Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gijskouw
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Best georganiseerde hostel waarin ik heb gezeten. Is van alle gemakken voorzien en je kan er ook altijd een snelle hap halen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Great hostel ! Made heaps of friends , friendly staff , and would definitely come back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
7.7

Quite a basic hostel but has everything you beed. Lacks a bit of atmospheres as it is big with no lounging area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Lip 2017
6.6

まあまあ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2017
4.6

The staff were very rude. Worst I've experienced since I began my travels two months ago. There were people screaming and shouting in all dorms until three and there was no security to stop this. Awful, awful hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2017
8.0

A great place to stay for travellers since there aren't many in Bratislava so staying here you will meet people, staff a bit moody but happy enough to help

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
6.3

Unfortunatly the Hostel was even on a Sunday Night very loud of Party making people. This often goes together with dirty facilities so next morning the washing rooms were dirty and chaotic with sometimes no toilet paper.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lip 2017
7.7

Best showers in a hostel so far, good bar and social area and walking distance from old town and sights. Lock boxes under bed can't actually be locked so security not great. Generally a good, clean, well located hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gabrimel983991
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lip 2017
4.6

The hostel is located in a good position, close to the center and to the station too. Unfortunetely, e quality of the hostel looked better on the website than in reality. The room and the common kitchen were very small; the building perhaps was too old and should be restructured... I don't think it was horrible, of course, but the expectations were much higher that what we got.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lip 2017
3.1

The staff was very rude. not recommended. bathrooms were not clean at all. it is a BIG NO..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.