Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
Pension Versalles Located at Villavieja 3, 2, , Alicante.
Pension Versalles
Spain
Alicante Alicante 03002 Villavieja 3, 2
92% 556
38.3460920 -0.4799770
Pension Versalles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Wrz 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Super ładne miejsce, a także właściciel jest uroczy człowiek. Totalemente poleca

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2015
9.7

Ein sehr gemütliches Hostel mit blühendem Innenhof. Gelegen wirklich mitten in der Altstadt und nur 5 Minuten vom Strand entfernt. Ein sehr freundlicher Wirt. Sichere und familiäre Atmosphäre. Wir kommen gerne zurück.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2015
9.1

I really enjoyed my stay in Alicante, mostly because of this cosy hostel. The staff was very friendly and helpful. The atmosphere was great. Only minus is there wasn't plugs or air condition in the room that I stayed in, but that wasn't much of a problem. Close to everything - the beach, shops, restaurants! Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2015
10.0

Very welcoming and helpful right from the beginning. Family orientated and accommodating for solo travelers as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy bardzo miły pobyt i dobre czasy na pięknym tarasie! Bardzo przytulna atmosfera. Grazias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2015
8.9

Perfect ! I would recommend:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Cze 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Absolutnie wspaniały mały hostel. Piękne centralny dziedziniec z roślinami i cienia, gdzie można uciec ciepła. Całe miejsce jest pięknie urządzony i ma bardzo przytulny klimat Mediterrainian. Człowiek, który prowadzi to miejsce jest piękne i tak jest Mila pies. Mówi, 5 minut do plaży, ale to uczucie 2. Jedynym minusem jest nie tak wielki prysznic, ale na krótki pobyt, kogo to obchodzi?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Byłem mały, ale czułem się jak w domu!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.