Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Frick_Klaus
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
2.0

Schlechteste Unterkunft aller Zeiten. Ca. 60 Katzen, dazu Hunde und andere Viecher. Das ganze Gelände und das Hostel stinken nach Kot und Katzenurin. Die Decke hängt halb herunter, die Betten und das restliche Mobiliar gehört auf den Müll und die sanitären Einrichtungen verdienen den Namen nicht. DON'T GO THERE!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.0

A lot of people describe this place pretty bad and i never go by that. Thats why i choose to stay at pause. And no its not as bad as people describe it. I mean it could need some renovation for sure and yes it smells a bit outside and only there. The dorm is pretty cool and we had it all to ourself. The lady is very nice amd helpful and the place was clean enough. I loved the fact tht u acrually habe the showers and toiletts outside and not as usuall in the. Building. We used free bikes from the

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Maj 2017
6.6

Good location. Comfortable beds.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Kwi 2017
10.0

I wouldn't consider myself a cat "lover" exactly, but I did love this place. The cats were cool too. A beautiful dock to sit on and enjoy the breeze, great kitchen, hammocks everywhere (as well as cats), and the were comfortable with plenty of space to lock things up. There is a slight odor of...cat..as mentioned by a few others, but I only ever noticed it on the ground floor near the house. The dock, dorm, and kitchen didn't seem to have that problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
5.1

I was expecting there to be animals, just like the posting mentioned but I didn't expect the entire place to smell like a litter box. I would not recommend this hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Mar 2017
8.0

L'hotel est super, mais nous devons aimé les chats. Définitivement, l'odeur est affreuse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Mar 2017
8.0

Everything was fine, we liked the cats and didnt mind that there wasnt hot water in the shower. It was quite clean. Everybody was nice and kind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2017
7.4

The crew was awesome! Mat is so nice, he is always trying to Help in whatever you need! The location of the place is just perfect!!! I did'nt like the smell of the place because they have a loooot of pets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
5.4

Lived in the 6 bed dorm, it was incredibly dirty. Also it was not a 6 bed dorm but a 7 bed (a couple had to share for the same price as the rest). The staff are mostly volunteers and you can notice that they do the bare minimum with maintenance. The location and view was amazing though.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
9.1

No huele tanto a pipí de gato como dicen. Justo a orillas del mar. Las puestas de sol son fantásticas. La labor de recogida de animales que hacen no es fácil ni simple. Dales una oportunidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por sus comentarios queremos agradecerle en nombre de todo el personal y muy en especial de parte de nuestros pequeños peludos, lastimosamente no todos notan el trabajo que hacemos con tan poco, ya que no tenemos el soporte de ninguna entidad gubernamental o privada todo lo que hoy tienen a sido con esfuerzo, dedicación y personas que se alojan con nosotros cómo lo ha hecho usted, un abrazo .

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.