Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
Pension Virgen de la Luz Located at c/ Virgen de la Luz, 18, , Seville.
Pension Virgen de la Luz
Spain
Seville Andalucia 41003 c/ Virgen de la Luz, 18
87% 520
37.3898084 -5.9854792
Pension Virgen de la Luz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
8.9

La pensione e' carina e semplice. La stanza pulita e dotata di riscaldamento. La posizione e' abbastanza comoda e vicinissima al centro. Sono stata bene e ci ritornerei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
9.4

Las fotos no hacen justicia al lugar, es una pensión auténtica, muy correcta para su precio. Atmósfera genial, un patio andaluz y una terraza en la azotea perfecta para tomarte unas cervezas. Volveremos sin lugar a dudas. Lo único malo, por decir algo son las escaleras al último piso y a la terraza, que como vayas con un par de cervezas son impracticables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
8.0

Only downside is no kitchen. The receptionist was great and explained the map and main tourist attractions to us.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
5.4

La pensione ha deluso le nostre aspettative date dall'alto punteggio e dai commenti. La camera non era in condizioni ottimali e molto carente in quanto a pulizia. Mi dispiace sconsigliarla perchè il personale è stato molto gentile e disponibile con noi, ma io non ci tornerei mai.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Gru 2016
9.1

Ambiente tranquilo, habitaciones cómodas. Super limpio. El personal agradable. Me ayudaron a subir mi backpack super pesada por las escaleras. Gracias por la linda estadía y gracias especiales a Gustavo por la buena onda y ayudarme con algunos asuntos relacionadas a mi viaje por Europa! Éxitos chicos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2016
10.0

I had an amazing experience at Pension Virgen de la Luz in Seville. It was EXACTLY what I was looking for. It was inexpensive and for what I paid for, was absolutely perfect. The staff was so nice, and accommodating, even upgrading me to a nicer room with my own bathroom without paying extra. The rooftop terrace was great and so nice to enjoy. It was pretty empty because it was December off-season and I stayed during the week, but if your looking for a hostel with privacy this is ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lis 2016
10.0

This is my third stay at Pension Virgen de la Luz and Joseph is always helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
10.0

La Pension est très bien située, les chambres sont très propres et l'accueil est suffisant. Le gérant est sympathique. L'insonorisation des chambres et un peu juste mais au vu du prix, c'est difficile d'être exigeant!! Très bon rapport qualité/pris à Séville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.0

On a eu unnpeu froid parce que le système clime-chauffage ne marchait pas très bien. Mais la réception nous a fournis une nouvelle couverture. Globalement la pension est correcte sinon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
7.4

esa rebaja de la puntuación se debe a que las literas de la habitación crujian solamente con moverlas un poco. Mi error fue no comentarlo al personal

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.