Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.4

Great hostel with a cozy atmosphere and friendly staff. My only complaint is that in the rooms the lockers were very tiny to store personal items in. Great location right next to both beaches as well and lots of wonderful restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
8.3

Great location and very clean. Double room was great for a couple. Plenty of shared bathrooms. Not much of an atmosphere in the Pension but great facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
7.4

El hostal esta bien! Depende del viaje que tengas planeado, puede ser un acierto xq esta en pleno casco viejo, pero si kieres acostarte pronto x la noche hay muxisimo ruido. solo hay un baño para muxas habitaciones otro inconveniente del hostal.x lo demás perfecto!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.4

Très bien placée cette pension est très propre et accueillante . Par contre Très Très bruyant côté rue . Idéal pour un week-end , soiree à san Sébastien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
9.7

Me sorprendió este lugar. Muy limpio, las piezas amplias y el personal sumamente solicito ante nuestras solicitudes. El único "pero" sería que hay muuucho ruido exterior, pero por todo lo anterior esto queda en segundo plano. Muy recomendado!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
8.3

I spent one night there. Not to much contact with the place or the people, only for sleeping, But I go there every year and it's as confortable a I need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Mar 2017
9.1

Very centric (pinxtos bars right outside), beach only 10min and still quiet. Very nice stuff who showed us around. Clean rooms, kitchen and bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
9.7

Fuimos 9 amigos, y la verdad que nos sorprendio a todos. Muy buena localizacion, instalaciones y calidad precio, totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
4.3

Tuvimos una muy mala experiencia en esta hostal. Nos cobraron 15 euros por concepto de late check-in, lo cual no estaba indicado en ninguna parte. Además, tuvimos que dejar un documento de identidad como garantía del pago del late check-in, el cual nos fue devuelto roto. En un comienzo se negaron al pago del documento roto, acusándonos de que lo habíamos entregado en esas condiciones. Durante la noche, se escuchaban al menos 3 parejas teniendo sexo. No entregan comprobante de pago oficial.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sty 2017
8.9

Todo muy limpito y el personal muy agradable!! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.