Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 340 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
Pension George Located at Karterados, 84700, Santorini.
Pension George
Greece
Santorini 84700 Karterados, 84700
92% 340
36.4104211 25.4457306
Pension George
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Jesteś witany przez Helen, która wygląda po ciebie bardzo dobrze i może zarezerwować wycieczki i środków transportu bezpośrednio z emerytury. Pokoje bardzo czyste, ładny basen, to odbierze Państwa i zabierze Cię z powrotem do portu, to naprawdę bez zarzutu!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much ! It was our pleasure to host you and we hope that you will come back soon ! Very best wishes from all our family

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2015
9.4

Gemütliche, saubere und gepflegte Zimmer, guter Service (Shuttleservice), sehr freundliche und hilfsbereite Leitung, insbesondere durch Hellen. Vielen Dank für alles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2015
9.4

Pension George was a real gem. Located a bit of a walk outside Fira it was still easy to access everywhere we wanted to go and much more peaceful. The hotel was really clean and had everything we need, air con worked well and the pool was lovely. We also had a great big balcony with a view of the pool and across the village. The host was absolutely lovely and offered us loads of advice/help. We would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2015
9.7

Une pension familiale, en périphérie de Fira du coup bien au calme. Hélène facilite toutes sortes d'excursions, de locations, rendant le séjour encore plus agréable. La piscine et la terrasse sous les arbres sont un délice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Spędziliśmy 1 noc w pensjonacie George. To było niesamowite. To miejsce jest naprawdę piękne i czyste. Helen uczynił wszystko, aby poinformować nas o obiektach i wizyt. Ona również zarezerwowane quady dla nas przed naszym przyjazdem. Musieliśmy korzystać z wyspy. Dziekuję za wszystko !!!! (Śniadanie było doskonałe)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much. We are so glad that you enjoyed your stay with us. Warmest wishes from all the family

  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2015
9.1

This was the best place we stayed in during our trip. It´s small, quiet and clean, and has a very beautiful garden as well as pool area. The very special thing about Georges Pension is Helen and her family/staff, who made us feel very welcome. Helen was very helpful with al our questions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
10.0

The Pension was a fantastic set up. The pool and lounging areas were fantastic and really welcoming wither after a day on the road or for a day's lounging. Rooms were clean and well presented and was a lovely touch to arrive to the towel and flower arrangements on the bed. The staff were so helpful fan accommodating, particularly Helen who gave us advice on where to go, what to eat etc on a near daily basis. All in all a great experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your nice review. It was our pleasure to host such nice guests and we hope that you will come back soon ! Very best wishes from all the Halaris family

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Sie 2015
8.0

Was nice to be picked up from the port although being dropped off would have been good to. Having one driver makes it difficult with boats and ferry timetables differing. Wifi was slow and often didn't connect. Pool area is lovely and staff can help sort activities and quad rental easily.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Sie 2015
8.9

Hotel was outside the main town and a bit difficult to find, but made up for it in charm. Bus connection to Thira is within a few minutes walk and the hotel also organises bus trips to the port. Owners were very friendly. Pool was great. Lovely hotel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2015
9.7

Helen has been the kindest host, always doing her very best to accommodate us despite the busy season. The garden looks great and the swimming pool is amazing. Such a great place when one feels so looked after :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your kind words. It was our pleasure to host you and we hope to see you again soon. Our warmest wishes , Helen

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.