Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
Pazo de Agra Located at Caldereria,37, , Santiago de Compostela.
Pazo de Agra
Spain
Santiago de Compostela 15704 Caldereria,37
85% 370
42.8785271 -8.5426425
Pazo de Agra
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
9.4

Excelente ubicación, en pleno casco histórico. Todas las habitaciones tienen baños individuales. No incluye desayuno. Muy amables en recepción. Pude dejar mi equipaje hasta que salió mi colectivo. Volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Quienes atienden son super amables, puedes contar con ellos de necesitar saldar dudas o si necesitas alguna asistencia. Todo estába super limpio y se encuentra muy bien ubicado. Al ser habitación individual y no habiendo espacios comunes y siendo totalmenye independiente la esttadia es difícil conocer a otros huéspedes, en el caso de que sea tu interés.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

Excellente adresse : les fêtards du samedi soir ne laissent pas dormer. Mais l'hôtel en soi est impeccable, très bien situé, excellent rapport qualité/prix. J'y retournerai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.0

Excelente hostal, con una buenísima ubicación en pleno centro de Santiago. Todos los días encontramos la habitación limpia, la cama hecha y toallas limpias. La habitación era pequeña pero suficiente si buscas dormir y descansar y pasar el resto del día fuera del hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
8.9

Das Paza de Agra besticht durch seine zentrale Lage. Es ist einfach, aber sehr sauber. Jeden Tag kommt ein Zimmerservice, putzt das Bad und macht das Bett:) Ich würde immer wieder dort übernachten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
7.1

In the heart of the old town, quiet hostel to drop in and sleep. Not much to do inside it as it is more like a hotel. Rooms are big and bathroom's fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2016
9.4

El cuarto se encontraba limpio, la ubicación del lugar me parece muy buena pues hay muchos lugares turísticos cercanos. El personal me pareció muy amable. Los precios son justos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2016
5.7

Well, Bem. Infelizmente tivemos um constrangimento durante a nossa estadia. O qual o gerente desvalorizou e ainda gritou connosco quando o chamamos para verificar. As camas, não uma mais duas camas estavam com fios de cabelo de outros clientes, para além de estarem desarrumadas. Chamamos o gerente e ele nada mais nada menos disse-nos apenas que se quissemos podíamos ir embora de forma muito, muito bruta. Alegou que os preços eram baixos e recebiam clientes com poucas exigências...Que horror!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Gru 2015
10.0

El dueño del hostal era muy amable y nos ha ayudado muchísimo. Es un lugar fácil de encontrar y está muy cerca de la catedral. Nos ha encantado la estancia allí. Muchas gracias!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miły personel. bardzo dobra lokalizacja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.