Hostelworld.com

Peace & Love Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 3,765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 3,765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.7
Peace & Love Hostel Located at 245 Rue La Fayette, , Paris.
Peace & Love Hostel
France
Paris 75010 245 Rue La Fayette
72% 3765
48.8824730 2.3691110
Peace & Love Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Great place, very clean, 1min walk from the metro and bus , The staff was very friendly I would come back here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Une bonne adresse à un prix imbattable,propre,personnel sympa,convivialité,je reviendrai Jean-luc D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup ! Votre commentaire nous encourage à continuer en ce sens et à satisfaire nos clients !! Nous serions ravis de vous revoir à nouveau... Gaelle, hostel manager

13 Kwi 2016
10.0

Great value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Kwi 2016
6.0

No me gustó. Meten 14 camas en literas de 3 en un cuarto pequeño todo para ganar más pero la estancia en un lugar así es horrible DX Además el hostal está ubicado en una zona no muy bonita que digamos. Está muy caro para lo que ofrecen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • charlottemartins92
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.1

Fabulous hostel with lovely staff, great location and relatively cleAn. Beds were clean and tidy but shower and toilet could have done with more cleaning due to the 14 people using one tiny room. Alongside this. 1 bathroom between 14 people was very difficult and such a small bathroom. Other than that it was fab!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Very Kind coments ! We hope to see you again !!!! Gaelle, hostel manager

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
5.1

Rude staff. Extremely noisy room. Will not recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Mar 2016
5.4

I think there is potential for this hostel to be nicer but unfortunately it didn't have the best vibe this time around. In our very small 3 bed dorm we had to literally climb over anow occupied bed to get into the bathroom this was awkward and uncomfortable for both us and the stranger lying asleep. Also the toilets in the stairwell had not hand washing facilities so always had to go back to the room.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

Très bon séjour. Pratique pour se déplacer grâce au métro situé juste en face.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.1

Lugar agradable, estuve cuatro días, ahorré mucho con la cocina, puedes comprar cosas en el supermercado, tienes dos cerca, cocinar y comer incluso en las mesas del bar. Los encargados del lugar te ayudan a hacer planes, pillé una oferta de un viaje en barco por el rio Sena por 5€. Recomiendo este lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
6.6

I got a room on 7th floor and no lift. The bathroom was very small. Couldnt move inside

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.