Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pay Purix Hostel - Lima Airport

  • Av. Japn 806 (ex-Bertello) . Mz. F, Lote 5. Urb, 1er Etapa, Callao, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,166 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,166 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Pay Purix Hostel - Lima Airport Located at Av. Japn 806 (ex-Bertello) . Mz. F, Lote 5. Urb, 1er Etapa, Callao, Lima.
Pay Purix Hostel - Lima Airport
Peru
Lima Lima 51 Av. Jap�n 806 (ex-Bertello) . Mz. F, Lote 5. Urb, 1er Etapa, Callao
81% 1166
-12.0096397 -77.1060365
Pay Purix Hostel - Lima Airport
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
8.9

Great place to stay near th airport! I took a cab from airport. Green taxi will want 40 Sol for the 5 min ride, so I went outside the front door where cabs will try and get 50 or 60 Sol. You just keep saying no until you get one to agree to 20 Sol. The room was clean and comfortable. It was nice to have a warm shower!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
9.7

Perfect for a quick overnight stay near lIma airport. Breakfast was delicious and the taxi service was convenient and affordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
8.6

Great overnight stay at this hostel. Friendly service at the door, clean room, although quiet the atmosphere was friendly. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
31 Paź 2016
7.7

Perfect place by the airport

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

Great breakfast for free with lots of vegetables and fruits!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Paź 2016
6.0

Fiquei apenas uma noite. Hostel próximo do aeroporto ideal para quem tem uma longa conexão. Achei o quarto escuro. Tamanho do quarto ok. Lockers grandes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cammiebrennan7314
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2016
7.1

Perfect place for what we needed: a place to sleep between a late flight and an early flight. We love Dennis the driver!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Paź 2016
8.0

We arrived in Lima after midnight so wanted a hostel close to the airport, the hostel cab (at a cost) picked us up from the Airport even though our flight was delayed for 2 hours, the guy was still there waiting, super friendly man. We checked in late and the hostel staff were nice, the beds were comfortable. Pretty quiet hostel. Breakfast was good. Perfect for what we needed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andreasnuessle6283
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
6.0

Good when you are only there between two flights and need to spend a night somewhere. Pick up and drop of worked perfectly. Bed was not very clean. Staff nice and friendly!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
8.3

Very close to the airport, but far from anything else of interest in Lima. Staff was very kind to me. Overall, I appreciated having a clean place to stay near the airport. As a bonus, my shower was hot and they provided breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.