Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pauliceia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
Pauliceia Hostel Located at R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista, Sao Paulo.
Pauliceia Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 01308-020 R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista
84% 150
-23.5555491 -46.6539144
Pauliceia Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Paź 2016
7.4

Gosto da localização.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • juanarias89
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Paź 2016
8.0

El lugar estaba bien ubicado y el personal fue muy amable. El lugar esta un poco descuidado. Las sabanas y cama eran bastante viejas. Recomiendo este lugar de todos modos, pero aun asi tenia mayores expectativas

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2016
8.3

Outra vez acomodada no Pauliceia, e novamente surpreendida pela hospitalidade que o lugar e a equipe de funcionários traz! :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.3

Overall, very good. They should improve the internet connection thought.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
9.1

ÓTIMO HOSTEL.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

Foi minha primeira experiência em hostel e não poderia ter sido melhor. A equipe está sempre disposta a ajudar e todos são muito divertidos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

A mulher que faz o café é muito grossa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
10.0

Excelente localização, ambiente, limpeza, funcionários, etc!!! Indico e voltarei com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danicastellanos
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lip 2016
6.6

I was in one of the most expensive rooms in Pauliceia (Female dormitory) and I think it is the worst located dormitory into the hostal. I could heard everything people did and said upstairs and also downstairs. In addition, there was a women who was not that friendly nor kind with the guests , she was angry all the time. However, I have to thank the guys in the reception, all of them were always very helpful and nice!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

The best hostel in the world ! 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.