Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phuket Backpacker

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,469 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,469 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
Phuket Backpacker Located at 165 Ranong Rd. Maung T. Taladyai Phuket, , Phuket.
Phuket Backpacker
Thailand
Phuket 83000 165 Ranong Rd. Maung T. Taladyai Phuket
74% 1469
7.8833618 98.3851432
Phuket Backpacker
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
7.1

Stayed in a private room for one night. Room was clean and air con and wifi worked brilliantly. Staff are friendly but have very basic English. You can book a ferry to phi phi on reception and you get picked up by a mini and taken to the ferry. Not a social able place but Phuket isn't a sociable place. More of a one night stop over on your way to the islands.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2016
8.6

Parfait, proche de la station de bus pour les.plages. Climatisation, dvd WiFi, personnel qui donne des renseignements. Uniquement trois cafards dans la salle de bain en trois jours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lis 2016
2.0

I sent 10 emails to this hostel to cancel my reservation and no reply for any of those I received. If the basic communication is missing, I would rather not expect anything further from this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lis 2016
6.6

Für 1,2 Nächte absolut in Ordnung, aber ein bisschen merkwürdig.. Das Hostel besteht aus einer Etage mit aneinander gereihten Schlafkabinen mit jeweils 4 Betten, dazwischen sind dünne Wände. Die Küche war extrem dreckig während die Badezimmer ok waren. Das Personal ist sehr hilfsbereit, wirkt aber etwas inkompetent und vor dem Hanteln hängen ständig irgendwelche Männer rum. Für einen Zwischenstopp ok, für einen längeren Aufenthalt nicht zu empfehlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lis 2016
6.0

Da wir nur für 1 Nacht in Phuket waren, wegen unseres Flugs, War die lage nicht schlimm. Wer aber am Strand sein möchte, sollte sich besser ein Hostel in der Nähe vom Meer besorgen. In diesem Hier befindet man sich direkt im Stadtzentrum. Das Meer ist so weit entfernt, dass einige Taxifahrer nicht fahren wollten. Lieber 2€ mehr pro Nacht ausgeben& dafür die Taxifahrt sparen. Die Zimmer waren nur über raumteiler getrennt - man hört jedes Wort vom Nachbarn. Personal sprach schlechtes englisch.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
7.7

Very cheap room for a quick stop over, good value for money. However, the 'room' was actually a cubicle which has been erected within a larger room. We were lucky as there was no one else there, otherwise the room would have been very small and cramped. The cubicle has a fan, the aircon is in the larger room and doesn't really get into the cubicle, so its quite warm. There used to be a bar downstairs, but that is now all empty which is strange. No locks on cubicle and only small lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
8.3

Great value for the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lis 2016
8.3

Good place to stay, clean, cheap, staff were nice and friendly, atmosphere wasn't as good as I was expecting, dorms were small and tight but isn't an issue unless you have serious personal space issues. Would stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Paź 2016
9.4

Nice hostel close to Patong beach and Bangla road.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.1

Dikke prima

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.