Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pay Purix Hostel - Lima Airport

  • Av. Japn 806 (ex-Bertello) . Mz. F, Lote 5. Urb, 1er Etapa, Callao, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

La ubicación si vas de pasada está buenísima pero si es por más días queda un poco retirado pero es un excelente hostal !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
6.9

En cuanto a proximidad al aeropuerto es su punto a favor, aunque solo se puede acceder de uno al otro en taxi, no hay buena comunicacion en bus. El personal que trabaja allí muy amable. El desayuno estaba rico. Lo que no me gustó fue que en la habitación compartida por 12 personas solo había un baño con la ducha dentro, poco limpio y solo salía agua fría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lut 2017
7.1

There's no air conditioner, because of it our bedroom was too hot. The avenue where the hostel is located is noisy. A sight of those problems, the hostel crew is kind, helpful and the breakfast was tropically amazing with fresh juice, fruits and awesome breads.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
8.0

Only a brief overnight stay between flights but great for that. Airport pick up/drop off service was good value, reliable & friendly. 4 bed dorm was spacious but hot!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jorgelawton4541
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Sty 2017
8.0

This is just what it says, an Airport hostel. If you're staying in Lima for more than a day or two I'd not recommend it, solely because of the location. It's not at all close to any touristy areas of town. It's actually in a rough part of the town but once the hostel you're inside it's fine. The place has all of the amenities you'll need for a short stay and they accommodate you well. If you need a quick place to stay in Lima that's close to the airport for a quick transfer, I'd highly recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sty 2017
8.6

I just stayed one night at the Pay Purix Hostel waiting for my flight the next day. Hence, the location of the hostel was perfect, being only 10min away by taxi from the airport. The transfer they organized for me worked out perfectly. The hostel owner and the stuff were very friendly and helpful and the breakfast (which wasn't included but very cheap) yummy. The only thing they could approve upon would be more plugs in the rooms, we had only 2 plugs for 4 people - all in all can recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sty 2017
9.1

Me ha gustado mucho el hostel y la gente es muy amable, la limpieza podría mejorar. Mucha gracias por todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • aleozbenitez
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sty 2017
8.6

Sólo pasamos una noche, pero por lo visto esta lindo. Afuera no parecía el hostel, pero el resto bien. Muy caro el servicio de taxi contratado, es mejor contratarlo particularmente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Sty 2017
9.4

Perfect 4 all travller helpfull staff hi recomendation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Sty 2017
7.1

Overall, a decent place to stay close to the airport which is what we wanted. Breakfast was extra, but very good. The cleanliness was okay, our shower was a little dirty but the our stay was over all nice and we found the morning staff very helpful in getting around town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.