Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Petra Nera Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 277 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 277 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
Petra Nera Hotel Located at Perissa 84703, Santorini Hellas, Santorini.
Petra Nera Hotel
Greece
Santorini 84703 Perissa 84703, Santorini Hellas
89% 277
36.3533266 25.4648280
Petra Nera Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
10.0

A great place to stay. Staff is very friendly, professional and accommodating. We will recommend it to anyone coming to Santorini.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.4

Lovely hotel, the owner was amazing, so helpful! He waited 2 hours at the airport for us as our flight was delayed. He helped us with quad bike hire, got us a good deal with his cousin down the road. Location is awesome, right next to a supermarket, bakery and pharmacy. Just 10 mins walk from the main perissa beach. There is a bus stop right next door to get into Fira/Oia. The rooms are really simple, but very clean and tidy. Great value for money and the staff were very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Lip 2016
7.7

Prima hotel voor wat je ervoor betaald. Er zit een heerlijke bakker en goede supermarkt op 1 min lopen. De kamers worden iedere dag schoongemaakt en het personeel dat slecht/matig Engels spreekt is erg vriendelijk. Het zwembad is schoon de bushalte is dichtbij 60 m lopen. Koelkast, airco en balkon op onze kamer waren helemaal top. Minder is wel de wifi die slecht werkt, en het toilet die niet goed door spoelt. En de kosten voor een transfer 10 euro p. p

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
10.0

Hote au top! Giannis a fait le nécessaire pour nous combler pendant notre séjour chez lui (hôtel avec 23 chambres donc loin des gros gros complexes). Personnellement, nous n'avons pas pris le petit déjeuner car il y a une superbe boulangerie juste en face de l'hôtel. Plage à 600m. Beaucoup d'ambiance le soir sur la page et dans la rue avec beaucoup de restaurent, bar et pour des prix vraiment attractifs. Bref, si vous voulez aller à Périssa pour votre séjour à Santorin je recommande cet hôtel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
7.1

Nice little place, not in the heart of the action but can hire atv's just up the road. Bakery and supermarket directly across the road is handy. Kind staff, clean rooms, upgraded our room at no cost so that was nice! Air con works well. Overall a good little place to relax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
9.4

We loved our stay. Hostel was at a nice location, comfortable walk from the beach any decent restaurant and 2 grocery stores. If you decided to not eat breakfast at the hostel there is a 24/7 bakery across the street, so I would definitely recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2016
10.0

Es un fabuloso hotel atendido por su dueño que es muy amable amoroso y simpatico el servicio del hotel es maravilloso esta a 5 minutos caminando de la playa de perissa tiene en frente un supermercado y ademas tiene un servicio de transfer de señor sirigos christoa que te lleva a ver el atardecer de oia y posterior a cenar a fira tambien es muy amable como todas las maravillosas personas del hotel la puntuacion es de 10 para hotel petra nera pero le daria 1000 puntos por que su hotel es fabuloso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
10.0

Muy buen hotel, el dueño es muy amable, siempre te ayuda en lo que necesites. Todo está muy limpio y el desayuno es muy bueno. Definitivamente lo recomiendo mucho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2016
5.1

Una camera singola con un bagno piccolo sporco e puzzolente ... Senza finestra e saliva dallo scarico della doccia piccolissima la puzza delle fognature.... Mi dispiace ma in questa struttura non ci ritornerei.....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Cze 2016
9.1

This is more like a hotel rather than a hostel. But it was really nice .We love the swimming pool and the patio of our room .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.