus was leaving to early. It was really clean and the atmosphere was amazing, I met nice people while staying here. The kitchen was nice but there wasn´t any salt (which is weird for Bolivia). The wifi was allright but was only working completely solid near the staircase.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Maj 2016
9.1

I stayed here after my salt flat tour. The showered were large and hot, the breakfast more than enough. Wifi was decent. It gets cold at night but they give you plenty of sheets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
8.0

Good hostel good location would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
3.7

LLegamos por la mañana, pocas horas antes del check-in y la chica de la recepción no nos dejó quedar en el hostel mismo con el frio que hacia, ni mismo usar el baño hasta el horario del check-in, sólo podiamos dejar las mochilas. Y toda vez que ibamos coger algo en ellas cuando volviamos de la calle, ella nos mirava mal. Atmosfera terrible, personas sin dialogo, el lugar esta bien, pero tu no te sientes bien alli, sin cualquier informacion sobre la ciudad o tours, solo quieren que pagues y te va

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.