Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Piedra Blanca Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,743 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,743 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.0
Piedra Blanca Backpackers Hostel Located at Av. Arce N 27, , Uyuni.
Piedra Blanca Backpackers Hostel
Bolivia
Uyuni Potosi Av. Arce N� 27
78% 1743
-20.4631835 -66.8234395
Piedra Blanca Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Gru 2016
8.9

Place was really nice, the owner Pamela was helpful, the breakfast was good and included eggs! Also, the hostel had a nice courtyard which is perfect for chilling/ drinking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
10.0

It's in the middle of the city center and just 1,5 blocks From the bus station. All around are lots of places to eat. Unfortunately the wifi sucks...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.7

Bon rapport qualité prix, bien situé et personnel parfait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lis 2016
8.0

Ich konnte erst gegen 12uhr einchecken. War schon um 6 uhr da. Die Betten waren sehr bequem. Frühstück war auch toll. Obst, Toast, Eier,...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
8.3

Staff are nice, kind and helpful. Location is excellent as it is near the bus and train terminals. Hot shower is available which is great for cold weather. Bed is comfortable though it's quite hard to climb up the upper bunk bed because the ladder is tiny and there's not much to hold on to. There are lockers outside the room that you can use to store valuable items. Just bring your own padlock. Wifi is strong downstairs. Lots of options for breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
5.4

This is an OK place if you just need somewhere to crash, so don't expect much. Breakfast was pretty good, with eggs and fruit. The staff wasn't very nice. The shower situation kind of sucked- not all of them work at the same time because you're in the desert, so it was hard to shower with many people in line. The dorms are very basic with no lockers inside the room, only outside. The floors creaked badly and were loud when people walked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2016
8.9

Nice hostel for a night before heading to Salar de Uyuni. Room acceptable and breakfast really amazing so safe choice !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Lis 2016
9.7

Me encanto la estadia en el hostel. Desde el principio, horas antes del checkin puedes usar las instalaciones. Todo muy comodo, se duerme muy bien. Recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
8.3

Perfect base for one night on the way to salar de uyuni:)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • badamson94
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
19 Lis 2016
7.7

Great place to stay for a night before the salt flats. The breakfast is so so good - the best scrambled eggs ever! Wifi doesn't work though and the lockers need an update

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.