Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
Pension Amalur Located at San Martin 43 - 2iz, 20007, San Sebastian.
Pension Amalur
Spain
San Sebastian San Martin 43 - 2iz, 20007
91% 1357
43.3159984 -1.9856500
Pension Amalur
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
7.1

Ottime posizione per raggiungere a piedi sia la spiaggia del la Concha che il centro della città vecchia. La camera doppia affaccia su un Cavedine e quindi risulta poco illuminata. La camera è pulita ma gli ambienti comuni lo sono un pò di meno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Sie 2016
9.4

We had an awesome stay! Perfect location and we even got our beds made and fresh towels everyday. Only downside was the wifi was awful and there weren't enough outlets in the room. Overall, would stay there again, we made great friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
9.4

Pension Amalur was ideally placed for exploring San Sebastian during the summer fiesta. We stayed in the private en suite room which was very clean and comfortable. Miguel the owner was a knowledgeable and helpful host. Gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

The host speaks only veeery little English, so it is wihout a doubt an advantage to have some Spanish knowledge - he is very friendly though. Great location and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

This place was very nice, everyday the rooms were cleaned and we were given new sheets and towels. Miguel was lovely and helpful, and the location was perfect, close to the beach and a nice 10 minute walk to the old town. As a young female travelling on my own I felt safe and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.4

Très bonne adresse,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.6

Miguel execelent home sempre te un moment per explicarte les coses. Molt ben situat, pots anar a peu a tot arreu. Perfecte

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
5.7

Bien que Mr Amalur est sympathique et accueillant, le prix de 425€ pour 3 nuits (dont 111€ pour hostelworld) est exhorbitant pour la qualité de la chambre. Petite surface, literie très moyenne, fenêtre (ne fermant pas) donnant sur cour interne de 6 m2 lugubre sans lumière avec la promiscuité des voisins en prime, la salle d'eau est correcte. Beaucoup de va et vient de jeunes la nuit, sans respect pour les autres...il y a 2 ans j'ai payé 345€ pour 3 nuits dans une autre pension, c'était luxueux.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
12 Sie 2016
8.9

Super helpful host and very clean little hostel. Nice and close to the less busy end of the beach too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.6

Prix trop élevé pour une chambre de 4 lits 144 € la nuit. Dans la chambre pas d'ouverture possible sur l'extérieur pas de contrainte d'horaire le soir pour rentrer dans la pension ce qui entraîne une nuisance tardive gros problème de stationnement dans la ville et accès aux parkings souterrains très difficile

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.