Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
8.3

Una buena experiencia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2017
9.4

Air conditioning didn't work in the first room I was in, however when I transferred to my second room it worked great. Staff was very friendly, and especially for the price is an excellent choice for a private room in Sevilla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Muito simpática. Óptima relação qualidade/preço!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
8.9

El personal es muy amable, la habitación estaba limpia, la localización es buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • evaibanez9883
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
8.6

Buena estancia y Gustavo la persona que te recibe es muy amable y simpático. Lo recomiendo !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

Zauberhafter Innenhof und hübsches Zimmer in perfekter Lage zwischen Bahnhof und Alcazar. Flinke und hohe Servicebereitschaft des Inhabers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
9.1

il faudrait envisager un changement de matelas dans la chambre 12. sinon c'est très bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
5.1

Bueno: - La situación era muy buena, ya que estaba en el centro de Sevilla y estaba bien comunicado con todo. Malo: - Ninguna seguridad por las noches. A las 06:00 de la mañana llego un grupo haciendo ruido y nadie había para poner silencio. No había nadie en recepción. - La habitación tenía mucha luz por la noche, y para el caso que le dije al recepcionista que ibamos (operación quirúrjica) no estaba para nada adecuada. Ni tranquila ni cómoda

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Great place! Rooms are small and clean, everything is decorated with taste. Amazing terrace ! It can get a little loud,so if you are looking for quiet place mabe you should look for a different place...We loved it and would definitely recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
9.4

Wonderful hostel if you're looking for something quiet, and in an excellent location. Very kind and helpful staff. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.