Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 379 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 379 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
Pazo de Agra Located at Caldereria,37, , Santiago de Compostela.
Pazo de Agra
Spain
Santiago de Compostela 15704 Caldereria,37
84% 379
42.8785271 -8.5426425
Pazo de Agra
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lip 2016
7.1

The owner waited for us even though we arrived late which was very nice and always helped us with our heavy bags! The room itself was okay and ensuite. Everything was clean however it smelt pretty old if you didn't keep the window open at all times. You can hear something pretty weird noises throughout the night and the cleaning staff will wake you up in the morning shouting outside your doors which isn't great. Overall an okay place though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • annagsnyder1717
  • USA, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Cze 2016
8.6

Very atmospheric and convenient location, 15 minute walk from the train station, friendly staff. Would recommend! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Cze 2016
6.9

Kind, close to Catedral, need earplug to sleep. It was too noisy outside

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Cze 2016
10.0

Started off with a booking for one night and ended up staying 3. Great location, very central!!! Staff are helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Maj 2016
8.0

It was a so very simple room, but ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
8.0

No me ha gustado: Las toallas parecen que tienen 100 años, y que se escucha todo. Me ha gustado: la amabilidad del personal, limpieza, ambiente familiar y la localización, que es muy buena A lo mejor en relación calidad/precio es un poco caro

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Maj 2016
8.0

Es una pensión muy bien ubicada, los dueños son amables, pero no tiene cocina ni espacios comunes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
7.1

This is not a hostel. It is a pensión, so it has no cooking or washing facilities. The location is fantastic and the building is atmospheric. The room was fine and I had my own good bathroom although it was not ensuite. The sheets were rough as if they were 20 years old.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Excelente ubicación, en pleno casco histórico. Todas las habitaciones tienen baños individuales. No incluye desayuno. Muy amables en recepción. Pude dejar mi equipaje hasta que salió mi colectivo. Volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Quienes atienden son super amables, puedes contar con ellos de necesitar saldar dudas o si necesitas alguna asistencia. Todo estába super limpio y se encuentra muy bien ubicado. Al ser habitación individual y no habiendo espacios comunes y siendo totalmenye independiente la esttadia es difícil conocer a otros huéspedes, en el caso de que sea tu interés.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.