Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension De Laurier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Sie 2017
10.0

Wonderful stay in Amsterdam! Great location and easy to get to all the main spots. Very clean and comfortable. Had own refridgerator, private bathroom, and silverware. Would definitely stay here again and highly recommend. We didn't want to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
8.0

Nice room that was exactly as shown on this site. In a good location for sightseeing. Very nice to have our own front door. Good value for Amsterdam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
8.3

Una habitación con entrada privada y un baño chico propio. La habitación es chica pero funcional, sobre todo para pocas noches

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2017
9.4

Cute little room right on the canal which is an easy walk to the main square and lots of eating places and bars. Really nice room - very quiet. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
8.3

Cosy place in quiet part of Jordaan, conveniently located especially for Anne Frank House, and not far from the center (Central Station). Quite hard to find though, as no signage on door apart from the house number. Should you have the same proble, best call the owner (a very nice guy!) once you are in the right street so he can come downstairs...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
8.6

Nice and easy check in. Cosy room enough for 2. Great area of Amsterdam only 10 min walk to centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
9.7

Nous avons séjourné 3 nuits à pension de laurier La chambre est petite mais suffisante, bien aménagée et idéalement située En rez de chaussée nous avions peur du bruit mais finalement non Le propriétaire est très sympatique et à l'écoute Nous recommandons cette location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.9

Ottima per la posizione. Il proprietario gentilissimo si è messo subito a disposizione per qualsiasi cosa. Unica pecca sono le veneziane da cui appena sorge il sole passa tanta luce. Sarebbe utilissima una tenda coprente. Per il resto, consigliatissima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×