Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
Pensao Royal Located at Rua do Crucifixo n50 3floor, , Lisbon.
Pensao Royal
Portugal
Lisbon Lisbon 1100 Rua do Crucifixo n�50 3floor
88% 596
38.7101107 -9.1386723
Pensao Royal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

Excellent room, shower pressure and breakfast! Great beds for your back. Hosts are delightful and do ask about a great seafood restaurant. Would stay again 10/10. Prepare to pay by cash and 1€/night/pp city tax. Some street noise during the night but totally normal at a central location like this. Only by stairs to the hostel on third floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

This Lisbon guesthouse was in the perfect location for walking to so many places. The staff was most welcoming and helpful with recommendations. The hearty breakfast was delicious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
5.7
Przetłumaczone przez Google

Pokój jest bardzo głośny, czysty doraźnym (podłoga w łazience, po zamknięciu drzwi, to było wyraźnie brudna), mały z nieodpowiedniego cenie niż oferowana. Tanie śniadanie z tanich produktów (pakowane ciastka proponowane znowu codziennie, które w międzyczasie zostały zestarzał), dżem do słoików (innego klienta, na moich oczach, w użyciu, wykorzystał on właśnie łyżkę lizały). zimno i poirytowana personel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
8.3

Posizione ottima, a un passo dalla metro e comoda anche per spostarsi a piedi per tutto il centro. Paula è molto disponibile, c'è sempre qualcuno presente nella struttura (siete liberi di andare e venire a qualsiasi ora). Colazione a buffet abbondante e abbastanza varia (ho apprezzato la presenza di frutta fresca ogni giorno). La nostra stanza era spaziosa e graziosa, con bagno interno (l'unico appunto è che il bagno non ha nè finestra nè areatore). Letto alla francese (come indicato).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Sty 2016
9.1

Ottima posizione nel cuore della città. Paula, la padrona, è molto cortese e disponibile. Buonissima, varia e abbondante colazione. Ottima scelta per una breve visita a Lisbona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
8.9

Nos hemos encontrado muy a gusto. Nos quedamos 4 días en Lisboa y la ubicacion es excelente, a pocos metros de la estación de metro Baixa-Chiado, a pocos minutos andando de la estacion de Rossio, donde cogimos el tren para Sintra. El desayuno muy abundante, bizcochos, galletas, fruta, yogures... nos atendieron 3 señoras, todas muy amables, nos indicaron donde comer buen bacalao a buen precio! A lado hay un pub con musica en vivo, perfecto para reposar piernas por la noche. Pa repetir!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Gru 2015
8.6

La ubicación es excelente, a un paso de todo y muy buena la atención. Paula fue muy servicial en todo momento y los desayunos son excelentes, se nota el esmero. Solo un detalle: es tercer piso por escalera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2015
8.6

Excellent location! Paula is very helpfull, she gives information about where to go, what to visit,... Our room was a good size and clean. We were here in autumn, but I think in summer you have a lot of noice from the street when you sleep with the window open. Breakfast was excellent! A lot of choice, bread, cake, fruit,... We would stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2015
9.7

Molto accogliente, posizione eccellente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
9.4

We had a wonderful stay at Pensao Royal. I've never stayed at a place quite like it. It's homey and relaxed. Paola was a gracious hostess and was fun to talk to. She recommended places for us to go to and restaurants to try away from the tourist rounds. It is a climb to get up to the third floor where they're located. We had two different rooms, we much preferred the second one. I'd say the only negative was the street noise. With windows opened we were kept awake by revelers and garbage trucks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.