Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 511 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Pension Virgen de la Luz Located at c/ Virgen de la Luz, 18, , Seville.
Pension Virgen de la Luz
Spain
Seville Andalucia 41003 c/ Virgen de la Luz, 18
87% 511
37.3898084 -5.9854792
Pension Virgen de la Luz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lis 2016
10.0

This is my third stay at Pension Virgen de la Luz and Joseph is always helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
10.0

La Pension est très bien située, les chambres sont très propres et l'accueil est suffisant. Le gérant est sympathique. L'insonorisation des chambres et un peu juste mais au vu du prix, c'est difficile d'être exigeant!! Très bon rapport qualité/pris à Séville.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.0

On a eu unnpeu froid parce que le système clime-chauffage ne marchait pas très bien. Mais la réception nous a fournis une nouvelle couverture. Globalement la pension est correcte sinon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
7.4

esa rebaja de la puntuación se debe a que las literas de la habitación crujian solamente con moverlas un poco. Mi error fue no comentarlo al personal

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Paź 2016
8.3

Hostel was double-booked, but we got a nice room close by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • doministeka3559
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Paź 2016
9.1

Piccola pensione tipica andalusa con piccolo patio interno e terrazzino all'ultimo piano per rilassarsi. Posizione ottima a 5 minuti a piedi dal centro storico. Personale gentile e disponibile. José Antonio, il titolare, persona squisita! Lo consiglio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
3.1

三层老楼,没有电梯,房间老旧,床单看上去也不太干净,总之觉得不太好就走了

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Top notch hostel, fantastic staff excellent, quiet location just off the Main Street. Beautifully decorated. Had a delightful stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
8.3

Seule chose !!!!! PAS DE PARKING GRATUIT !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
10.0

Great location - on a good bus route with plenty of choices of sites. Walking distance to the historic areas of The Alcazar (incredible place took 5 hours to see it all including the awesome gardens) and close by is Seville Cathedral - well worth seeing. Maria Louise Park worth investigating (free Flamenco show there). Lots of eateries, tapas, shops in Sierpes again very close. Staff are multi-lingual, exceptionally helpful, kindly and accommodating. Excellent value for money: recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.