Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 664 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 664 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
10.0

La situación de la pensión es inmejorable. Tanto la habitación como el baño compartido estaban muy limpios. La habitación disponía de televisión y servicio de habitaciones cada mañana si así se deseaba. Cabe resaltar que la habitación era bonita y que la ventana que daba a la calle aislaba de los posibles ruidos del exterior. El trato con los dueños fue muy bueno que en todo momento nos aconsejaron. Incluso nos guardaron las maletas el último día durante unas horas. Merece la pena sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • diegorz
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.4

Muy buena ubicación y la amabilidad de sus dueños. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.0

La pensión se encuentra en un lugar ideal, en pleno Casco Viejo. El trato es agradable, las habitaciones y los cuartos de baño estan en buenas condiciones y limpios. 100% recomendable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.3

Pasamos un par de noches en la Pensión Loinaz y recomendamos la experiencia. La pensión está en el casco viejo a 5 minutos andando de la playa, pudiendo visitar todos los puntos de interés de la ciudad sin necesidad de utilizar transporte público. La atención fue muy buena, el propietario nos recomendó lugares para visitar, nos proporcionó un plano de San Sebastián y, a pesar de llegar tarde el día de check-in, estuvo pendiente de nuestra llegada a la pensión.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

Un excelente sitio, super bien ubicado encuentras todos los bares y restaurantes de la zona a la vuelta de la esquina pero lo que mas me gusto fue la limpieza del lugar todo perfecto y el dueño tiene una muy buena disposición y amabilidad, de todas maneras recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

Group of 4 of us thoroughly enjoyed our stay in San Sebastian. Fantastic location, pinxtos bars literally at our doorstep. Jose was a great host and provided excellent tips during our stay. Very hospitable host and made sure we were well looked after. Highly recommend Pension Lionaz

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
8.9

La ubicación era excelente, el personal encantador y el precio super económico. Lo malo el baño compartido lo huéspedes de nuestra planta lo utilizaban durante mucho rato y nos costaba encontrar el baño libre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Trato inmejorable, amable, habitación con patio de luces muy acogedor, sitio limpio y muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.