Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peniche Surf Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 272 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 272 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
Peniche Surf Lodge Located at Rua Casal de Viola 6, Papoa, Peniche.
Peniche Surf Lodge
Portugal
Peniche Peniche 2520-360 Rua Casal de Viola 6, Papoa
98% 272
39.3677980 -9.3779467
Peniche Surf Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Perfect hostel! Everyone is really nice including the hosts Claire and Duncan who are so lovely. Everything is clean. We would've stay longer if we could have. Dane is also the best surfing coach. We improve a lot in just one day. Thanks for everything. The French Canadian girls

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
10.0

Beautiful house, very clean and the atmosphere was great - feels like home! Duncan and Claire are very helpful and friendly! I highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Denmark-DSB
  • Dania, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
18 Sie 2016
10.0

A world class Surf Lodge School located at the best waves in Europe! Run by the most gracious, knowledgeable and professional surf couple whom really care about your surf experience! !!! Value is 10fold! THX D&K

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

We stayed for one week and we felt very comfortable and welcomed by Duncan and Claire. The Lodge is really lovely and such a nice place to experience surfing! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

Guest house is very beautiful: Claire is the mother of the house and takes care of you. Duncan is the husband who should definitely ask him to let you try his new board to surf😂😂😂 ... The son will give you excellent surf lessons ...By Andrea

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.7

Best hostel I've ever stayed in. Clean and comfortable - Duncan and Claire were so welcoming and it felt like being at home. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

We had a great time at Peniche Surf Lodge, Claire and Duncan were very welcoming and it feels like a family more than a hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2016
8.9

Lugar incrível, ótimo ambiente, o maior diferencial é a relação com os demais hóspedes e com Duncan e Claire, saímos para jantar todos juntos e todos os dias eles levam todos à praia para surfar. Deram carona para ir e voltar à rodoviária, super simpáticos e prontos para ajudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
10.0

war perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
10.0

We really enjoyed our stay at Peniche Surf Lodge. Claire and Duncan were great hosts. They make everything easy from organizing equipment rentals to daily transport to the beach where they would set up a base for us all to hang out complete with beach umbrellas and towels. They offer surf lessons as well (thanks Dane for your patience!). The house is set up well with a kitchen to cook if you wish and the place itself is always kept clean. Hoping to come back again and stay longer next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.