Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Phong Nha Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Phong Nha Hotel Located at 2/34 (10/10) Nguyen, Tri Phuong, Hue.
Phong Nha Hotel
Vietnam
Hue +54 2/34 (10/10) Nguyen, Tri Phuong
84% 101
16.4648756 107.5925230
Phong Nha Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Maj 2016
8.9

Staff were very friendly and the rooms were clean for the most part. Felt a little pressured in to buying tours etc from them but it seemed to be like that through the whole city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
9.4

The beds were incredibly comfortable! Slept so well. Very friendly staff of course. If I were to go back to Hue I would definitely stay at Phong Nha.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
8.3

Good location. A quiet alley in an otherwise busy area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2016
9.4

Nice hotel, staff were very friendly and helpful, they helped me to book transport to the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
7.1

Good location and really friendly staff. Rooms were pretty basic but did the trick.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2016
8.0

The staffs are friendly and helpful. The room is clean and decent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Lut 2016
8.0

Cheep & cheerful, good location, great cafe at the end of the ally 'Ninas cafe' staff where very friendly & helpful not pushy on the tours but their MDZ tour was very good indeed, staff always happy to help with any inquiry

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2016
8.0

Nice hotel, spacious double room and the en-suite bathtub was nice. Unfortunately the hot water runs out quickly. Friendly staff that were helpful at any time during our stay. Would be nice to have a lounge area in the hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2016
8.6

Un hôtel familial très bien placé, un personnel dévoué et discret, des chambres propres et prix très corrects ! En plus, pleins de bons cafés juste à côté !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.