Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Pensao Royal Located at Rua do Crucifixo n50 3floor, , Lisbon.
Pensao Royal
Portugal
Lisbon Lisbon 1100 Rua do Crucifixo n�50 3floor
89% 614
38.7101107 -9.1386723
Pensao Royal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • itzelonofre
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.1

Súper serviciales las personas que atienden el hostal, muy limpio y buena ubicación. El desayuno está muy rico. Muy recomendado!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2016
8.6

Nice staff & good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
8.0

tolle Lage, außergewöhliches Frühstück

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.7

Excellent location and wonderful ambience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
8.9

Paula and Maria were friendly and helpful. The continental breakfast was extensive. Great location close to metro and trams and easy walking distance of many sites. Only disappointments were that, like many places I'm finding in Portugal, they don't take credit cards. Also, my shower head could not be hung up and had to be hand-held.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
8.9

Excellent from all points of view, in particular the position in the center of the town: no destination is too far. Bairro Alto is within walking distance. Personnel very friendly and helpful. The only (slightly) negative point was climbing to the third floor - though younger people will not consider this as a drawback.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.7

We went for a short break to Lisbon and the decision to choose to stay in Pensao Royal was very good. Very good location in Baixa with everything so close by and that helped. Our hostess Paula was an extremely friendly and helpful lady. The breakfast was laid out very precisely and neatly - we really could not ask for more. Well done Paula! However we felt maybe you need some more sleep as you seemed to be around always!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
8.9

Excelente lugar para quedarse, aunque no tiene elevador y está en un 4o piso, vale la pena la ubicación, las personas son muy amables y el desayuno es muy bueno... Frutas frescas , pan, carnes frías, waffles... Todo nos pareció muy bien. Solo una recomendación para el hotel, es que Talvez deban aspirar su colchón porque nos picaron unos bichitos en la noche en la cama. Probablemente acaros ... Aún así es recomendable para quedarse...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
5.7

We stayed at Royal 6 nights. The breakfast was very basic and the food was old.In room we had cockroaches but when we complained Paula didn't seem to be affected by the news and took it seriously. At the end, bothMaria and Paula accepted ONLYcash and Paula tried to charged us taxes on top. Still whenI show her that the taxes were included in price she still tried to convince us we are wrong.!!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.9

Wenn man viel zu Fuss nachen will und die Atmosphäre der Stadt erleben möchte, ist das eine sehr gute Adresse. Denn man ist mittendrin. Die Zimmer sind sauber. Alles funktioniert. Sogar die Betten waren super. Wir würden gerne wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.