Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension fuerDich

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Sie 2017
8.9

Cute little hostel in a residential building owned by the cafe on the ground floor. I was given a queen sized bed with a balcony all for 99 CHF. What more could you ask for?!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
8.0

Gutes, einfaches Hotel an guter und recht ruhiger Lage. Nette Zimmer, teilweise sogar mit Balkon im 50-er Jahre Stil mit entsprechenden Möbeln eingerichtet. Das Frühstück ist fein und für Zürich sehr preiswert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne einmal wieder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.0

Huoneet olivat hyvin pelkistettyjä eivätkä kovin tyylikkäitä, mutta meillä oli hieno parveke. Hotellin ilmapiiri oli mukava! Älä odota liikoja niin saatat yllättyä positiivisesti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
10.0

Muito boa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2017
9.7

Great hostel in a coffee shop - a little far from the historic center but in a nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
6.9

DO NOT USE TAXI'S, MOST HAVE NO IDEA IF THEY ARE EVEN IN ZURICH.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2017
9.7

Although it was not 100% obvious that you had to walk into the bar to get to the hostel, once we figured that out, it was one of the best places I've stayed in. The room was spacious and beautiful, there was a nice patio, and the bed was comfortable. The bathroom was super clean and the water pressure was really nice. I also liked that there was an elevator since I had some bulky luggage with me. But my favorite part of all was the wifi. I kid you not, their wifi was the strongest wifi ever!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
7.7

No ac so very hot and you open the windows and have smoke and noise from bar below. No sleep. Room very nice and bathroom very clean. Long walk to anywhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
8.0

We had a nice, quick stay at Pension Feurdich. The rooms were very spacious and had an apartment feel. The bathroom was not the cleanest. The location is not ideal but not too far from the center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
7.4

Gut, aber wlan funktioniert in manchen zimmer leider überhaupt nicht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.