Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Maj 2017
7.7

Auberge vieillotte mais propre. Personnel accueillant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
9.1

Overall very good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • venkat0249
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Maj 2017
10.0

Simply amazing - great value for what you pay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
8.3

Friendly staff. Good shower with internal separation. Only 2 showers per gender per section (up to 30pax)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
7.7

Really bad pillows.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Maj 2017
9.4

Die Lage ist top. Ca. 5 Minuten vom Hauptbahnhof und 15 Minuten vom busbahnhof entfernt. Das Kaptol Mit seinen Bars und Restaurants ist ebenfalls fußläufig erreichbar. Ich werde wiederkommen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
9.1

Nice place, cool staff, good location... The beds are comfortable and the bathrooms are ok. Concerning the kitchens, they are very small and not always very clean, so it's ok to make tea, coffee, put ready-made into the microwave or maybe cook pasta, but don't expect to cook for real. Nice atmosphere, I met a lot of interesting people... I recommend it and I'll go back there next time I'm in Bratislava!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • applelo42334452
  • Hongkong, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2017
7.4

Everything is ok. But the atmosphere is the noise is too loudly at night. Perhaps, l lived at first floor, and the downstair is bar. Besides, some guys were lack of self -discipline, they shouted and laughed loudly in sudden at the same floor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2017
6.3

How a community kitchen can be placed right in front of the rooms is beyond me. I woke up several times at night because people were having late dinners right outside my door. Otherwise the stay was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2017
5.1

LOUD, sketchy feeling, they offer "free laundry" DRYERS DO NOT WORK. they make your clothes WET, nowhere to empty the water trap, people spending 4h trying to dry clothes. they offer you clothes lines.. I would rather PAY for a dryer that works. I know this hostel costs like €10 but I at least expected to be able to sleep and have dry clothes the next day. All my clothes were wet and t made my time hell. I wore pajamas all day bc of this crappy hostel. Staff was friendly it's not their fault.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.