Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Piedra Blanca Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Sie 2017
9.1

Very clean and warm at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
9.7

Great place for a stopover for the Uyuni trip! They gave us a place to rest in the wee hours of the morning and the showers are FABULOUS! Only downside is that the floors are quite squeaky (upside: no one can sneak up on you in the middle of the night). They also have a great laundry service!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
5.4

Not overly impressed. Atrocious wifi, staff weren't very polite and it's open for anyone on the street to just waltz in. Also they advertise a Uyuni 3 Day Tour which turns out to be a scam. Other than that, it's mostly clean and in a good central location in Uyuni

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
3 Sie 2017
9.4

Très bien situé et personnel très agréable ! Il manque juste un réfrigérateur et un peu plus de matériel pour pouvoir cuisiner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • monkel89
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Lip 2017
8.3

Wi-Fi only works downstairs. Hot showers, comfortable bed, warm rooms, basic kitchen. Perfect for a night before or after the salt flats.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Lip 2017
8.9

Checked in late one night (the guy didn't seem too happy about that), stayed one night. Great breakfast and showers were good too! Wifi a bit average but that's Uyuni!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jackwilliams1994
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
29 Lip 2017
4.3

Receptionist was incredibly rude, would rather have not booked anything. Arrived to no one at reception where i was expected to leave my bag for the day "securely", anyone could walk in. Would not recommend to anyone especially friends arriving the days after me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lip 2017
9.4

Lovely hostel in the centre of Uyuni (an under-rated town, by the way, it is a nice spot to spend a day or two and just relax). The staff are the highlight here, and the young owner just exudes loveliness and kindness - she was so good to me when I was sick. Of course it is going to be cold in winter here, but the rooms are heated between 8pm and 8am, the beds are warm and comfy and there is always hot water. Nice indoor and outdoor common area to meet other travellers. A special spot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
6.9

This hostel is huge and was surely once a beautiful house but now it could really use some maintenance. Rooms can not be locked. Breakfast is basic. Plus point: at night they put heaters in the rooms and the shower is hot. For the price one night is fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
6.3

No había internet en el cuarto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.