Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Penzy Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Penzy Guesthouse Located at 37/75 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant, Chaweng Beach, Koh Samui.
Penzy Guesthouse
Thailand
Koh Samui 84320 37/75 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant, Chaweng Beach
92% 400
9.5180100 100.0555960
Penzy Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Sty 2017
10.0

We had a private room, so not sure about the dorm situation. Amazing staff, amazing place and really good value for money. Will definitely stay here again should we return to Chaweng!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Gru 2016
8.9

Overall good stay with Penzy. She was very helpful with booking tours, rentals etc. felt like it was pretty good quality for the price. Rooms aren't huge but not tiny. Beds were just okay but for a hostel not bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Gru 2016
8.0

Penzy's guesthouse was nice and had everything we needed. The rooms are very basic but all you need really if you are out and about. The rooms were cleaned daily which was good. We did not get to meet Penzy unfortunately :(.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Laura1612
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.7

Wirklich schön gemachtes Guesthouse mit total netten Besitzern, ein Amerikaner und seine Frau Penzy :) Wir haben uns sofort wohl gefühlt. Das Zimmer war sauber und schön, die Besitzer super nett. Haben uns alle wichtigen infos gegeben und hatten auch einen Regenschirm bereit, als es wie in strömen geregnet hat. In der Lobby kann man dvds ausleihen (haben wir nicht gemacht, aber jedes Zimmer verfügt über dvd Player). Klare weiterempfehlung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

Unglaublich freundlich und einfach nur perfekt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.4

Penny hostel had the best staff. Extremlely helpful and accommodating. The rooms were safe and clean . The free coffee and tea was a nice touch. The common area was quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.1

Penzy and her team are great - friendly, interested and ready to help you when you have questions or need recommendations for things to do. It's a great location, everything is clean and I felt super comfortable. Looking forward to coming back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
9.7

Quiet, clean, excellent price and perfect location! Don't come to meet people, this is not an ordinary hostel. Do come to be close to the beach or with a small group.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.4

Had a fantastic stay at Penzy's. Great location near Chaweng beach and Penzy helped us sort out our onwards travel to Phuket and an island tour of Koh Samui! The room was lovely and clean and the guesthouse had a homely feel about it. Would definitely return to Penzy's!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.