Hostelworld.com

Pension De Laurier

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.5
Pension De Laurier Located at 1e Laurierdwarsstraat 52, 1016 PZ, Amsterdam.
Pension De Laurier
Netherlands
Amsterdam 1e Laurierdwarsstraat 52, 1016 PZ
84% 186
52.3717739 4.8809552
Pension De Laurier
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
6.3

While the owner and the location are good, we had a number of problems during our two night stay. The bed was incredibly squeaky which, for a couple was not great.The shower gave both myself and my partner electric shocks which meant we had to turn it on and off with a dry towel to avoid shocks.Lastly there was work being carried out on the building while we were there which we had not been advised of before our arrival. This mean drills, shouting & scraping directly outside our window from 7am

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.4

Me and a friend (2 girls) stayed here for 2 nights. Was perfect location, right in the center about a 12 min walk to the DAM center. It was easy to find and it was convenient as we had our own outside door an key which meant we could come and go when suited us. We got a 197 bus from the airport which took us about 5 min walk away from the room which was good as we arrived late (around 11pm). The owner was waiting up and was very nice and helpful. clean, good accessories. really enjoyed our stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.6

Mein Freund und ich waren über Ostern dort und es war eine super schöne Zeit, die wir dort verbringen durften. Der Pensionsleiter ist sehr zuvorkommend und in der Pension befindet sich sogar ein kleiner Kühlschrank, sowie kostenfreies WLAN. Die Pension liegt nur 5 min. von einer S-Bahnstation entfernt und die Innenstadt ist auch zu Fuß sehr schnell zu erreichen. Wir waren außerdem begeistert von den vielen Restaurants und Cafes, welche sich um der Pension herum befanden. Nur zu empfehlen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Ja i moja dziewczyna zatrzymaliśmy się na 2 noce i pobytu tutaj był więc przekonać, jak to było w odległości spaceru od wszystkiego, co chcieliśmy, aby przejść do, nigdy nie były naprawdę w pokoju, więc lokalizacja była doskonała. Jedyną rzeczą, którą mogę powiedzieć to dokładnie sprawdzić, gdzie to jest na mapie, gdyż bardzo łatwo pomylić z ulicy o podobnej nazwie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emazag6064
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

bardzo czyste, przytulne, choć nie duży. Pan, który nas przywitał był bardzo miły i zabrał załogę miejsce we wszystkich naszych żądań. Lokalizacja jest dobra, zaledwie 5 minut od placu Dam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2016
7.1

Amazing location. Really nice little apartment. The bedding/towels could do with updating as they were worn and frayed at places. The room's very dark, especially because some of the lamps needed bulbs replacing. The shower needs checking out as when you turn it off, you can feel a kind of electric current through the taps. It's difficult to explain but it was very strange and probably not very safe. All in all, I'd recommend Pension de Laurier. It was clean, tidy and the location was superb.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
10.0

Absolutely loved staying here! The location is perfect, clean, everything you need and not to mention the most comfy bed ever! The guy that came to meet us was so lovely and helpful that we instantly felt safe and relaxed. The place itself really is in a perfect location. It takes no time at all to get to pretty much most of the places you want to visit, we didn't use a bus once the whole time we stayed. I really can't compliment this place enough and would recommend it to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
8.6

E' un alloggio ottimo se si soggiornano poche notti perchè l'ambiente è piccolo. In compenso è pulito, ha il necessario ed è in una via molto tranquilla. Il proprietario è molto gentile e disponibile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.