Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pickwick Hall

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Cze 2017
8.9

Excellent location, staff were very helpful and accomodating, room was more spacious than expected, and the breakfasts were standard but a nice way to meet other travellers. Overall fantastic hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2017
9.7

My 3rd stay at this hostel. I love the Pickwick!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • camimare
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Cze 2017
10.0

I would recommend you stay in Pickwick Hall. Nice and quiet neighborhood, friendly staff and free wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.0

Was a very comfortable stay, excellent wifi, very central location close to multiple tube stations and walking distance to soho area. Free breakfast was also a plus, basic but a good start to the day. As this was a small hostel that catered for a variety of travellers there was a lack of atmosphere for us as young travellers. Overall no complaints apart from the lack of atmosphere as a young traveller. Would definitely stay again as value for money was awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Cze 2017
9.4

E uma casa bem simples, mas que da preferencia a higiene, o proprietario e bem atencioso, a cama do quarto que eu fiquei e muito gostosa, banheiro estava bem limpo e cheiroso, internet funciona bem no terceiro piso, pela localizacao foi a mais em conta q encontrei, o cafe da manhã e apenas pra forrar o barriga bem simples, ate agora nao vi cafe como no Brasil, europo nao tem costume de servi cafe, a nao ser em hoteis 5 estrelas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
10.0

Adorei o hostel! Bem localizado, funcionários agradáveis e solícitos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
7.4

Perfect accomodation if you want a very quiet and clean and central and not too expensive place to stay. I'd suggest to everybody.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Cze 2017
10.0

Ostello pulito e in posizione molto comoda. Personale disponibilissimo. Consigliato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
10.0

Very charming place. Everyone is very nice and it's in a convienient location for using the tube. The rooms were very clean and spacious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.1

Had a very nice stay! I would recommend this to anybody, very good price for a nice place in a perfect location in London.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.