Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Maj 2017
9.1

Great value room, there was a bit of noise from outside one night but fine the next. No laundry facilities but I was directed to an excellent laundromat so that wasn't a problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
8.6

Staff very helpful. Great location excellent value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
2.6

. Bisogna suonare x entrare.Entrata tutta buia. Nn esiste una hall.letti piccoli e bagno indecente e pulizia nn ne parliamo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
9.7

Pazo de Agra en Santiago de C. fue la mejor opción de los tres hostales en donde estuvimos alojados. Todos de 2 estrellas y este fue el mejor en relación calidad-precio. Lo que más nos gustó: La comodidad de las camas, nivel de ruido bajo, personal amable y atentos, la limpieza, la tranquilidad, tenía bastante gel y champú, cambiaron las toallas los dos días que estuvimos, balcón y vistas a Caldedería perfecto. Por poner algo a mejorar; El teléfono de ducha que se pueda coger en la mano. h.201¿

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2017
9.4

Great accommodation, excellent location few minutes away from the Cathedral, friendly staff, nice and big twin room, clean private bathroom. No breakfast provided, but still great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
10.0

This hostel was phenomenal! A great price and a great location. The staff was incredible and very flexible, I felt right at home. However it is definitely a more traditional Spanish hostel. If you are looking for something modern and typical of hostels today then this may not be the place for you. But if you want to have the full Santiago de Compostela experience with comfort (and toiletries and towels) provided then this hostel is wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
8.0

Sehr gute Lage, insgesamt renovierungsbedürftig, aber sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2017
10.0

Very welcoming, homey place to stay in a charming area. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
9.4

Although the guy who welcomed us doesn't speak English very well, we didn't have any troubles in communication. He was good and helpful. Instead of a room in the hostel, we get a whole apartment just for two of us, near the hostel. The location is great - just a few minutes to the cathedral. The apartment was nice and very clean. The only downside is that there was no wifi. All in all, for that price we got more than expected. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
8.6

Great value for price. My friend and I each had our own rooms for €20 each.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.