Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 654 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Gru 2016
9.4

The nicest, sweetest ladies ever run this hostel. Amazing breakfast. Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
8.6

Eine kleine, einfache Pension im 3.(?) Stockwerk eines Hauses mit günstigen Privatzimmern (inkl. Frühstück). Die Mitarbeiterinnen sind sehr freundlich. Liegt in unmittelbarer Nähe zur Ubahn und Tram 28 und fußläufig nur in gut 10-minütiger Entfernung zu vielen Restaurants, Bars und Clubs. Anzumerken sind die nicht schließbare Badezimmertür und das sehr undichte Fenster (was wetterbedingt allerdings selbst Ende November kein so großes Problem ist; und allzu laut ist es auch nicht).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
9.1

Nice room, comfortable bed, very friendly/helpful staff, and the free breakfast was very elaborate. Private bathroom had a pretty hefty odor, but I think it was something about the plumbing rather than it being dirty. The water was nice and hot so I'll call it a win. Would definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.7

Very nice staff, extremely helpful and polite. We were lucky to get an upgrade upon check-in. Nice free breakfast available. Wifi connection low but working.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
10.0

My daughter and I stayed for 3 nights. The staff was so nice. Great place to stay and a great location. Lyle and Katie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.4

What a great little place in the heart of Lisbon. My partner and I stayed here for two nights while checking out some of the sites in Lisbon, the hostel is in a perfect location and very close to the metro station. We were greeted by the loveliest of ladies on our arrival who made us feel at home as soon as we arrived, the breakfast the next morning was also delicious, It catered for both the vegetarians and meat eaters - highly recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Paź 2016
8.9

Ubicación muy buena y personal muy amable y atento. Desayuno muy completo. Sitio muy recomendable para conocer Lisboa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.1

Sehr netter Empfang und typisches Frühstück mit reichhaltiger Auswahl in unkomplizierter familiärer Art!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.1

Das Preis-Leistungsverhältis ist sehr gut. Bei 45 Euro die Nacht für ein Doppelzimmer kann man kein 5-Sterne Hotel verlangen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
8.9

It's on the third floor and there is no lift, but the Pensão Royal's staff are welcoming, the hospitality is great, the breakfast spread is generous, WiFi works well, location in Lisbon's central Baixa district is unbeatable, and it's highly recommended. Shops, bars, restaurants all close by, Metro station entrance you can see from the window, trams you can hear passing the end of the street. Short walk to two rail stations (Cais do Sodré and Rossio), also short walk to ferry terminals. Great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.