Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 438 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 438 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Pension Virgen de la Luz Located at c/ Virgen de la Luz, 18, , Seville.
Pension Virgen de la Luz
Spain
Seville Andalucia 41003 c/ Virgen de la Luz, 18
88% 438
37.3898084 -5.9854792
Pension Virgen de la Luz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Maj 2016
10.0

Extremely helpful staff. I hurt myself a few days before staying there. They went out of their way to accommodate me. 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Maj 2016
8.6

Simple place with a great location. If you're looking for a private room with your own bathroom and convenient to lots of sights, this is the place to go. In good weather the rooftop patio is a relaxing place to hang out. However, you don't really meet people here; there really isn't much of a "hang out" area. If you want that type of atmosphere, head elsewhere. Also, no laundry facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Maj 2016
7.1

It delivered what I needed: a basic room near a bus line to the train station (line #21). Had several places to eat in the immediate vicinity, more services on the nearby major road. Small (some might say cramped) rooms. Only negative is the steep, narrow stairways. But as long as one pays attention, they're OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
7.1

La única pega es que son habitaciones con paredes muy finas, se escucha todo. Y además las ventanas dan a los pasillos, como la tengas abierta no tienes intimidad ninguna.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

Très bon accueil. A conseiller surtout pour les jeunes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

I loved this place. The guy that runs it is very helpful and welcoming. It's all very clean, well kept, nicely decorated. The shared bathrooms are brand new, I had the best showers ever. It's very quiet but yet right in the city centre, 10 minutes walk to the Alcazar and 2 seconds away from the bus stop. I had my own room for the price I'd normally pay for a dorm, great value for money. I'm gonna stay there again next month. The only negative is that there's no kitchen or even a kettle

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
9.1

Great if you're looking for a cheap stay. 15 minute walk from the main train station and a great rooftop terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Kwi 2016
9.4

Lo mejor del sitio es la ubicación y el personal! Sencillo y suficiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

Perfect staff, so clean room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Great location and great hosts...defo I d go back there :-)!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.