Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pauliceia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 144 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 144 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
Pauliceia Hostel Located at R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista, Sao Paulo.
Pauliceia Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 01308-020 R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista
86% 144
-23.5555491 -46.6539144
Pauliceia Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.3

Overall, very good. They should improve the internet connection thought.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
9.1

ÓTIMO HOSTEL.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

Foi minha primeira experiência em hostel e não poderia ter sido melhor. A equipe está sempre disposta a ajudar e todos são muito divertidos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

A mulher que faz o café é muito grossa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
10.0

Excelente localização, ambiente, limpeza, funcionários, etc!!! Indico e voltarei com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danicastellanos
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2016
6.6

I was in one of the most expensive rooms in Pauliceia (Female dormitory) and I think it is the worst located dormitory into the hostal. I could heard everything people did and said upstairs and also downstairs. In addition, there was a women who was not that friendly nor kind with the guests , she was angry all the time. However, I have to thank the guys in the reception, all of them were always very helpful and nice!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

The best hostel in the world ! 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2016
8.9

Hostel Bom, mas com quarto de 9 pessoas cheirando a mofo e com uma moça da faxina meio mal educada, mas nada que atrapalhará muito sua estadia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leandromizael
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Cze 2016
4.0

Tive um fone de ouvido roubado; A localização é boa, mas o staff, com excessão da simpatia que é a Marli, não parecia querer estar ali, portanto, o ambiente - muito bem decorado por sinal - não era bom. Poderia estar mais limpo, acredito que só uma pessoa faça a limpeza do hostel inteiro; As camas e colchões eram confortáveis, mas são triliches.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Super hostel, super ambiance, super personnes ! 👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.