Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.2
Pension Loinaz Located at c/san Lorenzo 17-2, , San Sebastian.
Pension Loinaz
Spain
San Sebastian 20003 c/san Lorenzo 17-2�
92% 604
43.3230234 -1.9837939
Pension Loinaz
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.4

Sehr saubere Unterkunft in top Lage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

Location was absolutely perfect, the staff was so friendly and the Hostel was very clean. I would recommend this place 100%!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gabbe21
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

Tout était super. Tres bien situé, super confortable et l'hôte était très gentil!! Nous y retournerons si nous avons la chance :) merci!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

A big thank you to the owner of the pension loinaz. He came all the way to Zarrautz by bike ["bici-taxi";)] (nearly 25km) to bring my friend her wallet. She forgot it in our room in the pension. If we´d come back to San Sebastian, we definitely would stay in his pension again! We felt very welcome right from the beginning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

A primeira impressão ao entrar foi a sensação de um local extremamente limpo. Os donos da pensão moram por ali, o que facilita muito qualquer incomodo que possa ocorrer. Os senhores são bastante amigáveis e nos ajudaram no que precisamos, como por exemplo deixar as malas um tempo depois de efetuar o checkout. A localização não podia ser melhor: no casco viejo, centro da cidade, com as melhores opções de bares e restaurantes. Apesar de estar no centro, a rua é bem estreita, o que afasta o barulho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
8.0

Couldn't have asked for a better location while on my stay in San Sebastián. Only thing I didn't like was that there was no kitchen facilities at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.4

Excellent location in the old town, but can be a bit loud at night due to the steeet, however with the window closed its fine. Our hosts were very accommodating and always available. The hostel is very very clean and rooms are spacious. The only detractor to our stay were college students who were a bit noisy in the hostel hall. Overall excellent experience, I would certainly book again when heading back to San Sebastián!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.3

Great location in the old city. Good bike storage locker if you are on a bike as we were. Shared bathrooms worked out well, as there two, and very nice. Great value in an otherwise expensive city for Spain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.4

La ubicación es ideal. Los propietarios, muy amables y atentos. El local está cuidado y muy limpio. Es una pensión, por lo que olvidaros de cocina u otros servicios, ideal si lo que buscas es una habitación limpia y cómoda en un lugar céntrico a buen precio, este es tu sitio. En mi caso fui a pasar un fin de semana a San Sebastián para visitar la ciudad y disfrutar de la gastronomía y mi estancia aquí resultó perfecta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • laurene34
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Location was perfect, everything was as he described. Super friendly and very easy access to the city. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.