Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Penguin Village

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 439 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 439 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Kwi 2017
8.0

It's a simple place, it's OK. The shared toilets could be better. The location is, in my opinion, the best for snorkeling. The real price (50LE) was not the same that I saw in Hostel World (40LE), but it still is a fair price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
10.0

nice place to be at . great atmosphere. The beds were comfortable .very nice staff . Overall very recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
10.0

The location was perfect, the property was clean and very nice. Staff was absolutely amazing. I will continue to stay at Penguin for all my future travels to Dahab. Thank you guys for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
8.9

Habe fast 2 Wochen dort verbracht. Die Zimmer sind sehr einfach und sehr in die Jahre gekommen. Aber man hat Strom, Licht und fließend warmes Wasser (auch wenn die Mischbatterien sher gewöhnungsbedürftig sind) Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Das Preis Leistungsverhältnis ist aktuell unschlagbar gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Ryujijapan
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lut 2017
8.6

市場など賑やかなところからは少しだけ離れていますが、そこがまた静かで良いところだと思います。私はダイビングをしないので時間を持て余していましたが、オーナーが気さくな方で退屈せずに過ごせました。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.1

Enjoyed the stay , would love to go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.6

Excellent, especially for backpackers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sty 2017
9.1

The Penguin Village was great for the value. It is by no means a five star hotel but it was really nice. The staff was kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

The place is amazing, very close to everything you need. Very helpful and friendly staff. You definetly get the value of money you pay and more. Their trips are very well organized and so enjoyable! Would recommand 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.0

Reservamos una habitación doble con baño compartido. Cuando llegamos, la habitación era un "apaño" mal compuesto y uno de los wc era una cloaca pestilente. Nos cambiaron a una habitación de calidad superior y al hacer la check out nos la intentaron colar, generándose una situación muy tensa. La chica de recepción es muy simpática y agradable pero el manager room es un caradura. Es mi tercera vez en Dahab y hay sitios mejores para instalarse. Juan

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.