Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phi Phi Arboreal Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Wrz 2017
6.9

Decent private rooms but dated with no atmosphere nor Wi-Fi in the rooms. Quiet location but close enough to the action with a great view.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
3.1

I would not recommend this hotel. I suspect the staff stole 35 euros and the staff were very unfriendly. This never happened to me before and the first time I'm writing a bad review.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.7

Amazing stay at this lovely hostel. Beautiful view from the room. The staff is nice and very helpful. It is worth it to climb up there to get away from the crowd and bars when needed !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
6.9

Overall a good experience. Stayed for one night, lady at reception spoke good English and was very helpful. Yes you have to climb very steep steps which are tiring but if you want a fantastic view then that's the consequences you have to take! We were offered a deluxe room as it was free so had a balcony with a lovely view. Room wasn't the cleanest and they were very strict on fees if you get anything dirty. Location is well, with only a ten minute walk to the beach

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • ehrenfelssarah4166
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sie 2017
9.7

Wenn du dann die Stufen zum Ressort geschafft hast kannst du von deinem Zimmer aus einen atemberaubenden Blick erwarten! Es war wunderschön! Nur zu empfehlen! Einziges Manko: die Duschen könnte man mal wieder erneuern...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2017
6.0

There were SO many ants in my room. Everywhere--on the walls, in the toilet, in the bed, inside the pillows (!!). Otherwise the room was nice, but definitely not worth the price.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • haylze
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
5.4

Very unaccommodating and we're treated poorly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Cze 2017
3.7

No WiFi in room, and it's very far away from the pier. The bathroom was falling apart. The only saving grace of this place is that it's right next to the viewpoint. Also don't let staff clean your room they leave the door open and let in loads of mossies.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Cze 2017
8.9

Unfassbare Aussicht, nachdem man die vielen Treppenstufen zum Hotel geschafft hat! Zimmer sauber, westlich modern eingerichtet, sehr angenehme Atmosphäre. Restaurant nicht sehr empfehlenswert, Frühstück kann man sich sparen und lieber unten in der "Stadt" essen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
8.6

La vista sin duda es increíble. Es verdad que hay varios escalones para subir al hotel y uno queda cansadísimo. No hay wifi en las habitaciones. Todo lo demas muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×