Hostelworld.com

Petra Gate Hostel and Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
Petra Gate Hostel and Hotel Located at Wadi Musa, , Petra.
Petra Gate Hostel and Hotel
Jordan
Petra Wadi Musa
75% 563
30.3205999 35.4808884
Petra Gate Hostel and Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Maj 2016
7.7

I only stayed here for two days and most of my time there, as many travelers in Wadi Musa, I was in Petra. Though the hostel was quite nice, with a friendly staff and not that expensive. Facilities were good, but could be a bit cleaner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
5.4

Bad und Zimmer wurden sehr dreckig vorgefunden. Die Betten schienen nicht frisch bezogen zu sein, das Bad war in einem desolaten Zustand. Das Frühstück war mehr als spartanisch. Die Lage des Hostels, zwar zentral zum Stadtkern von Wadi Musa, dafür aber weit entfernt vom antiken Petra. Einzig die Mitarbeiter waren sehr zuvorkommend und nett.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
6.0

very good and nice personal, very servicial but the hotel and in especial, the cleaning was really terrible.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jamesmarkey1020
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Kwi 2016
10.0

Simple, basic and easy to get to Petra. Just what I needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Mar 2016
8.3

A nice hostel in the heart of town. Do not expect much.it's a simple n sweet. A very good point is about the staff...very friendly n humours, he helped us with arranging veh and site seeking. Staff speaks a lot of languages specially English and HINDI.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • juhakangas
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
26 Mar 2016
6.9

This place is okay, the staff was very nice and helpful. The room was not very clean and seems they don't change the sheets because I checked out and then I had to return because I couldn't leave on the same day then got the same room and could tell it was the exact same sheets. But the common areas were better. Anyway, I thought the place was fairly good value, walking distance to Petra and many restaurants and so on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment ,, i am sure the room it is very clean , your booking in a sharing room - and the time you arrived the Doms rooms was full , so i gave you a bed in double room with bathroom inside and you payed the same price of Doms room , it is nice to be honest when write a comment to other hostel in next time Thank you

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
8.0

Simple and clean accomodation with very friendly Staff! There was no Problem to park the rental car right in front of the door. The breakfast was really good! Great value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2016
10.0

Had a great stay here for Petra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
5.7

Just average and a bit dark and very cold. Lovely staff!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2016
7.7

Helpful staff, good value for money, although the rooms were freezing, and had very little hot water

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.