Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Pension Virgen de la Luz Located at c/ Virgen de la Luz, 18, , Seville.
Pension Virgen de la Luz
Spain
Seville Andalucia 41003 c/ Virgen de la Luz, 18
89% 419
37.3898084 -5.9854792
Pension Virgen de la Luz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
7.1

La única pega es que son habitaciones con paredes muy finas, se escucha todo. Y además las ventanas dan a los pasillos, como la tengas abierta no tienes intimidad ninguna.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

I loved this place. The guy that runs it is very helpful and welcoming. It's all very clean, well kept, nicely decorated. The shared bathrooms are brand new, I had the best showers ever. It's very quiet but yet right in the city centre, 10 minutes walk to the Alcazar and 2 seconds away from the bus stop. I had my own room for the price I'd normally pay for a dorm, great value for money. I'm gonna stay there again next month. The only negative is that there's no kitchen or even a kettle

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
9.1

Great if you're looking for a cheap stay. 15 minute walk from the main train station and a great rooftop terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Kwi 2016
9.4

Lo mejor del sitio es la ubicación y el personal! Sencillo y suficiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

Perfect staff, so clean room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Great location and great hosts...defo I d go back there :-)!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Joseph was a very helpful and kind host. Provided towels daily which was a nice surprise from the places we had stayed previously. Also had a computer for public use which was helpful for printing train tickets. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
7.7

Hostal para dormir, tiene lo basico para estar cómodo. Todo está muy limpio. El acceso al hotel es fácil y esta cerca del centro. Disfrutamos un poquito de la terraza porque hacía bueno. El chico que nos atendió fue muy amable y nos enseño sitios para comer y poder movernos por la ciudad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • christianfheins7281
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Mar 2016
6.6

I got bitten by bed bugs, need to work on pest control. At least in my case and my room that is what I got. Besides that, is a decent price/quality balance.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
8.3

Bien ubicado, se llega fácilmente caminando a todos lados. El Hostel era tranquilo y muy cómodo y limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.