Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension Souika

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
Pension Souika Located at Hay Souika Drb Kadi alami, Chaouen, Chefchaouen.
Pension Souika
Morocco
Chefchaouen 91000 Hay Souika Drb Kadi alami, Chaouen
82% 408
35.1681863 -5.2632488
Pension Souika
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
8.0

the rooms and the bathrooms are cleaned very well; but the kitchen wasn't clean at all, other travellers didn't clean their used stuff and the staff didn't as well, that sucked

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 51 Recenzje
5 Wrz 2016
8.6

Nice cheap social hostel right in the heart of the medina, with a nice terrace, but lacks simple ammenities like fans in rooms and properly stocked toilet paper in bathrooms, however cant argue with what you get for the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
5.7

Very dirty bathrooms. Rooftop is quite nice. Atmosphere is a bit cold. Rooms are smelly. Nice area around the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Sie 2016
8.6

Clean and nice rooms, great rooftopterrace to sleep on (we unfortunately did not but it looked very nice). The street underneath our window was a bit noisy but despite that we had a very nice time at the hostel and chefchaouen is awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
9.7

Enamorada de las vistas y la terraza del Souika, ver el atardecer desde la terraza es espectacular y dormir bajo las estrellas aún mejor. Recomendable totalmente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
10.0

Great place, perfect location, excellent staff !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2016
8.0

Prima hostel voor een goede prijs. Enige minpuntje was dat ze het toiletpapier niet op tijd vervingen, dus neem voor de zekerheid wat tissues mee!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Sie 2016
7.1

There a more hostels around. In the night it was very noisy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
5.7

The kitchen is not really usable for making anyrhing more than cutting up some fruits, really no space, no equipment, dirty, old leftovers in disgusting condition... Warm water is randomly available for a short tine - mostly had to take a shower with extreme cold water. Staff is partly unfriendly, hardly any skills j foreign languages, help is offered only after asking repeatedly and then not really worth anything - don't even try to ask for busses ect. Blankets and pillows disgusting.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Lip 2016
9.7

We arrived bit late than we expect but we could check in no problems! Staff are nice. Location was nice. Very quiet and clean enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.