Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peace & Love Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 3,852 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 3,852 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
Peace & Love Hostel Located at 245 Rue La Fayette, , Paris.
Peace & Love Hostel
France
Paris 75010 245 Rue La Fayette
70% 3852
48.8824730 2.3691110
Peace & Love Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Sie 2016
7.7

Es la segunda vez en este hostel! Es chiquito pero cómodo! Con cocina completa, toallas y pl 50 céntimos tenes locker con clave, gente amable y bar a la noche! Ceca del sagrado corazón y a 4 km del centro, pero en frente esta la estación de metro que es muy fácil de usar!! Te lleva a todos lados, calidad-precio buena! Volvería!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

i come back after 6 monthe and im so happy very nice hostel very clean , the staf, the bar and the location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Estuvimos sólo durante una noche pero fue una estancia muy agradable, el hombre nos ofreció su ayuda en todo momento incluso nos dejo imprimir unos billetes que necesitabamos del autobús.alli tienes cocina donde puedes coger lo que quieras y tiene de todo. Sin duda recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Great location close to everything, . Very clean, comfortable room. Nice kitechen and cheap bear ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2016
10.0

Hostel was great, good atmosphere staff were very helpful. All the facilities you really need kitchen and Metro was infront from the hostel making it easy to get around

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
5.4

The only thing good about this hostel is the staff and the locación, it was dirty, no wifi in the rooms (only on the bar)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
4.6

The stuff I read online about this hostel was that it was a great party hostel and the best one to meet people as someone travelling alone. I'd say the biggest turn off for me was the atmosphere of the downstairs bar. It looks like a nightclub and has music thumping all the time. That'd be fine except for the bar is mostly inhabited by either single laptop users or creepy dudes trying to pick up girls and drinking all night. I guess my biggest problem was the terrible atmosphere in the bar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
7.7

Everything is good. But I don't know why some guests smoking in the room. It's dangers. That's all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2016
6.6

Beds were clean and comfortable, however showers were grimy and very small. Security wasn't great as no key was required to enter passage to rooms despite bar downstairs being open to the public. No aircon or fan in rooms, very stuffy. Staff were pretty friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lip 2016
6.3

Decent hostel. Nice staff and walking distance (longish walk) to everything. Security was an issue as anyone if the street could walk in to where the rooms were. The staff decided to convert our room from a private double in to a three bed dorm without telling us. This ment they went through all of our things and re packed our bags to fit the new bed in without telling us. They moved us to a new private room but strangers going through your things is not a nice feeling.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.