Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
8.9

The perfekt place to stay in the middle of old town San Sebastian. In the midde of the tapas area. Close to the warm sea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.4

Limpio y cómodo. Ideal para ir a pasar las noches y pasar todo el día fuera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • juan_tarnonsky564
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Cze 2017
8.3

Un hostel muy comodo ubicado en el centro de la ciudad. El inconveniente mayor es que cierran la cocina a partir de las 22hs, imposibilitandote cualquier cosa que quieras hacer luego de ese horario. Fuera de eso todo muy bien, personal, limpieza y ubicación excelentes!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.3

The rooms are very dusty which flared up my allergies. The staff were very friendly and helpful. The rooms do get hot at night but there is a fan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Very good location in heart of old town. Spacious room and bathroom. Staff helpful, good to have fridge and kitchen facilities but plenty of places to eat in immediate vicinity. Parking a bit of a hassle - you have to either unload and park about 20 mins walk away or park and take a cab, but that is the case for anywhere in the old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
8.3

Mitten in der Altstadt gelegen - und es war Samstag. Also recht laut, aber alles in allem sehr gut. Waschmaschine und Trockner für 8 Euro war recht teuer, aber auf dem Camino notwendig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Maj 2017
6.0

Since it is high season it is going to be a lot more expensive. But they close the kitchen facilities from 11pm-10am. which seems like a long time. I have to catch an early morning train and had to leave some of my food in the fridge because I couldn't access the kitchen because they lock it up.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
8.0

Al llegar te hacn firmar un papel un poco extraño de que si haces ruido o pierdes las llames te hacen multas de hasta 100€ y que te lo deducen de la tarjeta que ellos tienen entre sus archivos, personalmente no me gusto para nada y otras personas mencionaron lo mismo, sino agradable bonito y aseado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.4

Great hostel with a cozy atmosphere and friendly staff. My only complaint is that in the rooms the lockers were very tiny to store personal items in. Great location right next to both beaches as well and lots of wonderful restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
8.3

Great location and very clean. Double room was great for a couple. Plenty of shared bathrooms. Not much of an atmosphere in the Pension but great facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.