Hostelworld.com

Phongsavanh Resort

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 4.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 4.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Phongsavanh Resort Located at Phongsavanh Resort, Baan Poorn Peng, Vang Vieng.
Phongsavanh Resort
Laos
Vang Vieng 001 Phongsavanh Resort, Baan Poorn Peng
80% 97
18.9241901 102.4516296
Phongsavanh Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lis 2015
7.7

We were not there a lot, so cant say much, but everything was okay, just a bit of a walk from the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Lip 2015
3.4
Przetłumaczone przez Google

Jest to najgorsze miejsce byliśmy w południowo-wschodniej Azji do tej pory: - Brudny pokój - Straszne personel, Kiedy zapytałem ich do WiFi (które nie działa w ogóle), to odszedł - Owady wszędzie w naszym pokoju, tuż pod naszymi kocami w łóżku! - Stary i mokre łazienka Nie polecam pobytu tutaj!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2015
4.6

Just a few houses outside the city. Staff is not realy helpfull. And nothing to do on the resort. Rooms are nice, but the sink was not connected to the sewage system, but there was an open hole at the back, leading the water directly to the bathroom floor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2015
3.1

Far away from the main area of town and not very clean/secure for the price.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lip 2015
7.4

Situated across the air field, this hostel is a ten minute walk to the main touristy street. It's run by a rally nice family and includes breakfast. When we got to our room we noticed a lot of ants coming into our room. The room was good size and updated furniture. However, the shower and bathroom had ants all over the floor and on the wall. When my girlfriend and I woke up in the morning, we had a few bites on our leg. If you don't mind ants, the hostel is nice and good value .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Cze 2015
8.9

To our surprise there was free satellite with English movie channels. There was free drinking water available. The only thing I had a problem with was the bathroom was wet everywhere when we first checked in. The staff was nice. We had some internet connection problems but they were quick to solve it. Air conditioning worked fine. It was a nice quiet area and is 5 minutes walk from the town centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Cze 2015
6.0

We stayed in a very dark room, with only one light working so it was very difficult to manage properly. Our bathroom had a serious ant infestation and so did the main room, we told the reception asap and they said they'd sort it however it only seemed to make the problem worse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Cze 2015
8.6

Beautiful property, like staying in a fairy garden. Rooms were very clean and aircon and fan worked very well. About a 10/15 minute walk to downtown. Not bad, but at night a bit sketchy. Not much social atmosphere, but its a nice place and none of the hostels have aircon in town. would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.