Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.8
Pension Rena Located at Parikia, , Paros.
Pension Rena
Greece
Paros Cyclades 84400 Parikia
98% 181
37.0867993 25.1533913
Pension Rena
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kelsiejane91
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
10.0

Lovely staff and great atmosphere. Enjoyed my stay here and would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
10.0

The location was great next to the city center and all the restaurants and the port. Rena assisted us on planning all our days. Rooms where super clean . I would definitely recommend Rena pension for anybody visiting Paros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Wrz 2016
8.9

Rena was a lovely host and her place is in a great location. She was so kind and accommodating. Hostel is very quiet as is the town so it was a nice relaxing stay, felt like we had a whole space to ourselves! Rooms were cleaned on a daily basis and we were provided with enough utensils to have basic snacks. Only thing I would say is shower wasn't great - very small space and handheld shower with no hook so impossible not to saturate the bathroom. Otherwise would highly recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Rena was very lovely and we really enjoyed our stay at her place, it was well equipped and clean and value for money. Easy walking distance to everything, and we would definitely stay again should we come back to Paros as it was our favourite place we'd visited during our visit to the Greek islands.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.7

Parfait ! Des chambres sans prétentions mais très propres avec tout ce qu'il faut. Bien placé à parikia, votre hôte vous accueillera chaleursement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

Rena est une personne très sympathique. Ses conseils et ses indications pour visiter l'île de paros nous ont permis de découvrir l'île autrement. Nous avons apprécié notre séjour dans cette pension. La chambre est propre, spacieuse, bien équipée avec une belle terrasse. Nous recommandons cette belle pension

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Lovely host. Value for money excellent. Airconditioned rooms. Good balcony. Quiet and private. Great central location, would recommend and would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Lip 2016
9.4

Rena is a super nice lady that will help you with anything you may need but most of all super cool tips:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
10.0

Lovely stay, highly recommended :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

I felt like home being at Rena's pension. Great location, extreamly clean, full facilities (internet, air-conditioned, fridge, etc), secure and an amazing host. Rena, helpful and friendly, brings to her pension all the charming a place can have. I highly recommend Rena's rooms in Paros!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.