Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pearl Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 37 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 37 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 6.5
Pearl Guest House Located at Flat F2, 10/F Mirador Mansion, 58 Nathan Road, Tsi, , Hong Kong.
Pearl Guest House
Hong Kong
Hong Kong Flat F2, 10/F Mirador Mansion, 58 Nathan Road, Tsi
75% 37
22.2974548 114.1723465
Pearl Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Lut 2016
7.7

Great location to the MTR TRT stop, great price for a bed and shower. Don't go here if you're expecting to meet people or hang out. Strictly a bed and shower place, don't go looking for more

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • memory
  • Estonia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Sty 2016
7.4

We did not get the rooms what were actually booked (2xtriple). After long discussion with owners and refusing to leave the guest house at night for finding the alternatives, we've received 3 2-beds rooms. Their facilities were like in every hostel in Hongkong, tiny, but clean. Bed-linen was too damp.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
5.1
Przetłumaczone przez Google

Dziwne doświadczenie, trudno ocenić, ponieważ hostel w środku jest ok, czyste, nawet jeśli pokój jest mały, ale dobre wyposażenie i czyścić codziennie. Ale budynek jest naprawdę źle, czuliśmy się bardzo niebezpieczne. Pijanych ludzi walczących przed nami przez 2 różnych porach. Lokalizacja będzie ładne i wygodne, ponieważ jest bardzo blisko centrum, ale ulica jest pełna ludzi sprzedających narkotyki i inne rzeczy. Schronisko wyraźnie nadpłata nas na 2 noce w Sylwestra, zapłaciliśmy śmieszne kwoty w porównaniu do normalnego tempa.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Gru 2015
8.0

The room was small but really nice. We had a really nice stay in a double room. We just paid 20€ per night per person and therefore it was worth sleeping there. I wouldn't pay much more. Except the annoying Indian people in the beginning of the Nathan Road of TST our stay was really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Gru 2015
9.4

The room was small but very clean. It has refrigerator and personal cashbox. Bed sheet and pillow cover was extremely white,- I liked it very much. The staffs were kind, specilly hose keeper Sonya was very kind. She asked me if I want my room to be cleaned every mornig with smile.. Pearl guest house was very clean and quiet, and the location was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • paololapuz8971
  • Filipiny, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Lis 2015
8.9

The staff especially ms.mandy was so accommodating. She's always with a smile.i will surely recommend this hostel to all my friends.my mom who was with me also enjoyed her 2-night stay at the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Zenith87
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Paź 2015
5.7

While the guest house was conveniently located next to TST MTR, the surrounding of the building that the guest house is is rather insecure (even for locals). During my trip, there appeared to be a license check on the place. All my belongings were left under my bed (including clothes) and i had to ask the receptionist to find out what had happened. Overall cleanliness of the place is decent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Paź 2015
7.4

It was definitely a good value paying only $30 for a night. It's in an interesting down market building but it didn't feel unsafe. Definitely the kind of place that would horrify your mom but makes you feel like you're really a budget traveller. The room was clean. Beds were not really comfortable and the shower is a nozzle in the small bathroom. The location is unbeatable. All in all a great value

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.