Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phi Phi Arboreal Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Cze 2017
6.0

There were SO many ants in my room. Everywhere--on the walls, in the toilet, in the bed, inside the pillows (!!). Otherwise the room was nice, but definitely not worth the price.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • haylze
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
5.4

Very unaccommodating and we're treated poorly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Cze 2017
3.7

No WiFi in room, and it's very far away from the pier. The bathroom was falling apart. The only saving grace of this place is that it's right next to the viewpoint. Also don't let staff clean your room they leave the door open and let in loads of mossies.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Cze 2017
8.9

Unfassbare Aussicht, nachdem man die vielen Treppenstufen zum Hotel geschafft hat! Zimmer sauber, westlich modern eingerichtet, sehr angenehme Atmosphäre. Restaurant nicht sehr empfehlenswert, Frühstück kann man sich sparen und lieber unten in der "Stadt" essen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
8.6

La vista sin duda es increíble. Es verdad que hay varios escalones para subir al hotel y uno queda cansadísimo. No hay wifi en las habitaciones. Todo lo demas muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brian357219643
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
8.9

Really nice staff and very helpful. If you're taking a suitcase the stairs going up might be a bit of a struggle because they're a good amount of stairs heading up but the staff takes your luggage once you get there and offer a drink. Room was nice and clean but the water pressure was low.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2017
9.1

Decent hotel with a great view of the island. Staff was alright, only great staff member was the great Swedish guy that helps out all guests when they arrive the hotel or have questions. Bed was decent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

i loved this place! it was a tough hike up to the top, but the staff carries all your bags for you. it's also close to the viewpoint which was beautiful. overall it was a great stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Maj 2017
9.1

Muy linda vista desde la habitación. El personal muy amable y predispuesto. Volvería a hospedarse ahí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2017
6.3

The views are incredible, but a few things were annoying - I've had cleaner showers in cheap hostels - and there is signs up in reception saying you have to pay to charge your phone there and pay to use the toilet... I've paid 100BHT a night and not had to pay to charge or go to the loo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.