Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension Souika

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1
Pension Souika Located at Hay Souika Drb Kadi alami, Chaouen, Chefchaouen.
Pension Souika
Morocco
Chefchaouen 91000 Hay Souika Drb Kadi alami, Chaouen
78% 425
35.1681863 -5.2632488
Pension Souika
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
8.9

Great location, frendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
10.0

Very friendly, helpful and clean. Thank you for your kindness.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lis 2016
8.3

Nice place. Lively staff. Great terrace view

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lis 2016
6.0

nothing special.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lis 2016
6.9

The hostel is a nice play to stay, location is great just 2 minutes from main square and easy to find. There is nice Terrace where you can enjoy a bit of good view of the mountain and the town. I have to say that the toilet is very unacettable was very dirty and old, and just a bit of water came down not even very hot ..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Paź 2016
9.1

Beautiful hostel, centrally located, very helpful reception staff. They were willing to watch my items behind the desk while I was hiking. These beds were actually the most comfortable I've ever stayed in. The 10 person dorm came with linens and they were clean! Bathrooms were clean as well. Nice terrace, access to kitchen, wonderful price. Be ready to climb stairs to your room. Bring your own hand soap and toilet paper!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
5.7

Shower temperature is hard to control, smorky atomosphere, toilet rolls are always wet because of shower waters very near. I don't recommend much to stay here but the price is cheap.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
10 Paź 2016
7.7

Good hostell,good price for service

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Wrz 2016
4.3

非常一般 住在二楼的四人间 厕所简直把我吓到了 晚上非常吵闹 不管是街上还是房外的声音都听得一清二楚 凌晨三四点钟甚至还有人在唱歌 整晚整晚都有猫叫 再也不会住这里了 也不推荐给其他人

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Wrz 2016
8.0

This place is great for a cheap stay. It was located in a good location. The roof offers an excellent view. The room we were in was good. The common roof top area made hanging out a bit strange as they have cheaper overflow accommodation on the terrace. The showers were not great and had a used piece of gauze in it for 3 days etc... there wasn't toilet paper ever. I know that is common in some areas but this was the first time out of 6 places we stayed where it was BYOTP. Over all decent place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.