Hostelworld.com

Phi Phi Arboreal Resort

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Phi Phi Arboreal Resort Located at 125/148 Moo 7 Ao-Nang ,Muang, Krabi, Koh Phi Phi.
Phi Phi Arboreal Resort
Thailand
Koh Phi Phi 81000 125/148 Moo 7 Ao-Nang ,Muang, Krabi
84% 52
7.7444380 98.7577128
Phi Phi Arboreal Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

Brudne prześcieradła, plamy wszędzie na ścianach i podłodze, wanna i prysznic samych zarazków i brudne. Nie czułem się komfortowo. Wart stosunku nie głosował. Położenie było w porządku, nieco na uboczu, na górze.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Paź 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Ładne miejsce, oczekiwać, aby wspiąć się na wiele etapów, lepiej być gotowy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

Ten obiekt jest sprzedawany w hotelu / ośrodku. To trochę więcej niż drogich Backpackers Hostel. W nocy było mnóstwo hałasu partii, podczas prac dni budowlanych. Widok byłoby super gdyby nie to, dla całej konstrukcji wszędzie. Pokój jest bardzo proste, przypomina shanty. Prysznic dyndał na ścianie, tylko zimna woda. Łóżko jak spanie na płycie skalnej. Long Walk się wzgórza i kroki, aby dostać się tam, więc być przygotowany, choć na kasie chłopiec dzwon ma pomóc z torbami.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Wrz 2015
7.4

Amazing view and very friendly staff! Comfy bed, but there was noise from construction work at the hostel. The bathroom was not in the best shape, and someone from the staff was trying to get into my room at 8 in the morning, even though i had a "do not disturb"-sign hanging at the door. Many people complain about the stairs, but it was no problem for me. Overall an average experience.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2015
6.9

The location is a bit inconvenient or secluded (depending on how you look at it). The resort is located at the top of a crazy flight of stairs. It's a good workout, but also a pain to deal with on a hot or rainy day. A bit overpriced for the atmosphere and location. There is no WiFi in the rooms, you'll need to go to the lobby. I booked a few extra days in case but didn't end up using it, they didn't want to give me a refund. I wouldn't stay here again but it wasn't a horrible experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2015
9.4

Very clean and beautiful view. Only downside is the massive amount of steps but it nice when you go up to the viewpoint and you don't have to walk all the way down and around the island to get back to your room since it's already located a quarter of the way up

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Phi Phi to raj! Mieliśmy zorganizował dla kogoś z hotelu do nas zabrać na prom, ale nie mogliśmy ich znaleźć, kiedy przyjechaliśmy. Wiele schodów, ale widok jest wart! Czyste pokoje i przyjazny personel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Cze 2015
5.7

This place is a mixed bag. The room was good & facilities good,however there was a constant noise from building work& from the staff sitting around on the steps chatting. No one met us at the port when we arrived so we had to carry our luggage and try find the place. First morning we were woken at 7:30am by someone trying to get in our room (breakfast hadn't even started). The staff seemed disorganised and the pictures don't match what it actually looks like. Not worth the money you pay for it!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2015
2.0

Absolutely worst experience I have ever had while staying in a "hostel". This is advertised as this amazing place above with a view, it's terribly hard to get to but that's nothing. They overcharged us by a night and forced us by boxing us in with 6 men to pay extra while they held my passport ransom! The woman at the front desk lunged at me with a metal ruler to strike me in the face! Then they threatened to call the police on us and keep our passports so we couldn't leave the country! Run away

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2015
6.6

Front desk Clark was not friendly. As I was leaving she charges me an additional 40 for 2 water bottles I drank in my room that I thought were complimentary and I asked if I could not get charged and she said F* you, to me. I felt very uncomfortible with the front desk girl. But the view was prettie nice and it was prolly the only place in pee pee that was a quit nights sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.