Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.4

Lovely place to stay , lovely stuff ..I'll be back

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Cze 2017
6.3

Very basic. Fair for the price and a great location. However, there was an issue with a window which wasn't repaired throughout our stay. Staff were not too keen to help. Same goes for a cancellation charge which we tried to get waived. We got nowhere. If you're a backpacker, this place is fine. If you expect a certain level of service, it's not.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Cze 2017
6.3

Das Hostel ist sehr zentral in einer Fußgängerzone gelegen. Leider ist die Rezeption die meiste Zeit, die ich dort war nicht besetzt gewesen. Auch ansonsten hatte ich eher das Gefühl der Dame lästig zu sein. Als ich ankam habe ich keinerlei Infos bekommen, wo sich was befindet. Mein Zimmer "durfte" ich mir selbst suchen, die Bäder ebenfalls. Ob die Küche im Innenhof für alle zur Benutzung war, weiß ich nach wie vor nicht. Die Bäder waren in Ordnung, bei den Toiletten fehlte häufig das Papier.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • izabela_vel9531
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Maj 2017
7.7

Very central location on beautiful Calle Aduar street, in the historical center of Marbella. Staff could be friendlier, though. Facilities are clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

Sono stato in questo ostello per 2 settimane. Le camere sono pulitissime, così come i bagni. L'ostello è situato nel pieno centro del casco antiguo e sei al mare in 5 minuti di passeggiata. Quindi è strategicamente perfetto. In più c'è una bellissima terrazza all'aperto dove poter cucinare e bere qualcosa. La signora alla reception è gentilissima e disponibile. Mi ha dato un sacco di consigli sul Insomma un'ostello a cinque stelle!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
9.4

EN GENERAL-ME GUSTO TODO,EL HOSTAL BIEN SITUADO-EN EL PLENO CENTRO DE CIUDAD. .Los dueños heran atentos y muy amables, las Habitacion estaba bien sin ruidos ni molestias por lo que se descansa bien.y la cama muy comoda.Ademas todo muy limpio .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

Ооооочень всё класно. Рекомендую. Ewrysing wery nice. IRecomendate !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2017
6.6

Bien situé. Le personnel est un peu froid. Les chambres sont propres mais moins les salles de bains et il n'y en avait pas beaucoup. Pas d'ambiance, il y avait souvent des gens louche qui trainait dans l'aire commune.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
7.4

Muy buena ubicación. Mejorar cocina y atención al público.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola buenas noches . Muchas gracias por elegir nuestro hostal . Le agradezco su valoración de la ubicación perfecta . Sentimos mucho no tenemos cocina en hostal , ni publicamos en la web que ofrecemos estos servicio de cocina , tan solo para comodidad de huéspedes hemos puesto microondas tetera y frigorífico . Saludos

  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
2.0

There was a problem with the credit card, I solved it and it was not accepted by the hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Sr Sentimos mucho pero recordamos varias veces que la tarjeta no funciona, al no recibir tarjeta valida tuvimos que cancelar su reserva . Como nos puede puntuar sin haber estado en hostal ? Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.