Hostelworld.com

PataPata Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
PataPata Hostel Located at Templeman 657, Cerro Alegre, Valparaiso.
PataPata Hostel
Chile
Valparaiso Valparaiso 2370879 Templeman 657, Cerro Alegre
79% 490
-33.0429896 -71.6286063
PataPata Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.3

Went during the off-season and it was a great, homely stay, quiet in the evening, great location to get around Cerro Alegre and Cerro Conception. Would definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
6.6

Alright hostel- relatively clean. A few things- the bathrooms regularly ran out of toilet paper (staff were helpful when asked but sometimes didn't know much re the laundry, loo paper etc?), showers average, wifi dropped in and out. It was a nice hostel but considering the above I don't think it's great value for money compared to other places in chile!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Maj 2016
4.3

Es bonito y bien ubicado. El personal poco amigable y las instalaciones viejas y malas, no recomendable cuando este lleno

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Kwi 2016
9.4

Bestes Hostel auf unserem Trip. Schön individuell gestaltet, entspannte Atmosphäre, sehr nette Mitarbeiter. Lage in Valparaiso könnte nicht besser sein. Zimmer geräumig, Betten gemütlich. Küche gut ausgestattet. Schöner Innenhof.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Kwi 2016
8.6

Public areas close at midnight. Very Basic breakfast. Owner family lives there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2016
9.4

Lovely colorful hostel with a nice little chill out area and patio, spatious dorms, a little though fairly well-equiped kitchen and good wifi. Great location in one of the best streets of Cerro Alegre (but beware, from the bus terminal it´s a 40min walk and in the end steep uphill!). Only downsides: no computer and some guests can be quite loud at night...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
7.7

Decent family run hostel smack bang in the tourist area of the town which was ideal. I say family run as the kids are running about everywhere, very unique for a hostel which was fun! Showers are a bit rubbish but that's the only complaint. Oh that and we wouldn't agree the reception was 24 hours so proved difficult trying to order an early morning taxi. Would recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
8.3

Buena ubicacion y desayuno. Personal servicial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
10.0

Un très jolie hostel,situé dans l'une des plus belles rues de Valparaiso. J'y ai adoré l'ambiance, très cosy, très familiale. Je suis tombée gaga du dernier enfant des gérants de l'auberge qui se baladait en couche dans l'auberge, son biberon à la main, en nous disant à toutes et tous "holaa". Un joli patio extérieur, idéale pour le café du matin avec en prime les rayons du soleil et le cri des mouettes...Très propre, personnel très agréable et à l'écoute. Je vous le recommande à toutes et tous

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2016
9.4

Super great place to stay in Valpo! Had a nice time, friendly staff. They shut the common area down at midnight so you can sleep, which is nice. Plenty of cafes and bodegas nearby! And safe neighborhood. Hostel owned by a nice family, so it's cozy but not super tiny. Has kitchen and wifi and all that good stuff. Highly recommend, nice atmosphere, esp for solo viajeros!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.