Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
10.0

Great pension. Location, cleanning and facilities were excellent. Rena is very attentive and kind and gave us great piece of advice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MarionLaTrotteuse
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lip 2017
9.7

Nous avons passé trois nuits au Pension Rena lors de notre séjour en Grèce. Il se situe tout près du port ce qui est très pratique lorsque l'on arrive par ferry. La propriétaire des lieux est très sympathique et agréable, la chambre simple mais confortable avec une petite salle de bain et une terrasse très agréable. Le seul inconvénient est le manque d'isolation, les murs sont très fins, nous entendions donc la vie alentours au matin. Je recommande néanmoins ce logement très pratique sur Paros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

Excellent séjour. ..τού χρόνου. ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.1

Rena was very nice and her place was very clean. It was a very relaxing stay and the pension was in a great location - very close to the port and beautiful beaches. If you are looking to meet people and be in a social hostel, this is not the place for you!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
10.0

I could have stayed here for weeks. Such a wonderful host and fantastic value for money. So sad to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
10.0

The manager was very helpfull and kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

très bon accueil de Rena, je recommande cette pension bien située , le lieu est agréable, la chambre est très propre excellent rapport qualité prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Maj 2017
8.0

Chambre correcte pour le prix. Bel emplacement. Parfait pour y passer 2-3 jours. La salle de bain est petite mais propre. La propriétaire est très gentille et aidante. Nous avons dû quitter 1 nuit plus tôt en raison des horaires de bateau et elle ne nous a pas charger la dernière nuit, et ce, malgré que nous l'ayons informée le matin même.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

Great no frills accommodation, with everything you'd need - en suite with shower, fridge, decent bed, and even a balcony with a view to the sea! Centrally located with a nice friendly host. Excellent value for money. Would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
9.1

Very welcoming and nice hosts. The rooms are simple but very comfortable. I would definitely recommend Pension Rena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×