Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Mar 2017
7.4

The crew was awesome! Mat is so nice, he is always trying to Help in whatever you need! The location of the place is just perfect!!! I did'nt like the smell of the place because they have a loooot of pets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
5.4

Lived in the 6 bed dorm, it was incredibly dirty. Also it was not a 6 bed dorm but a 7 bed (a couple had to share for the same price as the rest). The staff are mostly volunteers and you can notice that they do the bare minimum with maintenance. The location and view was amazing though.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
9.1

No huele tanto a pipí de gato como dicen. Justo a orillas del mar. Las puestas de sol son fantásticas. La labor de recogida de animales que hacen no es fácil ni simple. Dales una oportunidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por sus comentarios queremos agradecerle en nombre de todo el personal y muy en especial de parte de nuestros pequeños peludos, lastimosamente no todos notan el trabajo que hacemos con tan poco, ya que no tenemos el soporte de ninguna entidad gubernamental o privada todo lo que hoy tienen a sido con esfuerzo, dedicación y personas que se alojan con nosotros cómo lo ha hecho usted, un abrazo .

21 Lut 2017
5.1

Not for the faint hearted. I found the smell of cat urine overpowering. The general cleanliness of the hostel was poor. The bunk beds were very unstable and rocked every time someone moved. Showers were cold. It's a great cause and the animals are lovely. A number of improvements could be made to the hostel however

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Lut 2017
9.1

Beautiful spot, pretty basic showers and bathrooms but it's got everything you want. Would be one of my favorite hostels if it weren't for all the cats.....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2017
8.9

Pretty awesome!! If you like cats this is the place to be. Amazing location, best value for money on the island for sure. Free kayak rental, free coconuts (depending on your climbing skills). The housing is basic but it's all clean. Cats dogs a duck and more cats, the place is also a sanctuary for stray animals, TR only one on the island. We started working here since we didn't wanna leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
8.9

Lovely place with lots of options to hang out and relax, perfect location at the water, clean rooms and bathrooms. And lots of lovely cats!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2017
7.1

sehr nettes und gut gelegenes hostel in super lage. Eigener Steg von dem man super den Sonnenuntergang anschauen kann jedoch ist der Bereich bedingt zum schwimmen geeignet. kajaken (for free). Man muss sehr Katzen (bei unserem Aufenthalt waren es 73 Stück, diese laufen jedoch nichtgleichzeitig herum) freundlich sein denn in den meisten Bereichen stinkt es danach. Der Sand wird aber täglich gesäubert. Geringe Geräusche von einem Generator der 2 Blocks weiter Strom für die Insel erzeugt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lut 2017
5.1

Some issues with getting the right price for the room I stayed in which ended up to be too much to be a hassle to get a refund for. Owners had a terrible excuse. Accommodations were basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
3.1

RATS EVERYWHERE, IT WAS DISTURBING!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.