Hostelworld.com

Pension De Laurier

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tomasqueiroga
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
9.4

The room is really cozy, clean and beauty. The location is awesome, we stayed there for four days and done everything by foot (van Gogh, Nemo, EYE, Anne Frank museums, Dam Square, etc). There are several markets, bar, cafe, restaurants near by. It is quite silent in the winter (when we stayed). The room is next to the street, but it was not and issue. The host is very friendly and helpful, showed us everything we need to now. The bathroom and shower is just as you need.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Really great stay! Tarif was there to welcome us and make sure we had what we needed. Really comfortable room in a great location - one of the best neighborhoods in Amsterdam. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.7

We stayed here in our Christmas trip and it was perfect! Cute room in a great location and for an affordable price. The owner is really nice and always willing to help and feel us comfortable(he even help us to print our boarding passes for the flight,thank you so much!!). We will stay here again in our next trip to Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
10.0

Great private room! The hosts are friendly and helpful! Great to have your own private street access in such a well located and beautiful neighbourhood!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.7

Excelente ubicación. Es un pequeño lugar, pero con todas las comodidades para pasar una estancia espectacular. Es tal cual las fotografias. Hizo frío en Ámsterdam, pero la habitación siempre estuvo caliente por la calefacción. Además, tenés disponible para vos una pava eléctrica, té, café, tazas, vasos y platos. Nos encantó este lugar y volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.7

Hébergement au top ! C est un pied à terre idéal pour visiter Amsterdam. Super quartier et hôte super accueillant ! Nous avons même pu rester un peu plus tard que le Check out initial N hésitez pas !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
10.0

Lovely room in a great location.Thanks for having us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
10.0

Everything was perfect in the room. Really good location. The host was really nice and welcoming. When I come back to Amsterdam, I will try to book it again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.6

Great little place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

Really enjoyed my stay here! The host was lovely, welcoming and helpful (always just a whatsapp message away if we needed anything). The hostel has it's own front door and is situated down the cutest little backstreet, right next to the canal, with a tram stop, local restaurants and shops only a few minutes away. The room was everything we need it to be, a place to shower, sleep and get ready for the day. That being said, the bed was particularly comfy and the wet room was relatively big.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.