Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4,315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4,315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
Patio Hostel Located at Spitalska 35, , Bratislava.
Patio Hostel
Slovakia
Bratislava Bratislavsky kraj 811 08 Spitalska 35
82% 4315
48.1474195 17.1151757
Patio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sie 2016
9.7

Good hostel for a reasonable price in downtown

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2016
8.6

Staff were very friendly and helpful and everything was always clean. Had a decently equipped kitchen + both nights I was here the hostel organised a barbecue for 2€. Close to the old town as well. Have an outdoor patio and bar which makes it very easy to meet people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2016
8.3

Good location, nice bar, a free drink, clean beds, hot showers, friendly personal! Just one dodgy welsh guy, apparently addicted to opiates😅

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Sie 2016
7.1

Great location and great atmosphere – definitely recommend the €2 BBQ. Downside: the showers don't drain properly and are pretty disgusting to use. Only 4 plug sockets for a 6-bed room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Sie 2016
8.9

Good but padlocks don't fit lockers and needs more toilets and showers, staff are very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Perfect hostel and nice people in there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
4.6

The location is quite good. The bunk beds were horrific and give you extreme back pain. The rooms are very dirty and the shower is pathetic. The wifi doesn't work in the rooms at all. The locker space is also very pathetic and you can fit your bags in there. In which resulted in some of my items being stolen. The hostel kitchen is abysmal and extremely dirty. There is also a very disturbing smell around the premises.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Sie 2016
7.1

It's quite good as its very central to all amneties, poor Wi-Fi, small lift, small area of social.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • FernandoHTS
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Sensacional! Funcionários bem educados e dispostos a te ajudarem! Lugar extremamente limpo e com um espaço bem amplo para dormir! Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
7.4

The staff was really friendly and the bar and garden was great. The rooms and especially the bathrooms could have used some cleaning and renovations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.