Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Peace & Love Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 4115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 4115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
6.3

If yo have other choices look after those. You need to walk >110 stairs with your backpack. No elevator, Too much congested.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
7.7

A good hostel to stay if you just need a bed and showers. The room was real small and hopefully you get a room near the lower levels. Their is a tremendous amount of steps to climb in order to get to the rooms. The showers are small and inside of the room that you share with 2 guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2017
9.4

Awesome place. Super clean! Nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
8.9

Rooms were tiny but manageable. Would have given security a 5 star rating but the lockers were too small for our Osprey Farpoint 55 L backpacks. Luckily we had bike locks to lock our belongings to our beds while we put our important documents in the security lockers. Staff was very friendly and location is right in front of a metro to get around town. There was a tiny shower in the room we had go share so keep that in mind as well. Overall had a great time and would recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
4.0

it waw horrible.they chargé me more than i was supposé To pay.(i had alreagy plaid 2 euros when i mâle thé réservation but they chargés me This 2 euros again.ON top or that they where iparasites in thé rooms so i spend thé night scratching my self and looping After parasites To kill thèm. You shokudo know that in Paris there re shelters for homeless péople which age free and it s much butter than here where i waw chargés 24euros per night

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Maj 2017
2.9

Certamente o pior Hostel que já fiquei. Quarto no sétimo andar, sem elevador, exatamente 124 degraus até o quarto. Quarto para 3 pessoas, com no máximo 8m², super pequeno, sufocante. Box para tomar banho impossível, 3 noites que fiquei lá, foram 3 noites sem conseguir lavar os pés, é algo realmente impossível, box minúsculo. Sem internet no quarto. (apenas pagando por ela) Atendente debochador, sem noção, grosseiro Certamente não recomendo, se possível.. PASSEM LONGE !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Maj 2017
7.4

En la descripción del hostal no aclaran que el wifi es gratis solo en el lobby y que si quieres internet en tu habitación te cuesta 3€ 2 horas, el Batman del hostal le gritaba mucho al personal y hasta discutían enfrente de la gente que ahí se hospeda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

Good for all activities and sightseeing in central Paris.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
7.4

Good for the paid price, especiatly if you want to save money cooking your own food

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • wrecker
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
7.7

Very happy to have stayed here. Met some amazing people and the staff are super awesome! Thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.