Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lip 2017
6.3

Location is great and right in the middle of old town, rooms were clean and comfortable. Bathrooms however quite poor and water seemed to be leaking through the ceilings.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Lip 2017
7.4

Really enjoyed my stay, great location amongst the old town of Marbella, facilities could be upgraded a little. There was a pipe in the bathroom that leaked a little. Also no lockers in room?? Overall was a nice place sleep

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • fjerath2081
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
9.7

What a beautiful hostel located right in the heart of Marbella's old town. Exceptionally clean with quirky features. It was perfect and had a lovely upper patio to sit and enjoy the sun. Run by a friendly and warm family.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
6.9

Es un buen hostel (intermedio) pero creo que fue un poco caro para lo que ofrecía. Desconozco los precios de otros alojamientos de Marbella pero comparado al resto de la costa andaluza es caro. La limpieza está ok, se ve gente limpiando, pero se ensucia todo muy rápido. El personal es amable pero hasta ahí, no son muy serviciales. Las camas cómodas pero la habitación muy pequeña.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Cze 2017
5.4

We had quite an unpleasant time in this pension. the toilet was not clean enough. When talking about the unhygenic situation we found ourselves to the staff, they were not helpful at all. Also, the price paid is not fair for the conditions that we experienced. There were no lights at the hostel and they did nothing about it. One of our friends got some marks on his chest. No breakfast included.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.4

Lovely place to stay , lovely stuff ..I'll be back

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Cze 2017
6.3

Very basic. Fair for the price and a great location. However, there was an issue with a window which wasn't repaired throughout our stay. Staff were not too keen to help. Same goes for a cancellation charge which we tried to get waived. We got nowhere. If you're a backpacker, this place is fine. If you expect a certain level of service, it's not.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Cze 2017
6.3

Das Hostel ist sehr zentral in einer Fußgängerzone gelegen. Leider ist die Rezeption die meiste Zeit, die ich dort war nicht besetzt gewesen. Auch ansonsten hatte ich eher das Gefühl der Dame lästig zu sein. Als ich ankam habe ich keinerlei Infos bekommen, wo sich was befindet. Mein Zimmer "durfte" ich mir selbst suchen, die Bäder ebenfalls. Ob die Küche im Innenhof für alle zur Benutzung war, weiß ich nach wie vor nicht. Die Bäder waren in Ordnung, bei den Toiletten fehlte häufig das Papier.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • izabela_vel9531
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Maj 2017
7.7

Very central location on beautiful Calle Aduar street, in the historical center of Marbella. Staff could be friendlier, though. Facilities are clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

Sono stato in questo ostello per 2 settimane. Le camere sono pulitissime, così come i bagni. L'ostello è situato nel pieno centro del casco antiguo e sei al mare in 5 minuti di passeggiata. Quindi è strategicamente perfetto. In più c'è una bellissima terrazza all'aperto dove poter cucinare e bere qualcosa. La signora alla reception è gentilissima e disponibile. Mi ha dato un sacco di consigli sul Insomma un'ostello a cinque stelle!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.