Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pension De Laurier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Pension De Laurier Located at 1e Laurierdwarsstraat 52, 1016 PZ, Amsterdam.
Pension De Laurier
Netherlands
Amsterdam 1e Laurierdwarsstraat 52, 1016 PZ
94% 201
52.3717739 4.8809552
Pension De Laurier
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
9.7

Excelente ubicación. Es un pequeño lugar, pero con todas las comodidades para pasar una estancia espectacular. Es tal cual las fotografias. Hizo frío en Ámsterdam, pero la habitación siempre estuvo caliente por la calefacción. Además, tenés disponible para vos una pava eléctrica, té, café, tazas, vasos y platos. Nos encantó este lugar y volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.7

Hébergement au top ! C est un pied à terre idéal pour visiter Amsterdam. Super quartier et hôte super accueillant ! Nous avons même pu rester un peu plus tard que le Check out initial N hésitez pas !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
10.0

Lovely room in a great location.Thanks for having us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
10.0

Everything was perfect in the room. Really good location. The host was really nice and welcoming. When I come back to Amsterdam, I will try to book it again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.6

Great little place to stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

Really enjoyed my stay here! The host was lovely, welcoming and helpful (always just a whatsapp message away if we needed anything). The hostel has it's own front door and is situated down the cutest little backstreet, right next to the canal, with a tram stop, local restaurants and shops only a few minutes away. The room was everything we need it to be, a place to shower, sleep and get ready for the day. That being said, the bed was particularly comfy and the wet room was relatively big.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
8.9

Very good lodge with independent entrance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.4

Kleine aber trotzdem schön eingerichtete Pension, tolle Lage, sehr netter Gastgeber! Frühstück 7,50 pro Person, auch gut funktionierendes WLAN. Gerne wieder!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.7

Amazing little place in a stunning (but not too busy part of Amsterdam). Only 10 minutes walking from the centre which was ideal. A small double room on a side street by one of the canals. The place looks just as good as it does in the photos and our host was very friendly and helpful such as looking after our bags for us after we checked out before our journey. Would recommend for couples on a romantic but affordable visit to the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2016
8.3

Room is very basic but all we needed to have a great holiday in Amsterdam and the owner are very nice obliging people. Definitely recommend this accommodation 😆

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.