Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peniche Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Cze 2017
9.4

Could use more electricity sockets. Other than that a good small hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2017
7.1

The position of this hostel is excellent, just five minutes from the port. The atmosphere was typical and friendly! The staff helped us even when the reception should have been closed(!). However, the lockers are really small, it was impossible to put in them our luggage. There was enough space only for our documents and wallets. Nevertheless we appreciated our stay! Thanks to all the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Cze 2017
10.0

It would be impossible to find a better hostel in Peniche, the location is perfect being close to all the beaches and everything you need. The staff are amazing, not with only their knowledge of everything local and all the towns near by, but the way they will go out of their way to help you out with anything you need. The hostel was always clean and tidy, I enjoyed my stay here greatly, I will definitely stay here again when I return :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
7.7

Friendly staff, helpfully booking Berlengas boat trip. A wee bit cramped, but comfortable enough and clean, and ideal location in Peniche.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
9.1

First time staying in a hostel all by myself. I was totally alone. In the kitchen you had everything and even olive oil! They had nice out-door place where you could be and nice common room. Staff suggested things to do and was helpful. Beds even had curtains for more privacy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Kwi 2017
10.0

Ostello piccolo ma confortevole. L'arredamento è semplice ma caratteristico, e crea un'atmosfera fantastica. Lo staff è molto gentile e attento ai dettagli. Puoi chiedere loro qualunque cosa e sapranno darti consigli. Ci tornerò!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • valerijalapina6760
  • Finlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Kwi 2017
10.0

Very nice place!! Feels like home but better because of the the people working there make you feel so welcomed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
8.6

Great stay with really helpful staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.4

Great location, friendly and welcoming staff, always ready to help! I loved the breakfast! Quiet place in the sleeping hours. I recommend it for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

super friendly staff! beautiful rooms two kitchen Breakfast was very nice, with fruits, fresh bread and koffee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.