Hostelworld.com

Phong Nha Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 99 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 99 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.1
Phong Nha Hotel Located at 2/34 (10/10) Nguyen, Tri Phuong, Hue.
Phong Nha Hotel
Vietnam
Hue +54 2/34 (10/10) Nguyen, Tri Phuong
78% 99
16.4648756 107.5925230
Phong Nha Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2016
8.3

Good location. A quiet alley in an otherwise busy area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2016
9.4

Nice hotel, staff were very friendly and helpful, they helped me to book transport to the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
7.1

Good location and really friendly staff. Rooms were pretty basic but did the trick.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2016
8.0

The staffs are friendly and helpful. The room is clean and decent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Lut 2016
8.0

Cheep & cheerful, good location, great cafe at the end of the ally 'Ninas cafe' staff where very friendly & helpful not pushy on the tours but their MDZ tour was very good indeed, staff always happy to help with any inquiry

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2016
8.0

Nice hotel, spacious double room and the en-suite bathtub was nice. Unfortunately the hot water runs out quickly. Friendly staff that were helpful at any time during our stay. Would be nice to have a lounge area in the hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2016
8.6

Un hôtel familial très bien placé, un personnel dévoué et discret, des chambres propres et prix très corrects ! En plus, pleins de bons cafés juste à côté !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sty 2016
7.7

My single room was a great value. It was very clean and had windows on two sides so was bright even in the rainy weather. The staff booked me a tour, called a taxi for me at 4:30 am and there are lots of places to eat very close by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
8.9

Great location, clean rooms and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2016
7.4

Falta manutenção

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.