Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phoenix Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,921 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,921 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
Phoenix Hostel Located at 6 Daventry Street, , London.
Phoenix Hostel
England
London NW1 5NX 6 Daventry Street
81% 1921
51.5212278 -0.1667690
Phoenix Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.0

Good environment. Staff friendly. No so clean as it should be. The bed's are not so good but for an hostel are ok, Good music in the pub.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.7

Phoenix Hostel was such a nice experience! Staff was really helpful and friendly and made me immediately feel like home. Rooms were simple, but you had basically all you needed and you slept surprisingly well in the bunk beds! 2£ breakfast including toast, different types of cereals, fruits, yoghurt and coffee/tea/juice was definitely worth every penny :) Small tip: Take your own padlock with you unless you want to pay for rent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
8.9

Great hostel for a few or many days. Totally recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emiliac
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Sty 2017
9.7

Es el hostel perfecto para estar en londres! Buen precio, excelente ubicación cerca de hyde park y candemtown. cerca de un super Y cajero. Y el personal muy buena onda!!! Carola y su musica una genia!!! Sin dudas recomendable y volveremos!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Sty 2017
9.7

The Phoenix was the best place in london! The staff there were especially amazing (Scott, great name!) and were incredibly helpful. the hostel has everything you could need for the great price. Really handy underground access and loads to do in the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
10.0

Great hostel! Bar has a good atmosphere. The staff are nice, especially Tom. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.7

La Chica de recepción Carola me atendió muy bien , la recomiendo por su excelente servicio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sty 2017
7.4

It's a really good hostel. I recommend to everyone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.0

A really nice place with a lovely members staff ! Good location and good rate quality price! It's still a dormitory so don't expect a quite place ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • monnien
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
10.0

I love! The location is perfect! And the all things too! I want back in this hostel in future! Hostel perfeito. Localização a melhor possivel pelo preço pago. Adorei as instalações, fui no inverno e quarto quentinho. Quarto completo com lençol, coberta e travesseiro, Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.