Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2017
9.7

Excellent accomidation and location. Miguel was a very friendly and informative host and despite not speaking english we were able to communicate with out too much difficulty, he proiveded great information on arrival of the sights and servies of San Sebastion. Daily room cleaning, free beach towels and gear like frizbees as well as a common room where your dishes are cleaned and washed for you are all part of the package.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
9.4

Nous avons été très bien accueillis par le gérant Miguel, dès le début avec toutes les explications nécessaires sur San Sebastian, et aussi pour nous aider pour le parking (stationnement difficile à San Sebastian en haute saison), puis chaque jour. Il est préférable de parler espagnol. Très bon emplacement, très propre (dont serviettes changées tous les jours), lieu à taille humaine. Gracias por su acogida y todos los consejos. Guardamos buenos recuerdos y deseamos lo mejor para el futuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
10.0

Solo puedo decir cosas buenas sobre el trato recibido. Miguel,el dueño, muy amable y atento en todo momento. Las habitaciones y el baño muy limpios. Para volver a repetir sin ninguna duda. Relación calidad-precio inmejorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
5.7

Habitación y servicios de pensión con precios de hotel de 3 estrellas. Demasiado cara la relación calidad-precio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.1

Excelente Ubicación y buena atención por parte del dueño o encargado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
9.1

Un sitio muy centrico regentado por Miguel, muy simpatico y amable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
9.7

Great stay at Miguel's place. He was very helpful with local tips and directions. Very nice and friendly atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jdion55179
  • USA, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Cze 2017
10.0

Room was clean upon arrival & to our surprise was cleaned everyday while we were out! The host is super nice and has been living in that house for over 20 years, so he knows the area. Two small pieces of advice though: 1) you will need a phone to call up to the "front desk" upon arrival because the door is always locked. 2) steer away from conversation with your nice host if you are in a hurry/late - we had many 15/20 minute dicussions over questions that could have been answered in 2 mins.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Miguel was an amazing host. We arrived later than we originally thought we would and he was accommodating and gave us directions when we got lost. Upon arrival he showed us all the places we should go and recommend places to eat. great experience!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
9.4

Really nice staff . Good location , pretty close from everything . And pretty quiet at night which is good if you want rest :) really recommend that place , the owner will love to explain you the history and all the good places to go . As long as you understand Spanish 😬

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.