Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
8.3

Very Clean and nice place in The middle of " old town". Very noicy though those days furing this festival ( were there 15- 20 of August) . Very nice couple running this place!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
10.0

Buena ubicación en el casco histórico de San Sebastian, cerca, en mi opinión, de los mejores bares para probar pinchos. Muy buen trato el del dueño, José y su mujer! Unas personas accesibles, con las que se puede contar como referencia a lugares y opiniones de San Sebastian.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
9.4

Die Lage des Hostels könnte nicht besser sein: in der wunderschönen Altstadt und sehr zentral. Alles ist super zu Fuß zu erreichen. Allerdings ist es abends aufgrund der zentralen Lage auch mal etwas lauter auf den Straßen, was aber kein großes Problem mehr darstellt, wenn man das Fenster schließt. Die Mitarbeiter haben uns sehr herzlich begrüßt und waren immer zuvorkommend und freundlich. Auch der Zimmerservice könnte nicht besser sein. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2017
8.9

Great little pension in the heart of the old town where you want to be! Really friendly hosts, decent rooms that did the job, though in hot weather I imagine the rooms would get quite warm. I would recommend this for a weekend stay if you're not going to spend too much time in your accommodation. It's basic but is all you really need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
9.4

Pensión situada en el casco antiguo de la ciudad, está cerca de todas las comodidades. Las habitaciones y los cuartos de baños están siempre limpios. Es un sitio quieto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emwhitelaw25
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Lip 2017
10.0

Pension Loinaz is a great place to stay while in San Sebastián. Not only is it incredibly central, in the middle of the old town, but the owner is very friendly. He keeps a very clean and tidy place and the rooms were surprisingly quiet at night considering the location. I would definitely recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
10.0

Excelente ubicación. Agradable sitio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

Un lugar espléndido para pasar una agradable estancia en Donosti. Situado en la zona vieja y más turista de la zona y a un precio increíble. Limpian todos los días y los dueños son muy majos, recomendable 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
9.7

La pensión Loinaz es perfecta para pasar unos días en San Sebastián, por su ubicación en medio de la Zona Antigua y a escasos metros de la playa. Además del excelente trato de los caseros, de los que cabe destacar la impecable limpieza que mantienen en toda la pensión. El único inconveniente que puedes encontrar es coincidir con otras personas maleducadas que hagan excesivo ruido y no respeten el baño común, dejándolo muy sucio y desordenado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.7

Jose was a great host very friendly and great sense of humour. The room was clean, traditional and in a great location in the middle of old town. Some noise at night by easily shut out by closing the window. Jose even did our washing for us :) All in all great stay in San Sebastián!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×