Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension Dimitris

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 91 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 91 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.4
Pension Dimitris Located at Parikia Paros, , Paros.
Pension Dimitris
Greece
Paros 84400 Parikia Paros
89% 91
37.0805512 25.1460742
Pension Dimitris
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
5.1

Lorsque je suis arrivee, Dimitris m'a proposer une chambre au sous sol sans fenetre, pour 58€/nuit car un groupe d'australien etaient venus sans tous reserver donc il leur a donner notre chambre. je ne viens pas en grece pour dormir dans une cave, encore moins pour 60€, prix qu'il n'a meme pas proposer de baisser malgres le fait qu'il reconnaissai son erreur. Dimitris n'a pas l'air d'etre malhonete mais juste tres mal organise, c'est domage qu'il perde des clients

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

Dimitris picked us up from the port after our ferry was delayed 6 hours. He was so friendly and showed us around the town a little. The hostel itself was awesome. Spacious and clean and situated very close to the beach. We would highly recommend staying here and would happily go back ourselves - 10/10!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2016
8.9

Ich kann es leider nicht richtig bewerten, da wir ein Upgrade bekommen haben und wir im Hotel untergebracht wurden. Der Inhaber ist sehr freundlich und ich kann mir nur positives vorstellen. Der Standort ist super, man erreicht alles in nur wenigen Minuten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
10.0

Loved the place, people and facilities. Would recommend to friends!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2016
9.1

Not much of an atmosphere here if you want to meet people, but the rooms are exceptional. The room was super clean and had air conditioning and a fridge :). Very secure place and all the staff were extremely hospitable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
8.0

Very cute place to stay, clean and tidy. Would definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lip 2016
8.9

We had a great stay here. Dimitris was lovely, rooms were clean and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mgallen84
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Lip 2016
8.9

Felt like I was staying at a family friends house. Would return in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
9.1

All was good except for the shower

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
6.9

Too many mosquitos in the room!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.