Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pauliceia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
Pauliceia Hostel Located at R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista, Sao Paulo.
Pauliceia Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 01308-020 R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista
85% 142
-23.5555491 -46.6539144
Pauliceia Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

A mulher que faz o café é muito grossa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
10.0

Excelente localização, ambiente, limpeza, funcionários, etc!!! Indico e voltarei com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danicastellanos
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2016
6.6

I was in one of the most expensive rooms in Pauliceia (Female dormitory) and I think it is the worst located dormitory into the hostal. I could heard everything people did and said upstairs and also downstairs. In addition, there was a women who was not that friendly nor kind with the guests , she was angry all the time. However, I have to thank the guys in the reception, all of them were always very helpful and nice!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

The best hostel in the world ! 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2016
8.9

Hostel Bom, mas com quarto de 9 pessoas cheirando a mofo e com uma moça da faxina meio mal educada, mas nada que atrapalhará muito sua estadia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leandromizael
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Cze 2016
4.0

Tive um fone de ouvido roubado; A localização é boa, mas o staff, com excessão da simpatia que é a Marli, não parecia querer estar ali, portanto, o ambiente - muito bem decorado por sinal - não era bom. Poderia estar mais limpo, acredito que só uma pessoa faça a limpeza do hostel inteiro; As camas e colchões eram confortáveis, mas são triliches.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Super hostel, super ambiance, super personnes ! 👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Mar 2016
8.9

Hostel is near Rua Augusta but far from metro station which is not good with big and heavy backpack, area around hostel is safe. Staff are friendly and helpful, hostel is clean. Complaint is that at the arrival split me and my friend in different rooms and brekfast was not on time and sheets are awful. I also didn't like fan in room, it was blowing directly in me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
8.6

Pessoas maravilhosas, lugar aconchegante, ótimo pra conhecer gente nova.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.