Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.1
Pension Amalur Located at San Martin 43 - 2iz, 20007, San Sebastian.
Pension Amalur
Spain
San Sebastian San Martin 43 - 2iz, 20007
87% 1260
43.3159984 -1.9856500
Pension Amalur
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

Estuvimos muy agusto en la pension Amalur. Nos trataron muy bien y el servicio estuvo a la altura. Además la ubicación es fenomenal porqué se encuentra en el medio de la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

I enjoyed my stay in the pension a lot. It is located in the center and all important facilities are nearby. Especially Miguel, the owner of the pension, was so nice! He explained the city to me when I arrived and helped me with all the questions that I had. The rooms are nice and clean. I can definitely recommend everyone to stay at that place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Nous avons été très bien accueillit. L'endroit est très bien situé et facile d'accès. Nous vous le recommandons.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.6

Mi estancia era muy agradable, todo fue sin problemas. La limpieza es la mejor que he visto en un hostel, y el dueño es un hombre muy cálido y amigable. La ubicación es perfecta como se encuentra en casi primera línea del mar, con la parte viaja unos cuantos pasos desde el edificio... La única "complicación" fue que cuando llegué, no había nadie para dejarme entrar. Tuve que esperar fuera y llamar al dueño varias veces. Añadiría que no hay una cocina, o sea un sitio para preparar tus comidas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

Excellente estadía, muy limpio, muy bien ubicado y un lindo ambiente tranquilo. Muy recomendable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
10.0

Muy bueno y un lugar acogedor! Solo mejoraría la.conexión del wifi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Mar 2016
10.0

Staying at Miguel's hostel has seriously been a highlight of my 6 months travelling in Europe! The location is perfect, it is exceedingly clean; bathrooms are spotless, made bed and fresh towel provided everyday. The best part was Miguel who is such a warm and genuine host! We want to thank him so much for his kindness to us and for sharing a lovely bottle of red wine and biscuits! 10/10 experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

I thoroughly enjoyed my stay at Pension Amalur. Miguel was such a cheery, generous man - always willing to help. I hope our selfie with Miguel makes it onto the wall by the time you visit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
8.9

Pension Amalur was great! The location was perfect and the owner was very friendly and extremely helpful in giving tips and advice about what to do and where to go in San Sebastian. The room was clean, spacious, and had lockers to keep valuable goods safe. I would recommend it for almost all visitors, except if people are travelling alone and want to find people to go out in the night with, as it was quite quiet when we went.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
9.7

It was a nice hostel and the owner was wonderful. Unfortunately our hostel mates weren't, so gender divided dormitories would be a great addition.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.