Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 324 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Mar 2017
8.9

This place was very affordable for our group of 6 adults and one child. It was a homely atmosphere, and very secure. The only minor issue was that only ONE set of keys was provided, and they weren't able to provide another. The group of apartments are behind a main iron gate which is only accessible with the key from the inside and outside. So basically, anyone without a key is either locked out or locked inside the apartment block.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
8.3

Great location, very helpful and friendly staff. Simple rooms, basic facilities but would benefit from more communal resources.....somewhere to make tea/ coffee/ prepare fruit etc.... maybe provide a small breakfast. Good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
9.4

Very helpful staff. We stayed in little apartment so we could make cups of tea and breakfast. Good location but that brings noisy street sounds with it at times .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
7.1

great security-had to either be buzzed in or have a key at all hours of the day the bed was super squeaky which was annoying less than 15 minutes away walking from the cathedral and other sights

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.7

Very nice and quiet place to stay in - with great atmosphere .... Great building - and great rooftop terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
6.6

Die Lage der Unterkunft war gut im Stadtteil Santa Cruz von Sevilla. Das Zimmer war einfach ausgestattet, für mich etwas beengt mit ca. 2,50 Meter Breite. Das Bad zwar auch klein, aber insgesamt sauber anzutreffen. Die Sauberkeit des Bettes war mangelhaft. Denn ich hatte den Eindruck, dass dies nicht frisch überzogen war (fremde Haare im Bett). Auch die Tagesdecke war etwas schmuddelig und eingerissen. Nach Beschwerde am 3. Tag wurden die Laken ausgetauscht. Die Tagesdecke blieb die gleiche.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • magna-cri1588
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
6.9

La posizione è ottima e il personale è gentile,ma qui finiscono i lati positivi.Camera minuscola e con un'insonorizzazione pessima,porte vecchie e rumori continui fastidiosissimi.Bagno con il bidet ma doccia mal funzionante.Per una massimo due notti potrebbe andare bene,di piu sconsiglio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
5.1

He pasado frio, y luego no he podido descansar bien

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Paź 2016
9.1

Un personnel souriant, toujours prompt à vous aider, collant au cadre de cette jolie auberge du centre de Séville, le toit terrasse est un plus, seul désagrément, l'absence de petit déjeuner!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.