Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pauliceia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
Pauliceia Hostel Located at R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista, Sao Paulo.
Pauliceia Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 01308-020 R. Herculano de Freitas, 250, Bela Vista
87% 153
-23.5555491 -46.6539144
Pauliceia Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
10.0

Hostel com ótima localização (perto de shopping, Av. Paulista e Metrô), ótimas instalações e funcionários que nos fazem sentir em casa! Super recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
9.7

Muito bem localizado, aconchegante e pessoal solicito. Só alerto que todas as camas que vi são triliches e no quarto que fiquei eram muito barulhentas, não consegui dormi direito porque toda hora acordava quando alguém mexia. Mas conversando com outras pessoas hospedadas parece que esse problema era apenas no quarto em que eu estava. Pretendo ficar novamente nesse hostel quando for a São Paulo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Paź 2016
7.4

Gosto da localização.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • juanarias89
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Paź 2016
8.0

El lugar estaba bien ubicado y el personal fue muy amable. El lugar esta un poco descuidado. Las sabanas y cama eran bastante viejas. Recomiendo este lugar de todos modos, pero aun asi tenia mayores expectativas

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Wrz 2016
8.3

Outra vez acomodada no Pauliceia, e novamente surpreendida pela hospitalidade que o lugar e a equipe de funcionários traz! :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.3

Overall, very good. They should improve the internet connection thought.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
9.1

ÓTIMO HOSTEL.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

Foi minha primeira experiência em hostel e não poderia ter sido melhor. A equipe está sempre disposta a ajudar e todos são muito divertidos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

A mulher que faz o café é muito grossa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
10.0

Excelente localização, ambiente, limpeza, funcionários, etc!!! Indico e voltarei com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.