Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peking Yard Hostel

  • No. Jia 28, Wangzhima Hutong, Dongsibei Street, Dongcheng Disctrict, Beijing, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,076 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Peking Yard Hostel Located at No. Jia 28, Wangzhima Hutong, Dongsibei Street, Dongcheng Disctrict, Beijing.
Peking Yard Hostel
China
Beijing 100007 No. Jia 28, Wangzhima Hutong, Dongsibei Street, Dongcheng Disctrict
86% 1076
39.9321418 116.4147269
Peking Yard Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • FERNASR
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Gru 2016
7.4

Rooms are good. But the wi-fi just work at the reception that is across the street. Their own restaurant is very good. Worth the money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
9.4

Helpful staff, good atmosphere and common area. Bad/no wi-fi in rooms is the only downside so great overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for you like our hostel and our staff,we hope PekingYard is the home of your trip

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Paź 2016
10.0

I cannot rate this hostel highly enough. The location was ideal. Close to the metro, Lama Temple and other significant tourist sites. The hostel has a warm and friendly vibe which makes it feel like a second home. The staff are helpful, kind and provide superb service. Would recommend this hostel to anyone wanting a nice clean place to stay with a warm and welcoming vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for you choosing our hostel and your highly comments,glad you can feel the warmth of home here,best regards!

  • Anonimowy
  • Hongkong, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
8.0

reception area非常美,床乾淨,可是public bathroom味道有点大 因為早班機願故,未趕上退房間還有拿押金就離開了 他們很好,有耐性地發电郵把押金退給我。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Ambiance très sympa dans cette auberge de jeunesse très calme. Fond de musique agréable, visites proposées bien organisées., par exemple pour aller sur la grande muraille. Chambre hyper propre et fonctionnelle, bien décorée. Tout était super. Nous ne prenions pas le petit dejeuner sur place nous allions 20 min à pied plus loin prendre un mac'cafe. Les taxi ont du mal à trouver l'adresse. L'auberge est près d'une station de métro , restaurants et massage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
7.7

Good Hostel for a good price in Beijing the staff was really helpful and nice. But the 6/10 people dorm is not suitable for people who would like to stay more than 1 night. We slept there for 4 nights and got only few hours of sleep. You have the noise of the street + people coming in and out (at anytime of the night and they are very loud!) + at least 1 or 2 people snoring.. the other rooms seems to be alright

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.4

너무 좋았어요. 가격도 착하고ㅎㅎ 직원분들도 친절하시구 만약 북경 다시 가게 된다면 재방문 의사 있습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
8.0

Room was definitely too small. Hard to turn around. Cleaning ladies started at 7 am when most people got up. They cleaned around us which was very annoying. But friendly staff at the reception. Nice breakfast and common area was a place to relaxe. Walking distance to the forbidden city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
8.3

院子很漂亮,整体来说不错,如果带公共厨房那就更好了

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • calelawlor
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
20 Sie 2016
6.6

It's alright. Ok area, pretty central. Wouldn't be my first choice though, but goes alright. Wifi struggles

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.