Hostelworld.com

Penguin Village

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Ryujijapan
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lut 2017
8.6

市場など賑やかなところからは少しだけ離れていますが、そこがまた静かで良いところだと思います。私はダイビングをしないので時間を持て余していましたが、オーナーが気さくな方で退屈せずに過ごせました。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.1

Enjoyed the stay , would love to go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.6

Excellent, especially for backpackers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sty 2017
9.1

The Penguin Village was great for the value. It is by no means a five star hotel but it was really nice. The staff was kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

The place is amazing, very close to everything you need. Very helpful and friendly staff. You definetly get the value of money you pay and more. Their trips are very well organized and so enjoyable! Would recommand 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.0

Reservamos una habitación doble con baño compartido. Cuando llegamos, la habitación era un "apaño" mal compuesto y uno de los wc era una cloaca pestilente. Nos cambiaron a una habitación de calidad superior y al hacer la check out nos la intentaron colar, generándose una situación muy tensa. La chica de recepción es muy simpática y agradable pero el manager room es un caradura. Es mi tercera vez en Dahab y hay sitios mejores para instalarse. Juan

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • JCTS
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Lis 2016
7.1

El internet no anda bien. Había hormigas en mi habitación, muchas. La cama muy cómoda y relación precio está bien. Dos noches vale la pena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
10.0

Beautiful place, friendly staff, divers heaven.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dprotti4480
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

This place, as all of Dahab, is just great. Friendly staff, relaxed environment, perfect location just on the sea shore, with restaurant and dive center in the hostel. Convenient mini market crossing the street, open 24/7. One advise: no wifi in the rooms (at least in mine) only in reception and around. But hey, good to connect with people in Dahab face to face, old style.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
10.0

Penguin Village was to me a beautiful place on a nice location with friendly, helpful and considerate personnel. One of us who thought he was dying became wonderfully alive again thanks to the help and the care of the Penguin people : ) We felt safe and had very nice breakfast on the brand new pillows (I think I still have one tea to pay, so I must go back sooner or later). Good help with the organization of day trips.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.