Hostelworld.com

Petra Nera Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Petra Nera Hotel Located at Perissa 84703, Santorini Hellas, Santorini.
Petra Nera Hotel
Greece
Santorini 84703 Perissa 84703, Santorini Hellas
85% 257
36.3533266 25.4648280
Petra Nera Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dackfas
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Podobał mi się ten hostel / hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2015
5.1

The hotel really needs some renovation... I guess for this island the relation quality/price is fair but not for any other place. If you rent a car it should be okay but if you do not have a vehicle is better to look for a place to stay in Fira even if it is not so cheap, is worh it, since you will have to go to Fira to move to other places.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2015
8.6

This is like a combination between a hostel and a hotel. For the price it is very good, and the bakery across the road is outstanding if you don't want to buy breakfast. The hotel breakfast is ok - yoghurt, fruit, bread, ham and cheese, cereal, coffee etc. It's a shortish walk to the beach, and really close to the bus stop. Overall I'm glad we stayed in Perissa rather than Firo, it was easy to get around by bus or hire a bike.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
8.3

Hotel de habitacion dobles amplias. Colchon matrimonio limpio y comodo. Nevera.Aire acondicionado. Armarios. Mesitas.Todo correcto. Cuarto de baño amplio , correcto. Terraza amplia, con vistas a la coqueta entrada del hotel , piscina y mar de fondo. Limpieza de habitacion buena y detallista. Las instalaciones buenas, cuco, limpio, agradable, acojedor. Wifi. Musica en la zona de piscina. Buena ubicacion. Este pequeño hotel es digno de un 3 estrellas. Muchas gracias por estos 12 dias maravillosos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sie 2015
10.0

Petra Nera Hotel esta en la mejor ubicación (playa de arena negra) para disfrutar días de playa y relax. Su piscina siempre esta limpia y el personal siempre esta dispuesto a ayudar. Llegar del puerto de ferrys cuesta 10 euros por persona y el regreso al puerto también, el regreso del hotel a puerto se puedo coordinar en recepción. Hay una pastelería y un market al frente del hotel. Recomiendo alquilar un ATV o una moto y salir por la isla, hay lugares para rentar al costado del hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2015
6.6

Location is good for the black and red beach out of the hassle and bustle. Easy to get to main Fira by bus (30 second walk to the bus stop). No safe in room which was pretty annoying and money got stolen from my wallet. More relaxed vibe. Gianni was heaps good and offers transport from the port which makes life easy. Rooms clean and comfy bed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2015
7.7

Overall enjoyed the stay very friendly staff drove us to the airport. Beautiful pool and walking distance to black sand beach. Wifi didn't work in rooms but worked in lobby. Would stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Właściciel jest bardzo miły, ale pokoje w których séjournée były straszne, szafy i awanturnik, który wychodzi na główną ulicę. Cena lotu, zapłaciłem 200 € za 3 noce osoby przed obejrzeniem pokoju, prawie zemdlała, a nie rzeczywistym sdebain. W ramach rekompensaty, mam mały co jest świetne, deéjeuner darmo, ale wciąż drogie i rozczarowujące doświadczenie w porównaniu do innych miejsc. Nie zaleca wyjątkiem małego basenu?

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2015
9.1

Hi! Thank you very much , we had a very good holiday and a very good stay in Petra Nera Hotel, hope to come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2015
9.1

We found the hostel to be pretty fantastic. The people were extremely inviting, and made our stay a pleasurepleasure. It is a 10 minute walk from the beach, right acrss the street from the grocery store and bakery which is open 24 hours. Pool is fantastic, and the rooms are very clean. The only issues we had was that they restrict swimming time to 11, which was disappointing, and the bed was extremely uncomfortable as it dipped right near the neck and gave us kinks that lasted days!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.