Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PataPata Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Maj 2017
6.6

No habia té o Café para tomar Durante el día. Y las toyas ni el desayuno eran incluidos en las habitaciones compartidas. El hostal está linda pero a veces el personal no parecía muy profesional.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2017
6.9

You can't use the kitchen until noon which is bullshit, so if you want breakfast you have to buy their breakfast (which is a very small portion)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Kwi 2017
7.1

Auberge bien placée, dans une des plus belles rues de Valparaiso. Propre. Ambiance spéciale, une famille vit dans l'auberge. Cuisine petite, pas très bien équipée. Petit déj payant et salé. Il y a mieux à Valparaiso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
6.3

Great location. Not much of an atmosphere. Only one kitchen which you can only use when the family living there is not using it. There are young kids that live in the hostel that make a lot of noise around 7.30am every morning. Definitely not a party hostel but a top location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
7.4

Certains membres du personnel sont pas agreables. La cuisine est fermee le matin et il peut arriver qu ils la ferment aussi le soir car ils preparent le petit dej du lendemain. Assez embetant quand on a achete tout ce qui faut pr faire son diner. Odeur tres desagreable dans le dortoir.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Kwi 2017
8.6

It's an alright hostel. The bunkbeds are okay, but quite wobly (climbing to the top bunk feels unstable and you will wake your neighbor) The volunteers working here were really nice and the environment is pretty cool. This place doesn't have a pet, but it does have a kid walking around. Beware of your stuff as he sometimes plays with things or moves them around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2017
7.1

This hostel was ok but the kids of the family staying in this hostel make it impossible to relax in the communal areas. They also hadn't started the laundry they'd promised would be ready by the morning before I needed to leave. Good location but stayed in a much better hostel (Colombia, around the corner - much quieter) that I would go back to rather than ParaPara.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
6.6

Cher pour ce que c est!.Il faut savoir aussi qu on ne peut plus prendre de douche après le check-in de 11h alors que ça ne posait pas de problème pour tous les autres hostels où nous nous sommes rendus.il a fallu payer près de 5€/personne pour y avoir droit (un peu obligés après être allés à la plage...)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2017
9.4

Very pleasant and relaxed vibe here, shortage of bathrooms but good wifi, good location on that pretty staircase street, would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2017
10.0

We stayed only one night. Everything was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.