Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Pension Virgen de la Luz Located at c/ Virgen de la Luz, 18, , Seville.
Pension Virgen de la Luz
Spain
Seville Andalucia 41003 c/ Virgen de la Luz, 18
88% 465
37.3898084 -5.9854792
Pension Virgen de la Luz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

One of the best hostels we've stayed at, anywhere. Beautiful, clean, air-conditioned rooms, clean & powerful showers, lovely rooftop terrace with comfy bean bags and refreshing mist sprays. In our experience, hostel was very quiet inside and out - it's very central, but once you close the window and turn on the AC, the noise disappears. We had a refreshing good night's sleep. NB - we took two singles and one double, but singles were very decently sized, almost as big as the double.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
9.4

Sehr sauber, gute Lage und ein sehr netter Hotelier nur zu empfehlen!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Lip 2016
8.9

완전 중심가는 아니지만 위치도 괜찮고 시설도 좋아요 다만 계단이 가파라서 힘들어요 주인 아저씨도 친철해요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.7

Bel posto, pulito e vicino al centro. Il proprietario gentile e disponibilissimo. Consigliato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lip 2016
9.4

Excelente relación calidad precio. Esta bien ubicado, hay limpieza e las habitaciones todos lo días, el aire acondicionado y el WiFi funcionan prefectamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
10.0

Bonnes adresses donnees par notre hote sympa. Tres bon prix. Dommage qu"on m'a volé mon velo pendant la nuit cadenas scié sur le porte vélo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
9.4

Perfektes Hostel, um ein paar entspannte Tage in Sevilla zu verbringen. Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Man kann für den Preis natürlich keinen Luxus erwarten, aber das Hostel wurde gemütlich eingerichtet und verfügt über alles Nötige (Klimaanlage, zusätzlich zu Privatbädern WCs auf dem Gang, sehr coole Dachterrasse mit Planschbecken zum Erfrischen, überall WiFi), was man bei so einem Städtetrip braucht. Der Besitzer hat uns außerdem direkt nach unserer Ankunft super Tipps gegeben!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
7.7

Prima hostel voor de prijs die je ervoor betaald. Ligt in rustig deel van Sevilla, daardoor ietsje verder weg van alles. Ca. 10 minuten lopen. Redelijk dicht bij Santa Just treinstation. Vriendelijk ontvangst met gelijk een stadskaart met tips van het personeel. Kamers simpel, maar schoon. Elke dag schone handdoeken. Mijn kamer had geen raam. Was opzich niet zo' n Probleem door een klapraam boven de deur, waardoor het toch licht oogde in de kamer. Prima verblijf voor prima prijs!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2016
9.4

Great location. The rooms were very comfortable. AC in room worked great, wifi was not that great. Overall a very clean hostel and would recommend to visitors.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
8.6

Propriétaire agréable, propreté, très bien situé,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.