Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pensao Galicia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 6.9
Pensao Galicia Located at Rua do Crucifixo N 50 - 4th floor, , Lisbon.
Pensao Galicia
Portugal
Lisbon 1100 Rua do Crucifixo N� 50 - 4th floor
81% 154
38.7103953 -9.1389405
Pensao Galicia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
7.1

Good place Nice staff Very old building

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Wrz 2016
10.0

It's an old fashion pension where kindness and courtesy are the main features of the place. Rooms are really clean and sunny cause the pension is on the top floor, and they usually have a shower, a bidet and a small sink. Some of them have a lovely balcony too. Location is great, 5 min walking from plaza do commercio. Staff was lovely too, we get to know Maria, the housekeeper, an hard worker lady with a great heart. I would recommend this place, it has a great balance price-quality.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nikolacg3600
  • Czarnogóra, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.7

Situated in the city center. Very comfortable. I would recommend this motel to everybody that want to spend few days in Lisbon, for a great price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
8.0

Sehr gute LAge im Herzen von Lissabon. Sehr gut erreichbar mit öffentlichen Verkehrsmitteln vom Flughafen, Bahnhof oder Busbahnhof. Nettes Personal. Wenig Ausstattung, alles sehr alt. Super sauber und nettes Personal. Für den Preis unschlagbar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.3

Las instalaciones son un poco antiguas, pero está muy limpio y el personal nos trató genial.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
3.7

FUYEZ cette "auberge" - chaleur insupportable : pas de ventilateur ni clim - des cafards (que le proprio a écrasé avec sa chaussure dans notre chambre. Il nous a prié d'attendre le lendemain pour que la femme de ménage nettoie. Nous avons donc du le ramasser nous-même) - odeurs d'humidité et d'égouts - mobilier affreux/déco vierge marie + vieux monsieur qui inspecte les lieux H24 - 4e sans ascenseur Bref, ne soyez pas radins et rajoutez quelques euros pour ne pas dormir avec les ca

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Lip 2016
7.1

Prepare for some misunderstandings. Stuff is getting used to internet business. This place feels like time has stopped in 70s..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
7.7

great location, room had a bit of a damp smell (possible due to shower in the room). No AC which is fine, but on late nights you can hear people talking on the streets. nice couple running the place. good value for the money but no social aspect as you do not see any other tenants. overall good experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.