Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Petrinska Hostel & Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 682 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 682 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dcolgan471
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lip 2017
7.1

This hostel is more like a hotel. We booked a double private shared bathroom. We ended up having the whole place to ourselves including a kitchen and dining room. The room looks incredible and is very spacious. The only downside was that there is no atmosphere and the staff was helpful but not cheerful. Wi-Fi in the rooms were unusable. Within walking distance of everything in Prague and a nice break from the party lifestyle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
7.4

Reasonable accommodation for the price, well located for the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Cze 2017
9.7

The room ir enormous! Realli big with a very comfortable bed. Same for the large bathroom. There is a good kitchen where you can have your breakfast and short meals. Tou feel like home! Totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
9.4

房子安静、干净,设施齐全,可以洗衣服做饭。房间宽敞明亮,物有所值。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Cítili sme sa výborne, pekné prostredie ako na zámku a ústretovosť.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
9.7

Bel appartement très proche du centre de Prague. Grande chambre et belle salle de bain commune. Calme et propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.7

very place in the heart of the city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

Great place to stay in Prague. Large rooms and showers. Close enough to main sites but quiet location at night. Would recommend to anyone. Great value as well. Staff was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
8.6

Massive room, friendly and laid back staff in a central location. Women's bathroom needed to be clean but otherwise very good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.3

wifi did not work in the room, otherwise everything was fine. Room was part of a larger apartment with shared bathroom, as announced. Clean. Good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.