Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phan Anh Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
Phan Anh Backpackers Hostel Located at 373/6 Pham Ngu Lao Ward, Dist 1, , Ho Chi Minh.
Phan Anh Backpackers Hostel
Vietnam
Ho Chi Minh 373/6 Pham Ngu Lao Ward, Dist 1
83% 211
10.7676493 106.6916012
Phan Anh Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Cze 2016
8.3

Pipe lines jamed two times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Kwi 2016
7.4

In a nice location out of the Main Street. Dorms are quite small but comfy. If you arrive late and night be prepared to sleep on the recpetion floor.. Staff are friendly and free breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • verenaschroeder630
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Kwi 2016
10.0

It is a really good Place to Stay. Everything is clean and the stuff is really friendly :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Mar 2016
7.4

The place was good and clean and in the middle of the backpacker area, so every thing you need is in a walking distance, the staff are good and did good effort but I think theye need some improvement in language skills. The hostel facilities are very basic, so I think it was anti social.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Mar 2016
8.3

Very clean hostel with extremely friendly staff and delicious breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.0

Lo único a destacar fueron los colchones, muy finos. Pero el resto excelente, lo recomiendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2016
9.7

friendly and nice staff,and an amazing breakfast!! stayed in 6ppl girls only dorm, and i highly enjoyed my one week stay there.. lady cleaned the room and bathroom thoroughly everyday, with fresh towel provided daily as well. only minus thing was AC wasn't strong enough.. but i highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
8.6

Staff on the front desk were great, I needed to check in early and they let me do that which was so helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
8.6

We stayed in a private double room, great for a night away from the party hostels and bunks to relax. Working A/C, great selection of Cable TV channels, fridge, comfy bed, plenty of space, nice bathroom although we didn't have hot water. Breakfast was also good. Only fault with this place was the location - not where it says on the map! We had to ask locals for directions. It is down an alley within the markets at the end of the road...Someone needs to update it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.