Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peniche Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
10.0

Gostei muito do pessoal, principalmente a Xana, muito simpática e prestativa. A higiene muito, muito boa. Tudo estava muito bem organizado e orientado para a nossa estadia , bem como a convivência com os outros hospedes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Rebeccantorres550
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Lip 2017
10.0

The morning breakfasts were lovely, it felt like starting your day with family. The rooms were quiet and the location was an easy walk to the boats for tours and other sights/ beaches. Stayed in both the dorms and privates and both were really clean and well decorated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Nice and cosy place in the center of Peniche. Lovely and really helpful staff. Would definitely come back again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
9.1

GOod vibes, nice people, cool place! Very reccomended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • beatricelepage
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Lip 2017
10.0

Everything was perfect , but the best thing will remain the people who work there !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Lip 2017
9.1

Very friendly staff. I had a great time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
9.4

Very friendly hostess and very helpful. The location is amazing it's within 15 minutes walking to the beach and to the boats that can take us to berlengas. The supermarket "intermarch" is also very close by since it's on the way to the beach. The private rooms were clean and comfortable. Would definitely recommend to people who visit peniche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2017
9.1

The Girl working there was help full ,giving all information about the city,n talkative..(but not so was the man..not even ,saying..good morning,or hello..)in general,a plesant stay at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
9.4

Could use more electricity sockets. Other than that a good small hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
7.1

The position of this hostel is excellent, just five minutes from the port. The atmosphere was typical and friendly! The staff helped us even when the reception should have been closed(!). However, the lockers are really small, it was impossible to put in them our luggage. There was enough space only for our documents and wallets. Nevertheless we appreciated our stay! Thanks to all the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.