Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Lut 2017
8.9

Amazing value for the price of your own room! Shared bathroom but still had a sink in the room. Great location too. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Great place and very friendly and helpful staff! Nice place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
9.1

La estancia ha sido muy buena, resaltar la ubicacion. Esta en pleno centro. Todo limpio, sin ruido y calidad precio inmejorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
8.9

La pensione e' carina e semplice. La stanza pulita e dotata di riscaldamento. La posizione e' abbastanza comoda e vicinissima al centro. Sono stata bene e ci ritornerei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
9.4

Las fotos no hacen justicia al lugar, es una pensión auténtica, muy correcta para su precio. Atmósfera genial, un patio andaluz y una terraza en la azotea perfecta para tomarte unas cervezas. Volveremos sin lugar a dudas. Lo único malo, por decir algo son las escaleras al último piso y a la terraza, que como vayas con un par de cervezas son impracticables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
8.0

Only downside is no kitchen. The receptionist was great and explained the map and main tourist attractions to us.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
5.4

La pensione ha deluso le nostre aspettative date dall'alto punteggio e dai commenti. La camera non era in condizioni ottimali e molto carente in quanto a pulizia. Mi dispiace sconsigliarla perchè il personale è stato molto gentile e disponibile con noi, ma io non ci tornerei mai.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Gru 2016
9.1

Ambiente tranquilo, habitaciones cómodas. Super limpio. El personal agradable. Me ayudaron a subir mi backpack super pesada por las escaleras. Gracias por la linda estadía y gracias especiales a Gustavo por la buena onda y ayudarme con algunos asuntos relacionadas a mi viaje por Europa! Éxitos chicos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2016
10.0

I had an amazing experience at Pension Virgen de la Luz in Seville. It was EXACTLY what I was looking for. It was inexpensive and for what I paid for, was absolutely perfect. The staff was so nice, and accommodating, even upgrading me to a nicer room with my own bathroom without paying extra. The rooftop terrace was great and so nice to enjoy. It was pretty empty because it was December off-season and I stayed during the week, but if your looking for a hostel with privacy this is ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lis 2016
10.0

This is my third stay at Pension Virgen de la Luz and Joseph is always helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.