Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

Posto strategico, vicinissimo alla metro e in pieno centro, personale gentilissimo, tutto quello che serve c'è, ottima colazione! Lo consigliamo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.9

ottima posizione, a pochi minuti a piedi da praca do comercio, rossio, praca figueira. lo staff è davvero molto accogliente, disponibile e sempre sorridente. le camere pulite, solo un po' piccole ma per dormirci vanno più che bene. rapporto qualità-prezzo credo sia molto soddisfacente, consigliato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.7

Es war ein sehr schöner Aufenthalt in Lissabon. Das Zimmer und das Personal alles top. Sehr zu empfehlen. Direkt im Zentrum, besser geht's nicht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
9.7

Perfecte plek ten op zichte van de bezienswaardigheden, de metro en de restaurants. Wij hadden een eigen kamer met prive wc en douche. Lijkt net een hotel maar dan natuurlijk eenvoudiger (meer huiskamer sfeer) maar daardoor stukken goedkoper. Ontbijt was zeer uitgebreid. En dat voor een hostel! Echt super. Tafel stond elke dag weer voller als vol. De dames die daar werkte waren super aardig en hulpvaardig en hielpen je graag op weg. Enige nadeel zijn de trappen die je op moet. Maar is te doen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.1

Idéalement situé pour découvrir les quartiers historiques de Lisbonne à pied Chambre au ton gai et chaleureux Personnel accueillant et à l'écoute Bon séjour

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • feandur8336
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
9.4

Excelente trato. Muy buena ubicación. Habitación muy amplia y limpia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
9.4

Very friendly staff, nice and colorful rooms. It was very clean and the breakfast is good as well. Perfect location to start to explore Lissabon, close to a lot of bars, restaurants etc in Bairro Alto. I can definitely recommend this pensao.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
6.3

Camera piccola senza armadio, letto matrimoniale microscopico, fortissimi odori di fogna in bagno che hanno reso il nostro soggiorno piuttosto spiacevole. Colazione con prodotti confezionati e di scarsa qualità.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
9.4

Wir waren sehr zufrieden und empfehlen das Hotel weiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.7

Excellent location, staff and value. Staff is extremely

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.