Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Pension Stella Located at Karterados, , Santorini.
Pension Stella
Greece
Santorini 84700 Karterados
95% 399
36.4102311 25.4433274
Pension Stella
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Mar 2016
8.6

George was very kind and helped us with everything we needed. Beds weren't super comfy but overall was good value for money and had outdoor space. Maybe find a way to make check in more obvious - many people knocked on our door throughout our stay trying to figure out where to check in or where to put luggage and it was a bit annoying. Good location and nice rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

George and Stella were the best hosts. They gave my girlfriend and I the truest and most beautiful Santorini experience we could have asked for. They were very helpful with tips and suggestions and also very gracious hosts. I highly recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
9.7

The staff couldn't have been more helpful and the hostel had the comfort of a B&B. Would definitely recommend to anyone staying in the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
10.0

Absolutely the best. The couple who runs the place is super nice and always Willig to help. Drove us to the airport even though our small group had to go at different times of the day. So great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
10.0

the host is very friendly very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
10.0

Pension Stella was amazing! George and Stella are so helpful and friendly, and it's a stones throw from the grocery and the capital; Fira. We loved every bit of our stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Stella i George są doskonałymi gospodarzami! George cię odebrać i podwieźć na lotnisku w razie potrzeby. On również ma znajomego, który będzie wypożyczyć samochód na znacznie lepszą cenę ówczesnego lotniska lub, co można znaleźć w Internecie. To miejsce jest ładne, a nie daleko od odległości od centrum miasta, gdzie większość jedzenia i barów. George również dał nam mapę i wymienione wszystkie miejsca, musimy zobaczyć i najlepszy sposób, aby to zrobić. Przebywanie z nim jest #majorkey

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2016
9.7

Great stay! Great location! Definitely a "bang for your buck". George and Stella were extremely nice and helpful and offered a number of accommodations to make us comfortable. The space was very clean (bathrooms were cleaned and beds re-made each day), secure, and comfortable, and was located about 20 minutes (walking) from the town center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Lut 2016
10.0

Loved this place! Still was so amazing and gave us helpful tips!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

George, właściciel Pension Stella, było bardzo przyjemne - oferuje on transfer na lotnisko za pośrednictwem swojego samochodu osobowego więc nie koordynuje, że z wyprzedzeniem. Ceny są bardzo rozsądne jak na standardy Santorini (zapłaciłem 30 euro za 2 łóżka za noc). Jest to około 20 minut spacerem do Thera / Fira czyli tam, gdzie można znaleźć więcej jedzenia i rzeczy do zrobienia; Położenie Pension Stella raczej cicho więc jeśli w ogóle, to znaczy, że jest łatwiejsze do spania.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.