Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4,380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4,380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Patio Hostel Located at Spitalska 35, , Bratislava.
Patio Hostel
Slovakia
Bratislava Bratislavsky kraj 811 08 Spitalska 35
82% 4380
48.1474195 17.1151757
Patio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Good location near the main streets and old city. There is a fridge and a small kitchen on each floor. Everything is clean. One minus is a wooden boxes under each bed where you supposed to store your things because there is no any other space where you can put your things. These boxes are very noisy and when people comes at night then everybody start moving their boxes and it's a pretty noisy so you can't sleep until everybody is finished using their things and put their boxes under their bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
6.9

Good bar, good location, helpful staff, a bit dirty, locker didn't work in my room, wifi not very good, cold shower

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Wrz 2016
9.4

Hostel bem bacana, na chegada você ganha um welcome drink. O hostel tem uma area comum bem legal, e a localização é mto boa. Limpo e confortável.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
6.0

Horrible staff and atmosphere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2016
10.0

Amazing hostel!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
4.6

Good enough - but not for the money you pay. Red-headed receptionist incredibly rude - I was trying to leave a door open so it wouldn't slam shut and she raced out and yelled at me in front of other patrons that I was not allowed to do that. A simple "hey can you not leave that door open" would have sufficed. Bathrooms dirty and a few ants here and there. Wouldn't go back

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Wrz 2016
8.3

It was a nice hostel. Close to the center. Good place to stay one or two nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2016
8.3

Pretty good location, friendly staff, nice atmosphere (especially the back patio area). The main problem I had with this hostel is the wifi did not reach the 2nd floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Wrz 2016
7.1

Alright stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Wrz 2016
8.3

The bar and the common room are very good. It also has an outdoor space where you can drink or whatever. It often has 'special day'. For example, it was the international chocolate day when i got there and they had a chocolate fountain, very cool. I didn't think it had much of that 'magic' that some hostels do, but other than that it was really cool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.