Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Petrinska Hostel & Apartments

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Petrinska Hostel & Apartments Located at Shkolska 3 /660, Prague 1, Prague.
Petrinska Hostel & Apartments
Czech Republic
Prague 110 00 Shkolska 3 /660, Prague 1
91% 631
50.0779365 14.4239544
Petrinska Hostel & Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lip 2016
8.3

The hostel was really clean and the private room was big. The staff wasn't so nice and they didnt give us a double bed room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Lip 2016
9.7

This is absolutely not a party hostel, so don't book expecting it to be. There is not much atmosphere but if you want a really nice, quite, clean place with huge bedrooms in a very central location then look no further. I'd stay here again in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Lip 2016
10.0

I am surprised by the furnishings of the hostel! It's valued for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.1

We got a private room, it was huge, comfortable, and very quiet. Hostel is in a great location, felt very clean and safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lip 2016
8.0

Mejorar las indicaciones de cómo llegar al Hostel por favor ! Nos perdimos porque no especificaban tan claro las cuadras, todo lo demás estuvo bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2016
9.7

Everything was superb only thing the room needed was a fan that's it apart from this everything was superb

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.4

环境不错,地段不错

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2016
10.0

This accommodation was so nice! It was clean and large and a great value for your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
8.9

I enjoyed this 'hostel' a lot but it's more like a hotel than anything else. The room was extremely clean and there's someone who will clean your sheets/towels mid day which was awesome for the price we were paying for. This location was ideal! It is in between the Old Town and New Town--right in the middle. I would recommend this location for couples or two close friends looking for a casual stay in Prague and sight-seeing. This is not a typical hostel but rather an airbnb vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

Great location, big and comfortable room, excellent bed, all the rooms are clean. The hostel is safe, quite and calm. Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.