Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lip 2017
8.9

Love this place but it is a hike from the centre of Amalfi particularly in the heat. Staff were lovely

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kimberlygallagher
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2017
8.3

Too many beds crammed into small rooms but okay for short stay. Not enough bathrooms. One shower for entire floor! With toilet in same room so but if an issue when bathroom is occupied. Friendly staff. Good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2017
10.0

Really awesome staff, very welcoming and very chill. Kitchen was good to use and all utilities were clean, beds were comfortable and it was location was perfect being in the midst of some good bars and places for dinner, etc. Thanks for a perfect stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jennyallen3194853
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
9.4

Great hostel! Room was clean and I felt very comfortable and safe. The staff was helpful and friendly. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2017
9.1

Horaires d'ouverture de l'espace cuisine peu adapté (ouverture trop tardive pour prendre son petit déjeuner et fermeture précoce à 22H...)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Cze 2017
9.7

Muy bien ubicado, en el casco viejo. Las camas muy cómodas. La atención excelente. Volvería! Lo único malo es que la cocina esta abierta a partir de las 9:30.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Cze 2017
9.1

Awesome location and great rooms! Would recommend everyone to stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2017
7.7

Amazing location. Hostel was pretty average, not bad. But the location made up for it. Totally in the middle of the Old Quarter and a 1 minute walk to the beach and bay. Really great. There wasn't much space, like it was just a bed but you know you don't really need much else. There was a small kitchen which was good. Just fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2017
8.9

The perfekt place to stay in the middle of old town San Sebastian. In the midde of the tapas area. Close to the warm sea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.4

Limpio y cómodo. Ideal para ir a pasar las noches y pasar todo el día fuera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.