Hostelworld.com

Penzy Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
Penzy Guesthouse Located at 37/75 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant, Chaweng Beach, Koh Samui.
Penzy Guesthouse
Thailand
Koh Samui 84320 37/75 Moo 3, Soi Fuji Japanese Restaurant, Chaweng Beach
94% 376
9.5180100 100.0555960
Penzy Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Very nice and conveniently placed. Penzy and her husband were very nice and helpful with suggestions and tips.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

I'm so happy the reviews were true about this place! It is a total haven, and Penzy and David are the most gracious hosts. The room was spacious, extremely clean, and very comfortable, and the guesthouse was in a great location only a few minutes from the beach and steps from the main strip. My whole experience was made so much better by Penzy's advice; I was so impressed with my stay and would absolutely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
6.3

Lovely staff but no atmosphere

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
9.7

We extended our stay here because we loved it that much. Penzy is like a second mum. So welcoming and warm. She organised all of our trips and transport throughout our stay. We had a 4 bed ensuite which was cleaned every day with fresh towels. The room had aircon and a safe for valuables. The location was fab! 2 mins away from the beach just cut through Chaeweng resort hotel and there's so many food places and bars outside the hotel. We loved the Little Boat, so cheap!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
10.0

I read the reviews before booking this and thought surely Penzy can't be that amazing? But she definitely is! She will do anything to help you, before we left the first night to go out for food she followed us to the door making sure everything was okay and said bye. I couldn't recommend her enough. She helped us book a boat to Koh phangan. Once we had left she emailed hoping our trip goes safely, and she hopes to see us in the future - which is a lovely touch.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
10.0

Our whole stay in Koh Samui went perfect mainly due to how helpful Penzy was. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
10.0

Penzy and her husband will make everything to help you having a comfortable stay! They are amazingly helpful. The place is in good condition clean and comfortable. Would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Czysty hostel i przyjazny personel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.