Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Phalarn Inn Samui

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 74 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 74 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.8
Phalarn Inn Samui Located at 28/1 m.4, Maenam Beach, Koh Samui.
Phalarn Inn Samui
Thailand
Koh Samui 84330 28/1 m.4, Maenam Beach
77% 74
9.5818252 99.9842388
Phalarn Inn Samui
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
6.3

Haben das Zimmer erst gar nicht bezogen, sondern sind für 200 mehr ins nachbarhostel gezogen! Der Bungalow war winzig, schmuddelig, Schimmel an den Wänden und der Decke und ein feuchter Geruch! Aber trotz Absage war das Personal sehr freundlich und das Essen gut! Den Zustand des Zimmers kann Man wohl dem tagelangem dauerregen und Überflutungen zuschreiben! Ansonsten eine schöne Anlage!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • lauraagnes28
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Very lovely bungalow with a fantastic pool in an amazing atmosphere for a really good value for money. Totally recomended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SimonKroesslhuber4582
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Gru 2016
6.9

We had a basic bungalow which means a bed and a bathroom. The mattress was really old and the whole bungalow smelled moist the first 2 days. It was a cheap stay and the stuff was friendly. They have a private pool and it is near the beach. It was an okay stay on Koh samui

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Ronja210
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sie 2016
8.9

Wir hatten zu zweit ein Bungalow für 13€ die Nacht. Der Föhn hat ausreichend gekürt. Wer will könnte aber auch für mehr Geld Air Con buchen. Der Pool ist sehr sauber wie die ganze Anlage! Wir waren meist die einzigen am Pool. Zum Strand sind es nur 200m. Die Chefin ist nicht sehr zuvorkommend, das restliche Personal ist aber super nett! Auch das Essen dort ist sehr gut-der Preis stimmt auch. In der Umgebung sind Spas, Bars und Restaurants! Für eine relaxte Auszeit super zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
6.3

I stayed in a fan room and I wouldn't recommend, was very hot. The bathroom was dirty and smelt. Staff were very friendly and the breakfast was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sie 2016
8.6

Très joli cadre au calme dans une petite oasis. Bungalows caché au milieu des arbres.. petit bémol , la plage n'est pas en accès direct.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.6

Voor iets fijns betaald je wel wat meer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2016
6.0

We stayed in the basic room for just one night but I would not recommend staying in this room, the pool was nice and so was the resort, but the Windows in our room didnt shut and there were insects etc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.