Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pathpoint Cologne

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
Pathpoint Cologne Located at Allerheiligenstrasse 15, , Cologne.
Pathpoint Cologne
Germany
Cologne NRW 50668 Allerheiligenstrasse 15
87% 1590
50.9462743 6.9579720
Pathpoint Cologne
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
9.1

Pathpoint is a cool, huge hostel that is a repurposed church. It has more of a dorm feel than a hostel feel, and it's not as easy to meet people here as in your standard hostel. There aren't social hostel events like pub crawls. Huge kitchen. Clean and well-designed rooms. Internet has a system with a ten-hour pass code and can be a bit slow. Overall, great facilities for the low price (lowest in Cologne as of this writing). 5-10 min walk from main station and also not far from inner city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.7

Great location, easy walk from train station. Helpful friendly staff. Clean rooms and shared spaces. I was happy with my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Excellent hostel !! Very conftable close and clean.. The staff was super great !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your wonderful review. It makes us really happy that you were satisfied especially with our staff and cleanliness. We hope to see you soon again. Best regards from Cologne! :-)

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sie 2016
9.4

One of the best hostels I've ever been in. Super clean and amazing structure! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your great review! :-)

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Sie 2016
7.4

El desayuno no está incluido en el precio pero por 4.5€ dispones de un buen desayuno básico (panes variados y ricos, cereales,cafe/te,leche, yogur...) Nosotras hemos estado muy bien, solo vimos el problema de no disponer de un ascensor para subir a las habitaciones con las maletas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review. Our building is heritage protacted. Therefore, we don't have a lift here. We are pleased to hear that you had a good stay with us. Best regards from Cologne!

  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.3

Goede ligging dicht bij het station en zeer vriendelijk personeel. Ook het concept van het keukentje is leuk. Alleen de kussens waren niet zo goed en het aanbod bij het ontbijt was niet echt uitgebreid.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Excelente atención, el wifi siempre sirvió adecuadamente, excelente ubicación, todo muy limpio. Definitivamente recomiendo este hostel a todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your wonderful review. It makes us really proud to get feedbacks like this. Enjoy the rest of your travel! :-)

12 Sie 2016
9.7

Perfekte Lage, super freundliches Personal und sehr sauber! :) Das Einzige was mich ein wenig störte (Betonung liegt auf wenig) war, dass nicht solch eine lockere backpacker Atmosphäre wie in vielen anderen Hostels herrschte :) aber man trifft trotzdem viele nette Leute!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für Deine tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass es Dir so gut bei uns gefallen hat. Unser Haus ist relativ groß, sodass man nicht immer zwingend zusammen sitzt. Dann ist es manchmal etwas schwierig die Leute "zusammen zu bringen". Wir überlegen uns zurzeit ein paar Dinge, mit denen wir die Atmosphäre ein wenig verbessern können. Danke für den Hinweis! :-) Wir wünschen Dir noch eine gute Reise und viel Spaß! Viele Grüße aus Köln!

9 Sie 2016
6.9

No está mal, pero deja algo que desear. Me cagué de calor todas las noches, eso fue lo peor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sie 2016
9.7

위치도 좀 멀긴 하지만 못 갈 거리는 아니고 숙소도 깨끗하고 락커도 개인마다 있었고 직원들고 친절하고 키친도 쓸 수 있었는데 엘리베이터가 없어요 엘리베이터가 없음 저는 다행히 1층이었는데도 죽는 줄... 높은 층은 상상하고 싶지 않음 짐 많으면 비추

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your great review! :-)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.